sevgim çabuk iğleş lütfen
bir tanem canım arkadaşım herşeyimi paylaştığım sevgili dostum sevgim kanalımısın tatlı sı çabuk iğleş lütfen seni çok özledim sen benim için çok önemlisin bunu biliyorsun artık doldum taşıyorum herkese çatıryorum içimden parmağımı bile kıpırtdatmak gelmiyor senin kaza geçirdiğini duyduğumdan beri çabuk iğleş mamam seni sefiyorum inci tanem nazar boncuğum
|
gecmis olsun hayirdir?
|
sevgicim çok kötü bir kaza geçirdi ve yoğun bakımda bilmiyen herkes dua etsin onuniçin lütfen
|
nicki sevgimiydi? ben cikaramadim
ama dualarimiz onunla insallah en kisa zamanda iyilesir, allah yardimcisi olsun, onu sevdiklerine bagislasin. |
Geçmişş olsun canım tekrar:(En kısa zamanda seni aramısda görmek istiosrus:S
|
Allah acil sifalar versin .... Bu arada bende burdan belirtmek istiyorum beniim babamda hasta hemde cok:( allahim tüm herkeze acil sifalar versin ve büyüklerimizi basimizdan eksik etmesin...
|
canim arkadasim allahim acil sifalar versin senin icin cok dua ettim cabucak gel diye aramiza sen canimsin benim ama hemen gel ozledik seni cok uzuldum duydugumda :( gecmis olsun tekrar
|
Geçmiş Olsun Allah Hastalarimiza Acil şifalar Versin
Al***305;nt***305;:
Şimarık Çok üzüldüm geçmiş olsun |
kaza yaparak bizleri çok üzdü, acil şifalar diliyoruz..
Geçmiş olsun, en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle... En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.. Kendine çok dikkat et, sen bizim için önemlisin.. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle.. Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.. ACİL ŞİFALAR DİLERİM. sevgim sanada |
acil şifalar diliyoruz
hmm gecmis olsun acil şifalar diliyoruz.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:04 . |