Takma isminiz.lakabiniz (gobek adiniz) varmi?
Evet arakdaslar herkesin mutlaka takma yada ailesi ceversinin takti bi isim vardir..buyurun yazin..
|
benimkiler bunlar:)
benim cok mesela iste kimse adimi diymez kisa olrak sanya ,
babamin ailesi canan (amcam cadi) diyoo dayimlar can diyo :S ve bunlar hic isimi demez surekli canan can.. en sevdigimde bu arakdasimla surekli cucuk diye bir birmize hitap edeizz..:) daha cok ama yazmiyom aaaa bitanede sey var bocuk onuda mirat abim diyo:D |
arkadaşlar genellikle " Karakule " der:sm4:
|
bana öcük derler yani dedem(rahmetli) beni küccükken öyle severdi:( arkadaslarimda bana özii diye seslenir :D ve ben kuzenimle birbirimize cücük derizz:D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
erik :D
|
Bana Da' Nez' Diyorlar Bebek Yuzlu Diyorlar Guzel Gözlü Ceylan Gözlü Deniyor (askim Deer )
|
Al***305;nt***305;:
|
arkadas ve rapciligim genelinde yaklasik 7 yasimdan begri billi diyolar.. dayim ve adem abi bilo der.. daha varda su an harbiden aklima gelmiyo haa bu arada tr de arkadasin annesi de bilki diyo:D
|
ailem bana zeytin göz der hep :D ehm bazende ismimin arkasina sultan isminide taknlar oluodu :D Sultaniz nede olsa :D
|
Lisede = Ceza
Üniversite = Zenci Mahalle arkadaşımlarım = Virüs Göbek adım = Emre Kendi adım =Fatih Kod adım = İRCte desperado Kendimi 007 gibi hissettim :D |
hee evdekilerde arabım diyo :D
|
genelde findik derler ;-)
yegenim ve kiz kardesim de "kitty" diyorlar..... |
esenfirtina
|
sezai
|
benim takma ismim ekes
|
Tavşan
|
Mert ::: Nedense Asık derler :D
|
hayir benim yok ama cok asigim ben
|
göbek adım Cabbar :D heueehuhe :D
|
DArlAnDuM
|
exen
|
bana da PhoiBoS ApolLoN derler.Anlamını sorucak olursanız Yunan Mitolojisin de Işık ve Güzel Sanatlar Tanrısı.İyiliklerin de Tanrısı olarak bilinir
|
Valla okulda beton diyolardi,,esim ilk önceleri askim diyodu,sonradan mikail demeye basladi simdide sadece mik diyo isyerinde maykil diyolar
|
üniverste arkadaşlarımn çoğu kuzuuum der:D
ehmm bazı önemli dostlar prenses :) annemde diloomm der :D |
idocan :D
|
21 yıl önce bi isim takmışlar hala onu kullanıyorum... :D
|
..
Benim çok takma adim oldu,, karga, kargamel, keçi, çar$i.. yani gördügünüz gibi takilmayan isim kalmadi gibi görünüyoo.. :D
|
fanatik galatasarayli oldugum icin aslancimbom derler
|
umıt karan ve gobek adım haydar
|
evet var benim ve ailemin lakabı saatciler
|
cash derlerdi veya alkoliq derlerdi, ama son senelerde (ki yaklaşık 5 sene) numb diyorlar msndeki nikimden dolayı.
|
Bilenler Gildolak der yeni yetmelerde hoca der :D
|
bücürük yada bücür cadi derler...boyum kisa oldugu icin cünkü arklarimin arasinda en kisa boylusu bnm :D
|
üniversitede süpürgesiz cadı derlerdi
|
biraz cadılık var bende
|
Al***305;nt***305;:
:D |
Hoca
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:47 . |