Bu soruyu bilin (ödüllü)
yha zor değil ama...
bilene ödül var benimle akşam yemeği kızlardan biri bilirse boğazda balık ekmek erkeklerden biri bilirse ki,bilmesi imkansız düşünmek bile istemiyom neyse soru bu : 1. Hangi Öğrenci UykuLu Ve Yorgun ? 2. İkiz Olan Erkek Öğrencileri BuLun.? 3. İkiz Olan Kız ÖğrenciLeri BuLun? 4. Hangisi Öğretmen ? 5. Kaç Erkek ve Kaç Kız Öğrenci Var ? kolay gelsin :D :D |
bunların hepsi aynı kişi iki kişi
|
evet başlayalım. :sm18:
bi kere uykulu öğrenci şu arkadaki kafası görünen düşmek üzere olduğundan arkadaşının omuzlarından tutunan erkek öğrenci. :D ikiz olan erkekler resme bakışta soldaki iki siyahlı erkek:rolleyes: ikiz olan kızlar solda uykulu şahsiyetin arkasında:D yanyana duran mavili ve siyahlı kızlar . canlarım ayırd edilmek kolay olsun diye aynı giyinmemişler. :sm15: öğretmen tüm şahsiyetlerden ayrı önde duran ve diğerleri kanka gibi duurken o tek başına dimdik bi eda ile süzülün önde sağdaki montlu şahsiyet.:D saygılar hocam.:sm4: erkek olan öğretmeni ayırınca 4 erkek 9 kız:D :D :D :sm16: :sm16: :sm16: evet ne zaman yiyoruz yemeği. ama lütfen balık ekmek olmasın:D |
iskender'e ne dersin bu aralar çok moda :p :p
|
Al***305;nt***305;:
eyvallah teşekkür ederim yemiş kadar oldum sağol:p bu arada söylemeden edemicem resim çok güzelmiş:D sen hangisisin:sm18: :sm57: :D |
uykulu ve yorgun olan benim :p :p
|
Al***305;nt***305;:
|
Bunlarin hepsi birbirine benziyor ben cözemedim. :)
|
abi dalgami geciyorsun
bu ne......hepsi ayni yawwwwww |
herhald bunlar ondortduzler
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:11 . |