*Sarki Sözleri buraya *
En cok sevdiginiz sarki sözlerini buraya yazabilirsiniz arkadaslar :))))
Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bagrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Binbir dertle doldu gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yoklugunla soldu gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bagrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Binbir dertle doldu gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bagrımda kışlar Caresizlik yolu baglarr Yokluğundan öldü gönlüm |
Yollarını gözlediğim
Dertli dertli sabahlarım Doymadığım gözbebeğim Sonum olma alın yazım Ben sebepsiz hep peşinde Sense mechul seferinde Gafil avlar beni yazım Köşede bekler yine Dilimde sevdan hükümlü yıllar Gurbetim olma can karası Vurma zamansız insafa yol ver Böylemi yazdın can karası |
Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda Asiklar destan yazar daglarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Butun alem kurban benim yurduma Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina Sen dost ararsan kos Mevlana'ya Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin Bir baskadir benim memleketim Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani Zengin fakir hepside sevdali Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim Bir baskadir benim memleketim Havasina suyuna tasina topragina Bin can feda bir tek dostuma Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda Asiklar destan yazar daglarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Butun alem kurban benim yurduma Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina Sen dost ararsan kos Mevlana'ya Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin Bir baskadir benim memleketim Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani Zengin fakir hepside sevdali Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim Bir baskadir benim MEMLEKETIM:sm19::sm19::sm19::sm19::sm19: |
Belki haberin yok herşeyi duydum
Belki yüzün yok perişan oldun Belki de şarjın bitti biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım masal anlatsanda Hikayen ödülleri toparlasada Seni çok sevmiş olsamda Unut beni lütfen Sana çok kızmış olsamda Ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi Ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı Bilki sebebim çok beni kaybettin Artık duvarlarım cebimde değil Seni çok sevmiş olsamda Unut beni lütfen Sana çok kızmış olsamda Ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi Ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı |
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gölleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
Bak yüzüne dolmasin
Gözlerin sevdam Kurban olurum Gözünden akan Bir damla yasa Bu gidisin elbet Dönüsü de var canim Sonuna kadar sabret Dayan Yikmasin seni bu hasret Aman Uyma ellerin sözüne Canim Bir gün Bitecek bu hasret Daglari delip Gelecegim sana |
Sonunda bitti galiba
Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... |
Seni seviyorum biliyormusun
Seni seviyorum görüyormusun Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu Geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum |
Küçücük bir söz bile söylemedin
Acım vardı hiçbir şey demedin Gittin anlamsız kaldı gecelerim Önümde sorular ve alışkanlıklar Söz,söz tutulmak için verilirmiş sevgilim Vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim Yıkıldı duvarlarım Önümde binlerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerle yeksan Yıkıldım derin Kalbim delik deşik Ömrüm senin Nerdesin koca adam Hiçbir ben kalmadı ardında bıraktın Benden geçti artık anladım Arkamda kocaman dağlar vardı Önümde birsürü çıkmaz yollar |
Gözlerimi Kapatsam Yüzünü Görür Müyüm
aşk bir hastalıkmış sanki
seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:53 . |