Konum Kapandi , Yanlislik Var
....diyorsaniz sadece ama sadece buraya yazin lütfen...
Kapanan Konunuzun linkinide yazmayi unutmayin...Bir hata varsa (hepimiz hata yapabiliriz),arastirilacak ve konunuz tekrar acilacaktir....Hatamiz yoksa neden kapandigi bir kez daha aciklanacaktir ;) Lütfen yeni sikayet konulari acmayin ve sadece buraya yazin bi yanlislik oldugunu düsünüyorsaniz... |
emule forumuna 2 ayrı kou olarak linkler verdim ama konular silinmiş yasakmı acaba link vermek yasaksa neden emule sayfası açtınız
|
tamam buldum ama bence linkler emulede durmalı Videolar (Filmler & Klipler) yeri değil
|
Al***305;nt***305;:
p.s daha yeni gördüm kusura bakma selamlar |
uyu biraz sende bizim gibi hep sitedesin hehe olur böle kazalar
|
Sayin Nicolas Anelka Beyefendi, "Halacoglu irkci" konumu kapatmandaki neden nedir? baska yorumlarimi kopyalamak? ikaz edip silebilir yada benim silmemi söyleyebilirdin, neden hemen kapatma yolu deneniyor? :S:S:S
|
ben bu bolumu ilkkez goruyom ya :) sey mesela bi yanlislik olmus konu actim yer baska yere tasinmis onuda yazsak yardimci oluyonuzmu gerci ALLAHA sukur kim vurduya giden bi konum olmadida sagolasin niko ben haksizliga gelemem ciden haksizlik olsa tum mod ve adminlerin basini agritirimm ozel mesajimla :):D
|
Al***305;nt***305;:
selamlar |
hiçççç birrrrr hata yokkk hatayıı solesekk herkess cephe alıyorr ben karısmıyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk
|
http://www.herkonu.eu/showthread.php?t=2236 adresinde Semih Sayginer videosu vardi, linkler olmus diye kapatilmis... Linklerin hepsini yeniledim, kontrol ettim. Simdi sorun yok. Acarsaniz sevinirim. Saygilar
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:22 . |