Ayrilmak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayrilmayi cok dusunuyorsaniz hemen karar vermeyin.
Ama ben ne yapacagimi bilmiyorum???????? |
Eeem.. Sonuc? :)
Cok düsünmüssen karar vermeninde vakti gelmis sayilir.. Ayrilmak degilde, ara vermeyi deneyebilirsiniz mesela.. Tabiki ayrilma sebebinede bagli .. |
ayrilik sözü akliniza gelmisse,zaten ayrilik icin adim atmis sayilirsiniz............
|
eylul64 ayrilik sözü akliniza gelmisse,zaten ayrilik icin adim atmis sayilirsiniz............
bende buna katiliyorum güzel söylemis |
Al***305;nt***305;:
Beraberlikleri monotonlastiktan sonra SIKILIP, ayrilma düsüncesine kapiliyorlar.. Oysa o kadar Monoton olmuslarki, artik onsuz hayat düsünemiyorlar.. O yüzden.. Zaman birakmali bence.. Zaman herseyin ilacidir.. Ama tamemen benim düsüncem, gördüklerdimden ve duyduklarimdan kaynaklanan bi düsünce... :D |
her ne olursa olsun ortada guzel bir sey varsa kolayca basit bi sekilde harcanmamalıdır..
|
cevap
Al***305;nt***305;:
|
esencim,bende etrafimdakilerden biliyorum ... yürümüyosa yürümüyordur,ite,kaka hatir icinde olsa bi zaman sonra eskisinden kötü olup ayriliyorlar...... genelleme yok;) buda benim fikrim:)
|
=)mrb..guzel iliskilerde hic ayrılık olmuyor mu??mantıksız birsey yazmadım anlaman gerekirdi=)
|
:) asla öyle düsünmedim,bende her care denendikten sonra düsünülür ayrilik demek istedim,seninde analaman gerekirdi:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:28 . |