Karın Seni Aldatıyo Geyikleri :)
+karin seni aldatıyor
-o kendini aldatıyor. beni kimse aldatamaz." +karin seni aldatıyor -iyi de ben evli değilim ki?! +pardon yanlış oldu, ama bak malum oldu demek evlenirsen dikkat et! -oldu... +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +karin seni aldatiyor! -adresi alayim... +karın sei aldatıyor - nası yani? +o tereyağı diye masaya koyduğu aslında margarin - deme yahu +karın seni aldatıyor, bir dost... -umrumda değil ne hali varsa görsün. +mehmet senin kadar ilgisiz, manyak bir adam daha tanımadım! ******sın... -nerimancım aldatacaksan aldat, bana niye anlatıyorsun ki dakka başı anonim insan numarası yaparak... +allah belanı versin, bana ne zaman değer vereceksin ühühühüh... -ha ne? neyse... +karin seni aldatiyor. -sensin lan benim karim +aldattim iste ne komigim dimi memduh ay cok guldum kendime. +karın seni aldatıyor -vardir bir bildiği... +karin seni aldatiyor, bir dost -iyi de karım yanımda, hatta şu an ben kendisi ile yakinen ilgilenmekteyim, bilmem anlatabildim mi +iyi güzel de, senin yerinde brad pitt i hayal ediyor. +karın seni aldatıyor -boşver, hepimiz zaten hayatın garip girdabında kanat çırpışlarının sonsuza dek süreceğini sanan kelebekler gibi kendimizi aldatmıyormuyuz zaten? + +alov! karın seni aldatıyor... - yanlış numara güzelim, ben evli değilim. +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor. - nasıl yani? +bana seninle evli olduğunu söyledi yalancı kahpe. iki senedir kocamla boşanacam para lazım diye iliğimi kuruttu o...pu. nerde lan o , vuracam şerefsizim. +karın seni aldatıyor -peki bu durumda sana giren çıkan ne ? + +karin seni aldatiyor -o zaman seni de aldatiyor +nasi beni de aldatiyor -kapat telefonu - ... +kapat kapat gostercem zırr -karim seni aldatiyor +oha hakkaten de aldatiyormus -ya gordun mu +gordum valla. -neyse o zaman ben cekiliyorum artik. aldatan bir kadinla mi... aslaaoo.. +dedim sana. -bay +sana da bay. +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. + +karınız sizi aldatıyor hede hödö bey - allah bilir seninle aldatıyordur |
+karin seni aldatiyor.
-sensin lan benim karim +aldattim iste ne komigim dimi memduh ay cok guldum kendime. ah bu kadınlar.:D |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:10 . |