![]() |
Xp'mi Vista'mı?
arkadaşlar size göre her özellik değerlendirildiğinde hangisi ağır basıyor?
|
konu bilgisayar bölümüne tasinir...
|
valla teknik olarak bir sonraki daima bir önceki sürümden daha iyi ve gelişmiştir (istisnalar da var tabiki) ama kullanmadığım halde vista diyebilirim
|
tabiki XP :)
|
Xp Yillarin Sistemi Hakkini Yememek Lazim
Vİsta Gorsellik Acisindan Mukemmel Ama Raminize Guweniyorsaniz Kullanin Bence Xp Uzerine Eklentilerle Kurulmus Wista Goruntusu Benim Icin Ideal Olani |
vista tabiki;)
|
Ram icin dogu bende vista kulanmak isterdim ama olmuyor cunku 256 Mo yetersiz geliyor.
2Go ram la cok iyi calisiyor. |
win98 ne derdi var ne bişi kulan gitsin
|
xp
|
er yada gec xp nin vaktide dolacak ve herkez vista ya mecburen gecicek, peki o gecisi simdi niye yapmakdan cekinenler var anlamakda zorluk cekmiyor degilim:)
size iki araba sunsalar eskisinimi tercih edersiniz:) ben sahsen yenisini alirim:) |
Al***305;nt***305;:
Airbackleri zamaninda acilmiyorsa:):sm8: Ben benim eski klüstürü kullanmaya devam edeyim,:sm18: :D |
Al***305;nt***305;:
endisen olmasin :) hepsi calisiyo:d vista son 8 ayin en saglam isletim sistemi. |
xp
|
inanmıyabilirsiniz ama ben hala yerimde sayıyorum ne xp ne vista buna alıştım bu şeklide gidiyor bende
![]() |
her zaman xp :)
|
forever xp
|
Su an icin XP vistanin bilgisayari cok kasiyor
|
Bende Xp Ciyim Vistayi Hiç Denemedim ....
|
bn her ikisinide kullanıyorum şuan :D nasılmı xp kurulu,vista temasınıda yükliyince oluyo valla ama biz xp'le dogduk bununla ölürüz :P
|
xp yi sokemedikmi diyerine gecem..:D
|
Alışkın olduğum için xp diicem belki vistayı kullandıktan sonra o bize cazip gelebilir ama zannetmiyorum :p
|
vista kadar saçma ve sorunlu işletim sistemi kullanmadım win98 bile bunun yanında süper... sorun ve karmaşa yuvası.. en anlamadığım da klasör penceresinde sağdaki yukarı ok simgesiyle çalışan bir üst directory ye gidiş tuşudur.. kime ne zararı vardı önceki yapının da böyle saçma sapalak bi hale getirdiler anlamam... xpyi öyle özlüyor öyle özlüyorum ki.. anlatamam... noteboookumun driverları xpye tam uyarlanınca direk xp ye döneceğim... vista da duyduğuma göre çöpe gidecekmi.. iki yıla kadar windows xp ye eşdeğer ve eksiksiz işletim sistemi yayınlanacakmış... usta bilgisyarcılar onun gelmesini bekliyormuş
|
XP
|
Vista bence mükemmel denecek kadar...
|
tabikii vista + sp1 :sm32:
|
xp
|
vistaya alismam biraz zor oldu ama vista daha rahat kim ne derse desin
|
Al***305;nt***305;:
daha neler ya:) :D :D dana henüz alisamadiniz diye koca bir sistemi kötülemek olmaz. alisirsiniz elbetkide zamanla. adamlar onca yil calisti ve simdi cöpe aticak öylemi:) kim uyduruyo boyle sacma seyleri ya:) vistanin eksikleri neymis bi sayda bizde bilelim;) Al***305;nt***305;:
haha |
Yenilik herzaman güzeldir Vistaya biraz zor alıstımda simdilik güzel bence
|
xp nin vakti dolamaz ben ce yıllanmış şarap gibi değeri artar. en bütük xp :)
|
kesinlikle xp
|
vistaaa :D
|
xp :D
|
vistanın halen daha sorunları devam ediyo ama yinede iyi derim ben :)
|
bende iyi dicem ama 1 yıl kadar sonra biraz daha otursunda :D
|
1 yıl sonra daha iyi olur tabi :)
|
windows 7 gelir o zamana kadar sanırsam vistaya hiç iyi diyemicem ben :D
|
dersin dersin merak etme :D
|
öle bişi olursa ilk buraya yazcam :D
|
XP-Vista görünümüyle :-))