Özel - Siir
Bütün Siir Paylasimlariniz buraya lütfen...
|
İlk Şiir Benden Olsun..İstanbul Ve Bir Sevgi..Bu Kadar Güzel Anlatılır..
..Sen İstanbul Kokardın... Martıların gözlerinden dinledim İstanbul'un boğazı yanmış dün gece Yıldızlar şahitlik etmiş,güya suçlu benmişim Oysa can yemin olsun yanağımdan süzülen denize Ben bu şehre yüreğimi içirmedim Göklerden hicran yağdı İstanbul'lu bir geceydi Yere düşen her damlanın,yüreğinde sen vardın İsmin dudaklarımda idamlık bilmeceydi Yalansa kahrolayım sen istanbul kokardın. Sevda dediğin gülüm,bir buse dudağımda Bıçak gibi,yasak gibi,kan gibi... Utanır intihar ederdi ölüm,hayata rest çekip ağladığımda Korkak gibi,tutsak gibi,yaşanmamış an gibi... Ben lal olmuş bülbülüm,sen deli gülsün bağımda Toprak gibi,yaprak gibi,candan özge can gibi... Kuş uçmaz kervan geçmez dağımda Kah aşkı yağan kar tanesi,kah leyla tüten rüzgardın Zambak gibi,leylak gibi,sigaramda duman gibi Sevdiceğim sen İstanbul kokardın Dayadım ondörtlüyü İstanbul'un şakağına İstediğim gül içmekti gözlerinden bir yudum Seni sordum gündüzlerce Bu şehrin her sokağına Söylemedi inat ettim gece seni uyudum. Ben bir sana bir bu şehre gül dedim Güneş ve ay şahittir şahittir geceyle toprak Sensizken İstanbul'da bir kez olsun gülmedim Yıllar kapımı çaldı ellerinde vur emri Yokluğun var sen yoktun ölüm geldi ölmedim Ağladım yüreğimde sen sende divane şehir Aşkından hatıra dedim gözyaşımı silmedim Ben bir sana bir bu şehre gül dedim Belkide can bunun için ben gülleri çok sevdim Gözlerimden dökülen yaş denizi ıslatıyor Sevda kilim hasret nakış gönül derdi dokuyor Çatlayası deli yürek sen sen diye atıyor Oyy gece gözlüm oyy İstanbul seni seni kokuyor ..Serdar Tuncer.. |
Gülmeyi Bilmeyen Gözler...
yine ağlamakla geçen bir gün daha..neden,niçin? aşk bu kadar acı olmamalı..aşk bu kadar zor olmamalı.. değil mi kimi kandırıyorum..aşk yalan ..aşk acı...aşk sonu olmayan umut yolculuğu.. ama sonu hep gözyaşıyla sonlanan bir oyun..yürekleri avutmak için kurgulanmış bir oyun.. gözyaşların ardına saklanmaktan yoruldu bu yürek..sevgiyi bulduğu yüreği kaybetmek...kazandığını sanıp yenilmek.. neden hep bu sonsuzluk içindeki karanlık sonu yaşamaya mahkumuz.. neden gözlerimiz taa o doğduğumuz anda yaşarıyor.. neden hep ağlayarak gözlerimizi açıyoruz bu yalan hayata.. keşke her acı o doğduğumuz anda ki gibi olsa.. hiç birşeyin farkında olmadan hayatın çok güzel olduğunu umut edip dursak.. aşkın yaşanmaya değecek kadar güzel ve bir o kadar da yüreğimizi aşan acıyla dolu olduğunu bilsek.. akan gözyaşlarımız böyle derinden etkilemese yüreğimizi.. ama olmuyor işte.her gözyaşı damlamızda bir ah,bir yara.. dökülen gözyaşları gözlerden akmaya bıkmadı..gözler yüreklere rest çekse bile.. hayat yürekleri ağlatmaktan ne zaman bıkacak..yüreklerin yansıması gözler ne zaman gülmeyi öğrenecek.. yine ağlıyor bu kalp çığlıklarıyla ağrıyor..çaresiz akşamlarda gözyaşlarımı dışarı akıtarak belki aşk acısının ilacını bulabilirim diye sabahlara kadar ağlamak..tam da avutup yürekleri yeni bir heyecan derken..yine hüsran..aşk kapıyı çalacak mutluluk çıkagelecek derken yine bomboş hayal sayfaları kalıyor ellerde..umut kırıntılarıyla kendini avutuyor yürekler.. ''belki ''sözcüğünü acı biliyor acıyı yenmeye cesaret edemeyen kalpler.. kan çanağına dönmüş bu gözler haykırıyor artık yalan dünyaya..nefessiz kalıyor ağlamaya mahkum yürekler..hangi ritim de çarptığını çözemediğimiz bu yürekler var ya en büyük intikamlarını gözlerden alıyor..çünkü kalplerin gücü ağlamaktan başka birşey bilmeyen gözlere yetiyor..GÜLMEK İÇİN YARATILMIŞ GÖZLERDE YAŞLAR NİYE derler.. peki ya AĞLAMAYA MAHKUM GÖZLER NEZAMAN GÜLECEK.. unuttu bu gözler sebepsiz gülmeyi.. müebbete verildi hep ağlamak için.. unuttu bu gözler, gözyaşı olmadan gün geçirmeyi... gözlerime yansıyacak umutlarım kalmadı bu hayatta! dün yüreğimi de gömdüm sonu bilinmeyen toprağa |
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip,
Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni ****nin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şeyi Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın |
Abartılmış Sevdalar
bazen öyle bir an gelir ki abartılmış sevdanızın gerçekle yüzleşmesini yaşarsınız sizi çok sevdiğini sandığınız ses geçiştirmek için bir seni seviyorum kondurur yüreciğinize en kimsesiz en ilgiye aç halinizde halbuki içten bir canım kaç seni seviyorum eder değil mi yalnız hissedersiniz kendinizi sığınmaK istersiniz delice sarılmak ağlamak sonra da gülmek ışık açıktır ama etraf karanlık gelir yazdır ama nedense soğuktur hava durumu bozuktur gönül yaylarında kar yağar abartılmış sevgilerinize birden kim seviyor ulan bu dünyada beni gerçekten diye haykırmak ister yürek değil mi Annem dersiniz buruk sesinizle ama yok o da nafile zaten o sayılmaz ki işte bazen böle gelir bazen düzelir ama kanarsınız yine abartılmış sevgilerinize kimsesizliğin hikayesidir işte bu yanlış bir yerdeyim dedirtten hikaye herkes bilir herkes yaşar bu hikayeyi tıpkı benim şu an yaşadığım gibi insanoğlu olmaktan gelir bu hikaye en az abartılmış sevgileriniz kadar abartılmıştır biraz eksik çoğu fazla ! |
Abarttık
tamam sus artık, anladık, abarttık, anlamadık, anlaşılmadık, sus artık, bu son anlarımızda, sus artık, yılandan dilin, akrepten elin, sus artık, bizde insanız, yeter artık, sus artık, en azından, ben giderken, saygılı ol biraz, sus artık, susmak nedir , bilmezmisin sen, sus artık, tamam anladık, sen hiçbir şeye değmezmişsin, abarttık, sus artık, ben gidiyorum, allah'ını seversen sus artık... |
Aç perdelerini gökyüzüme
Efsunlu saatlerde sıcaklığı vardı ellerinin, Ben seni seçtim sevgilim, Matemi olmayan bir bedenden, Aşkına aşkımı katarak geçtim, Gördüm ellerinde hüzün, Bir tutam sevda ile gülen yüzün vardı, Çocukluğun vardı,çocukluğum gibi, O masumluğun bana hep yüreğini anlatırdı, Ve ben özledim seni durmadan sevgilim, Yokluğuna yağan her yağmurda kendimi, Aşkına karışan sensizlik bildim, Durduğum yerde ıslanıyor şimdi gözlerim, Ben seni seçtim sevgilim,ki sen, Hasret çeken gecelerimde yüreğime bir büyüsün, Aç perdelerini aşk'ın,kaldır gökyüzünü, Seni sevdiğimi koskoca bir şehir görsün, Ve duy ama inanma, Ne dostunu dost,ne düşmanını düşman bilir bu dünya, Aşkla başlar hayat,aşkla biter her düşen gibi sevdaya, Ben seni sevdim sevgilim,seni seçtim, Ve yazacak aşkı olmayan bir şair gibi değil, Yüreğim bilerek başladım şiirlerce seni anlatmaya, Suskunluğu tanımazsın sen benim bildiğim,bu yüzden, Sen kalacaksın hayatım boyunca değer verdiğim..... |
Acaba
Bin kez öptüm yine İstanbul'u bugün Yağmur mu yoksa ben mi ağlıyorum Yalnız bütün şehirden özür dile Bir gün gelirsen buralara Sayende İstanbul sırılsıklam... Herhangibir akşamüstü Sensizlik yine beni yakaladı suçüstü Şu an baktığım denizden Ne vardı sevdalarım bir bir çıksa İçimdeki karanlığı alsa Kızıl saçların omuzlarımda dolaşsa Birdaha ağlarmıyım acaba |
Acem Kızı
Sefamı sürersin uzaklarda Eğlenirmisin bensiz Söyle yüzün güler mi Birazda olsa acem kızı Yoksa yalnızlık mı çekersin Kanlı gözyaşları mı dökersin Hasretle yollarımı mı beklersin Söylesene acem kızı Sen sevilmeye layıksın Sen hep gülmeye alışıksın Sen hayatla barışıksın Ne desem yalan olur Senin için acem kızı. |
Acep Nerdedir
Yalan dolan ile geçen ömrümde Arıyor gözlerim, acep nerdedir? Bir tatlı kelâmdır tüten gözümde Arıyor gözlerim, acep nerdedir? Bilirim, garibin kimsesi olmaz Evvel dost diyenler, arayıp sormaz Hatırın sormaya kapıyı çalmaz Arıyor gözlerim, acep nerdedir? Yürekte kanayan derttir, hasrettir Gönlü bir virane, Engin gariptir Bir gelse, bir gülse, ol ki cennettir Arıyor gözlerim, acep nerdedir? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:20 . |