Dunyada hangi millet daha misafirperver!!!!
Tabiki biz Turkler diyorum,batisindan taaaaaaaaaaaaaaa dogusuna canim memleketim ve milletim!!!!!!!!!!
|
Konu Tasındı>>>Sohbet Kösesi / Eglence / Geyik
Arkadasım acacagın Bolumu Bıraz daha dıkkatlı secsen selamlar |
Bu dünyada biz Türkler daha fazla bütün misafirler cok misafir perverdir. Bizler annemizden babamizdan zaten böyle görüyoruz. Misafirperver olmak cok güzel bir seydir.
|
allahin izniyle biziz
|
tabiki de bizler ya
|
tabiki Biz Çılgın TÜRKLER |
bu da sorumu tabi ki de TÜRKler:)))))))))))
|
Tartısmasız biz..Hatta bır iki ornek verım Japonyada mıllet eve mısafır bıle almıyolarmıs dıyelım bırısı ıle gorusecekler cafde falan gorusuyolarmıs..Ama cok deger verdıklerı bırılerı olursa eve davet edıyolarmıs ..Ondada gıtmelerını ıstıyolarsa ayakkabılarını ters çeviriyolarmıs..Onlarda artık kalkmaları gerektıgını anlıyolarmıs:)..Benım anneye bır donem Almanyada komsuya gıtmıs bır ıs ıcın bekle pastamı yıyım gelıyorum muhabbetı yapmıslar..Yanı ıkram etmemısler..Annenın yanında yemısler hemde:)..Bız olsak kendımız yemeyız mısafıre ıkram ederız ..Ornek okadar cokkı..Turkıyede dogusundan batısına hep aynı misafir baştacıdır....
|
Al***305;nt***305;:
Bizim kadar misafirperver bir millet yok... Atalarımız sağ olsun.. onlardan geliyor bu özelliğimiz... Farkımız işte... Türk olmak... ee kolay değil 700 yıl boyunca dünyaya hükmettik... |
biraz kendini övmek gibi oluyor ama evet biziz :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:18 . |