Yeni Üye'ye Laf anlatmak
Yeni Üye:
-Abi ben yeni geldim Admin: -Hoşgeldin Yeni Üye(5-10 dk sonra): -Abi ben yeni geldim admin: -Hoşgeldin dedim ya Yeni Üye: -Abi sen burda napıyon admin: -Evrak işleri bazen muhasebe yani senin anlayacağın getir götür işleri Yeni Üye: -hadi ya ben başka şeyler yapıyon sanıyordum admin: -Ne gibi ?? Yeni Üye: -Konu açmak konuları kilitlemek gibi falan admin: -Seni kandırmışlar olum o zaman yalan söylemişler sana Yeni Üye: -ben bi gerçeği anlatayım şunlara sonra görüşürüz admin: -hey Allah'ım ya akıllı biri düşmeyecek mi Buraya Yeni Üye: -Abi burası iyi para getiriyor mu ?? admin: -Niye sordun Alacan mı ?? Yeni Üye: -hiç abi merak ettimde admin: -Fazla merak iyi değildir ama yinede söyleyim kazanıyoz işte biraz Yeni Üye: -EREENNNNN!!! olum iyi kazanıyorlarmış bizde girelim bu işe EREN: -biz yapamayız olum çok üye çok konu lazım para kazanmak için Yeni Üye: -Hadi ya Yeni Üye: -Abi hiç arkadaşlık sitesi açmayı düşündün mü admin: -Hayır düşünmedim Niye sordun ?? Yeni Üye: -abi o sitelerde iyi para kazanıyor valla benim bir arkadaşın vardı köşeyi döndü admin: -burası yeter biz para için çalışmıyoruz Yeni Üye: -Eğer üye sorununu falan düşünüyorsan takma kafana ben bizimkilere söylerim bir günde 1000 üye yaparız gerisi gelir zaten admin: -olum istemiyoruz dedik ya ne psikopatsın yaa admin: -Açtıgınız konu kilitlenmiştir Konuç amadan önce Lütfen arama yapınız Forum kurallarını okuyunuz Yeni Üye: -Abi iyi güzel diyonda aradım aradım bulamadım galiba çöpcüler süpürmüş admin: -Kendine gel Ban yemeden git burdan :sm4: |
:D güzelmis
saol |
:D
|
kıyak bunlar burda birazda biz üretelim yeni gelenlere nederiz
|
güzel olmuş :D
|
:D tskler
|
Al***305;nt***305;:
|