Rapidshare-Happy Hour
Arkadaslar ,bugun rapid den bisey indirirken happy hour yaziyordu ve direkt indirebildim , bu konu hakkinda bana bilgi veren olabilirmi ? Yani ne zamandan ne zamana bu Happy Hour ve ne kadar indirebiliyoruz ? bilgisi olan varsa lütfen yazabilirmi
|
Al***305;nt***305;:
Bu arada yeni güvenlik sisitemi gereği ****li *****li karakterler çıkıyor haberiniz olsun |
okuduğuma göre böle değişiklikerli sık sık ( haftada bir ) yapmaya niyetlilermiş yani öle yazıyo sağda solda umarım daha güzel şeyler yaparlar :D
|
Bence gecıcı bırsey..Sadece mıllete küçük jest yapıyo rapid..
|
umalımda dediğin gibi olmasın böle jestler her zaman olsun bi arada şu bekleme süresini kaldırsalar ne hoş olcak ama :D
|
Diğer konuyu kapatıp buraya açmışsınız ama kapatan kkişi bir kelam edipte konuyu izah etmemiş.
|
Al***305;nt***305;:
anlayan anladı diyorum ben de :mad: |
Benim söylediğimden bunu çıkardıysan psikolojik sorunların var demek. Diğer konuyu kapatan x arkadaş burada açıklamış olması gerekiyordu.Ancak girdik gördük bilen bilmeyen yazmış. Sende dahil !
Bu konuya benzer bir konuyu sanırım zaman önceliği tanıdığı için kilitleyip buraya pası atmış . Ancak burada birşey anlatılmıyorki diyorum bende buraya pası atıyorsunuz. Anladınız mı sn mod :) |
bu yeni güvenlik sistemi çok saçma nedir bu böyle?
|
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:16 . |