Sağdan & Soldan..
(...Trabzon - Apartman Duvarı - Emine Yazıcı)
***8220;-DİKKAT... LÜTFEN DUVARA ARAÇ ÇARPMASIN...***8221; *** (...İstanbul - Bahçe Kapısı - Serdar Eroğlu) ***8220;-BURASI EV KAPISIDIR, BURASI GARAJ KAPISIDIR, BURASI BAHÇE KAPISIDIR, BURASI LAFTAN ANLAMAYANLARIN AR KAPISIDIR... *** (...İzmit - Lokanta Camı - Abdullah Yüce) ***8220;-ACELE ET, PATRON YOK... BUGÜN HER ŞEY BOL KEPÇE...***8221; :D |
(...Kamyon şoförü kadınların araba arkası yazıları)
> Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım... > Gaz, fren şanzuman; manikürsüz halim duman... > Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti... > Miras değil sevgili hediyesi... > Torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim... > Bir sana hastayım, bir de diyete girdim yastayım... > Nazar etme ne olur, evlen senin de olur... > Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim... Sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim... > Rujum biter yollar bitmez... > Bir alışverişe doyamadım, bir de sana... (...Necati Özer***8217;in derlemesi) |
Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti...
bu da nesi :D:D:D |
Al***305;nt***305;:
kamyoncu bayanlara sormak lazım :D |
(...İstanbul-Hakan Yavuz)
Duvar yazısı; ***8220;-Bize barby kız lazım değil, harbi kız lazım...***8221; ... Kamyon arkası: ***8220;-Kim bilir bu sabah hangi memleket sokaklarında sabahlayacağım...***8221; ... Trafik levhası: ***8220;-Trafik kurallarına yalnızca insanlar uyar...***8221; ... Kamyon arkası: ***8220;-Efsaneler asla ölmez, sadece şekil değiştirir...***8221; ... Duvar yazısı; ***8220;-Karagümrük bizim, içindekiler kiracı...***8221; ... -O aptal tavşan kostümünü neden giyiyorsun?... ***8220;-Ya sen o aptal insan kostümünü neden giyiyorsun?...***8221; (...Donnie Darko filminden) |
Hataliysam Cep Telefonuna Hata Yazip Bir Bosluk Birak 9999'a Gonder Hatasiz Kul Olmaz Melodisi Cebinize Gelsin. :p
|
Rakamlarla Demeçler..
(...Hangisi cinayet sebebidir) % 20: F.Bahçe Sevilla***8217;yı elesin programa bikinili çıkacağım... % 20: Bana bir çip verin, dünyayı yerinden oynatayım... % 20: Kevin Costner bana darılmazsan adam değilsin... % 20: Ancelotti bana hikaye anlatmasın... % 20: Chelsea***8217;de yıldız topçu yok... |
04.04.2008 (...Türkiye Gazetesi'nden Alıntı...)
|
Trabzon İlanları
Trabzon'da yayınlanan haftalık "Trabzon Yeni Haber" gazetesinden 3 ilan Önce satılık ev ilanı: -Sahibinin amca oğlundan, 3+1-2*2 , 1 mutfak, Yaylacık Mahallesinde, fırına iki adım, otobüs durağına 50 metre uzaklıkta. Ara sıra güneş gören daire satılıktır, olmadi kiralıktır. Tel:................ Şimdi eleman ilanı : - Dikenli tel ihracatı yapan firmamızın halkla ilişkiler biriminde çalışacak; - İleri seviyede Türkçe konuşabilen - Anadolu'nun muhtelif yerlerini gezmiş-görmüş - Vatandaşın halinden anlayan - Trabzonspor'un en az bir şampiyonluğunu görmüş - Düz liseliliği ile gurur duyan - AB uyum yasalarını gerekçe gösterip çalışma şartlarında değişiklik talep etmeyecek - Çıkması muhtemel ekonomik krizlerde getireceğimiz OHAL şartlarına razı gelecek Yukarıdaki şartlara uyan kişilerin özgeçmişlerini ......adresine göndermeleri rica olunur. Şimdi, ana okulu öğretmeni alım ilanı: - Ana okuluna, çocukla çocuk olacak, - Gürültü veya yaramazlık yapıldığında ana-avrat dümdüz gitmeyecek - Laf dinlemeyen çocukları dövmeyecek, - Şöyle kafasına vurup ekmeğini elinden alabileceğin türde, mülayım Anaokulu öğretmeni alınacaktır. Müracaat:.................................. |
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp;
***8220;Bunlar taze mi***8221; diye sormuştu... Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: ***8220;-Yok, pil takıp oynatıyoruz...***8221; (...İhsan Altıkardeş***8217;ten) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:56 . |