erkeklerin söylediği aşk yalanları
#Seni seviyorum
#Seni asla ağlatmak istemem #Sana güveniyorum, ben diğer erkeklere güvenmniyorum. #Zaten dürüst olmadıktan sonra, o ilişkiyi yürütmenin anlamı yok. #Ben aldatma konusunda çok ince düşünürüm. Herşeyden önce seni ve kalbimdeki yerini düşünürüm. Bende o kadar büyük bi yere sahipsin ki... #Seni kaybedemem. #Yok hayatım sen geç gelmedin, bende şimdi geldim zaten. #Evet. Senden önce ilişkilerim oldu. Ama hepsi geride kaldı. Çocukluktu, geçiciydi. #Önemli olan aşk, cinsellik değil. #Tabi tabi bende en erken zamanda evlenip çocuklarımızla oyunlar oynamak istiyorum. #Param olsa sana neler alırdım. #(İşten kovulduğu gün)Patron sana gelmeme laf söyledi, bende sana gelebilmek için istifa ettim. #Ben fiziğe önem vermem. Önemli olan ruh güzelliği. #seni canimsin senin icin olurum #ailemle tanistirdigim ilk kiz sensin #annem cok begendi seni #sen tam bana gore kizsin kisiligin cok durust #hayatim sensin sen yoksan hayata yok #senin bi gulusune canimi verim {ama devamlida aglatirsiniz}:sm4: #kiyamam sana bebegim :D {kiyma gibi kiyorlar} #Biaralar profesyonel olarak futbolla uğraştım. #Lise yıllarımda bütün kızlar peşimdeydi de ben bakmazdım. Kıymetini bil...:eek: #Cem Yılmaz, aynı ben... cok haksizmiyim ama oyle degilmi her kisa ayni masali soylerler:) |
yok ya biraz fazla abartilmis :)
|
annem cok begendi seni
bak bu yalan:D ustundekı belkı gercektır ama bu kesın bır yalan:D |
senin bi gulusune canimi verim YALAN :))
|
neden olmasın ben verırım bak verım ıstersen...
#Lise yıllarımda bütün kızlar peşimdeydi de ben bakmazdım. Kıymetini bil .... bu en yalanı:):) |
Ben fiziğe önem vermem. Önemli olan ruh güzelliği.
bak işte bu yalan :sm43: |
Al***305;nt***305;:
oke istiyorum ver :D |
Al***305;nt***305;:
|
erkeklerın fıızklerıne kurban ol..valla lısede fızıkım hep 5 tı bıraz biyolojı ıle aram yoktu..sadece..
ayben oyle can beles verilmiyor..verecem ama az bekle universiteyi yeni bitirdim az tadını cıkaram sonra alirsin...;) |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:59 . |