![]() |
cimcime68 yani benim biricik kuzenim sinavi kazandi
cimcime68 yani benim kuzenim hayirlisi ile uzun zamandir sinav icin gece gündüz calistigi sinavi kazandi arkadaslar... cimcimemiz artik bi anaokul Ögretmeni olucak hayirlisi ile... bu arada bende anaokul üzerine okuyorum hehe iki kuzen ayni zamanda meslektasiz :)) tebrik ediyorum canim ben hayatinda basarilar diliyorum vede senii cok özledim bitanemmm almanyaya bekliyorum cadi senii :))
|
Bak sennnn :)) Ay Cok sevindim senin adina cimcimem anlatamam.. öSim sendemi ins::))Hadi hayirlisi .. basarilar..
Öptüm ikinizide |
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
hem cok mutluyum hemde kotu bi buruk sevinc icimdeki:( |
bitanemmmmmmmm tebrik ederimmm biliyordum zaten başaracağını fıstığım benim yaaa mucuxxxxxx:sm53:
|
Al***305;nt***305;:
|
esiiii cimm ve benim biricik ablamm jass ablam :D ikinizide cok seviyorum kuzen senin yerin ap ayri bitanem iyiki varsiniz kizlarrr :)
|
Kutlarim Cimcime Cok Sevindim Bende Duydugum Gibi Geldim :sm4: Ogretmen Oldun Vay Tebrikler. Cocuklar Korksun Yeni Ogretmen Geliyorr :D
|
Al***305;nt***305;:
|
hih küstüm size ay nolmusssssssssss bende olduM :( beni niye tbr etmiyorsunuz :(
|
hehe
senin tbrige mi ihitiyacin var simarik sey seniii :D cimccime senin cocuklarin yasadi tabi bende okusam o kdar benimkiler de yasarr :D |
Tebrik etmistim zaten ama gene edim :) tebrikLer canım jumjume ..
ßiz okuyamadık iste daha doğrusu okumadık sürünüos işte :D |
ülen yazan benim tbrigi alan bizim cimcime ne is :D küstüm sizeeee =) ayni zamanda bende anaokul ögretmeniyimmm :) banada tbk pls :p
|
tebrik ederim..biraz rotarlı gecis yaptın galiba uniye:Dnerde okuyacan bakalım?:D
|
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
hepinize tesekur ederim sizi seviyom kuzen kiskanma cadu ayu.. Halooo ben uniye gitmiyom benimkisi farkli ben bi sene okudumdu zati certifika aladim nursery assitand oldum du simdide bu sinavla oldum Nursery nurse oldum yani ama mesleyimi yapmiycam bi kac ay yada bi kac sene stajerlik zamaninda az aglatmadi veletler ya velet degilde ogretmen bi arakdas irkliclik yapti o zamandan beri sogdum ama meslek iste elimize alak dedim:) |
hayırlı olsun ozaman:D
|
Al***305;nt***305;:
ARAKDASLAR COCGUNUZA BEDAVA BAKARIM :) |
Ayyyyyyy Cok Sevindim Askum Cimcimem Seni Yurekten Tebrik Ediyorum Kutluyorum öpüyorum Bol Bol Sans Diliyorum Yuce Rabbim Yolunu Acik ETsin Canim Arkadasim Darisi şimarigimizin Başina Inşallah :)
|
cimcimeeee nin yetiştireceği yeni bi nesilll... Du bakalım daha neler olucak :D şaka bi tarafa tebrik ederim arkadaşım.. Hakkında hayırlısı olsun..
|
Al***305;nt***305;:
|
hadi hayirli olsun.tebrikler gocaman.ögretmenlik hayatinda ve normal hayatinda hep basarili olursun insallah.
|
Hayırlı Olsun Gözun aydın
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:56 . |