Recep İvedik (2008)
Yapım :2008, Türkiye Tür :Komedi Yönetmen :Toğan Gökbakar Senaryo :Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne Oyuncular :Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can Yapımcı :Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Ayşe Germen Gösterim Tarihi :22 Şubat 2008 Komedyen Şahan Gökbakar'ın ilk sinema deneyimi olan film, daha önce canlandırdığı 'Recep İvedik' karakterinin tatil maceralarını anlatıyor. Recep İvedik karakteri beyazperdeye uyarlandı. |
bunun filminin yapildigina inanmiyorum :D süper yaw
|
hehehehehe bu ne dingil hayattt =))))
konusmaaa laaaaannn :D:D |
süper bsy yaaaaa
bakmanizi tavsiye ederim puahahahaaaaaaaaaa |
cok guzel yaaaaaaaaaaaaaaaa gercek superya insallah biran once burayada gelirde izlemeye giderim muhahahahaha :sm4:
|
Insallah Hollandaya'da gelir bu fiLm... reklamini gormustum zAten.. superrr bi komedi filmine benziyor zaten sahan'in videolari hep komik oluyor :D
|
ya ben bu adama tahammül edemiyorum... ilk gördüğüm zamandan beri acaip gıcık oluyorum... ama buna rağmen fragmanı izlediğim zaman koptum ya... tipi biraz abartmış... onun dışında benden bile iyi not aldı :P
|
- Salih abi facebook'a uyemisin?
- Degilim ama iyi birseye ola bilirim. - Bosver hic bulasma, zaten artik cok amele kayniyor, bende cikmayi dusunuyorum Manyak Ruh hastasi bu adam benide kendisi gibi yapti en sonunda :D HAHAHAHAHAH - Merhaba ben Murat. - Koyimde, tur at. |
bu ne sacma hayat
bu ne dingil hayat bu ne kopuk hayat bu ne manyak yasam tarzi :D izleyecegim |
filme ben kesin gitcem, hemide ilk gününde
adam nerden buluyor böyle typleri ya,hala hayret ediyorum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:57 . |