sigara içerken babasına yakalanan bi çocuk ne der? :)
baba: sen sigara mı içiyon len !?
cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba: hönk! cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba: oldu ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum cocuk:derhal baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: yaaf evet de kaçağını vermiş --------ler |
Tesekkürler Paylasim Icin Guzelmis =)
|
baba: sigara mı içiyon len sen !?
cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum cocuk:derhal :D paylasimin icin tskler :) |
heheh :D Cok komik ya sagol :D
|
teşekkürler..
|
biz babadan böle gördük he :) sardı bu beni :) güzelmiş teşekkür ettim...
|
ekşi sözlükten alıntılar..
|
baba: sen sigara mı içiyon len !?
cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom valla cok komedı klavyene saglık!! |
Al***305;nt***305;:
|
abi, turk genclıgı yaratıcı:) ne mutlu turkum dıyene..
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:53 . |