En son okudugunuz Kitap?
Burda en son okudugumuz Kitaplari yazalim... tabiki Kitab'in icerigi hakkinda biraz bilgide verirsek fena olmaz... :)
benim en son okudugum kitap: Dersimin Delileri Bu Kitap Dersim (Tuncelinin) "deli" lakapli gercekten yasamis insani seyusey'nin hayatini anlatiyor... aslinda kendi memleketinde ermis olduguna inanirlarmis ama hircin, gözü kara, cesur bir o kadar da mizahi seven birisi oldugundan bu lakabi almis... :) |
****l Fırtına 3
|
Ahmet günbay yıldız - yıllar geriye dönse
harika bi kitaptı |
tarık buğra - osmancık :)
|
Ferrarisini Satan Bilge diye bi kitap okudum. güzel bi kitap tavsiye ederim.
|
huzur sokagi- emine senlikoglu..okudugum en guzel kitap..
|
Nihat Behram - Kundak
Nihat Behram - Kundak
:sm32: :sm32: :sm32: |
mustafa armagan- küller altinda yakin tarih
atatürk versus vahdettin tarihteki bazi önemli gercekleri aciga cikariyor...yazilis tarzi ve konulara yaklasimiyla cok ilginc kitapti, kesinlikle tavisiye ediyorumm :sm32: |
Imam'in Manken kizi - Emine Senlikoglu...
Çok guzel bi kitap.. okurken bayaa bi duygulandim valla :).. tavsiye ederim |
Ben ha yvanıım Ömer Çam
Kitap Trabzonda basılan ve burada dağıtılan bir eser. İçerik olarak hay vanların özelliklerini anlatıyor. hay van diyip geçtiğimiz canlıların ne kadar özenle yaratıldıklarını ve özelliklerini nasıl ortaya koyduklarını anlatıyor. Kitabı okuyan kişi Ben hay vanım demekten kendini alamıyor. Kitaba ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa bana eposta ile yada msn üzerinden ulaşabilirler. Çok seveceğinize ve bir çırpıda okuyacağınıza garanti veriyorum. İstek belli bir sayıyı geçmediği sürece giderini ben karşılarım. Not: Hay van kelimesi bitişik olarak filtrelendiği için ayırmak zorunda kaldım. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |