![]() |
son zamanlarda dilinize takilan sarki..
Olur ya arkadaslar dilinizden takilir devamli o kitasini soylersiniz bazen kahretsin nerden takildi bu dilime dedigimiz an mutlaka olmustur dahasi sozlerini unutupda kendimiz uydurmusuzdurda o sarkiyi paylas bizimle:sm4:
suanda benimkide.. Korkma kalbim gecer acisi sanki ilkdefami asik oldun sen :sm4: gerisini hatirlaniyom:D |
neset ertas in zuluf dokulmus yuze
|
konu anlasilmadi ise bidaha yazayim kim ne soyluyo degil sadce dilinize takilan sarki sozu ama bi kismi uzuncada degil bi misrasi ne bilem sarki talinca dile bi iki cumledir..
simdide su sarki dolasiyo dilimde; korkma zir deli olsam bi zararlim kendime.. |
Bende Takilan Bu Sarki
Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Gösterecek Adaletini Bundan Sonra Sana Yok Rahat Uyku... |
bugün ayin on dördü kiz sacini kim ördü
veya altin disli hayriye... |
git beni bırak öyle git bir haykırış yeter sana ardından bir kova şiir döktüm :)
|
Hepsi Ask zakizi <33
|
bu aralar sarki marki hic bisi dinleyemiyorum ki canim istemio hic biri hosuma gitmio :s
|
seni sana anlatamam isyan edersin aski tekrar istemem ziyan edersinnnnnnn
|
bane bane beni al onu alma bane banae beni al onu alma:)
|
hoşgeldin yarrrr yüreğimeeeee boşver beee elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiii püehehhee çok fena takıldım bu şarkıya :( :D
|
Ahmet Safak - Yurdum Kızı
|
kayahan - olsaydım şarkısı takıldı
unutuldum mu ben unutuldum mu ben seviyorsan bulutları tut gel yine gidersin |
özcan Deniz - Ah O Gözlerin
|
Sha - vergiss mich :D
baby sorry nein hey wirklich ja es tut mir leid, baby bitte, baby danke, baby es ist vorbei, du kannst doktor sommer nerven ja der hilft dir gern, aba leider leider leider wirst du wieder nichts lernn... :D |
ogan aydın - geceleri sevmem (karanlık)...
|
Bi aralar Musa eroglu - Gitme turnam'idi..
Alaka Gayri mayDonoz ama Simdi'de Grup Hepsi - Saklambac.. :D Ce e cik ortaya birden Ce e kaybol hadi yeniden.. Nerelere saklandin sen Sobelerim affetmem görmezsem... Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordum,Ayağıma geldin laylaylom .. :p :sm57: :sm57: :sm57: |
agla gozlerim nasip degilmis vuslat..rahat uyursan sana hakimi helal ettim..
ozcan deniz nasip dgeilmis :(:( |
Senden Kalan Tek Ani Bu Solgun Sayfadaki Gunler Alir Beni Gotururler Sevgi Dolu Yillara..
|
Al***305;nt***305;:
hareketLi dinLicen :D benim diLimde de cakmak cakmak gözlerr habire sölyorum:D |
Salladik Zaten Ama Bu Sarki Dilimden Dusmuyor Bi :D
|
sil gözünün yalnızlıklarını,o an fısılda duvarlara adımı...
|
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet
soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim:( |
korkma kalbim gecer acisi... ilk defami asik oldun sen....
|
Sözün şiirLerin mükemmeLidir Senden ßaşkasını seven deLidir..
|
Aşkın bendende ötee bir yere gidememki.. Sen benim kalbinsin ya alma yaşayamamki :(
|
Ahmet - kiydigin canlara yeter cahil sözüyle, yeter cektigim hasret senin elindeeeeennnnnnnn
..... diye devam ediyor.. :) |
gideceğim buralardan kaybetmek korkusu olsada seni
yanacak yüreğim yokluğuna alışmak zor gelcek sesini duymak isteyeceğim gözlerim ararken gözlerini tek tesellim güzelim masamda duran resmin olacakkkk.. yoklugunla seveceğim seni ağlamaklı bakarken ufuklara yüreğim seninle geçirdiğim o günleri anacak dalarken kalbim ufuklara belkide sana yazdığım son şiirim olacak sevmediğim sigara dumanında mutlaka gelecek elbet o beklenen saatler kahrolası günler geçerse eğer |
Kanka - Sen Hiç Asik Oldun mu
|
bir berduşum yerim yok mekanım yok. sevenim.
sorarlar vuslat nedir aşk nedir bilmezler berduş deyip geçerler |
ahmet kaya-geçmiyor günler,küçük emrah-geçmiyor günler,cavit berkay-geçmiyor günler..sarkının bu üc versiyonu simdilik=)
|
:sm41: bana candan bir kez askim diyenmi var diyenmi var diyenmi vaaaaaaaar senden baskaaaaaaaaaa....:sm51:
|
erkin koray- yanma arkadaş
|
yaniyorum yaniyorum ah yaniyorum yaniyorum yar yine bana haram gecler senin icin agliyorum...
emraj haram gecler |
karadir kaslarinnnnnn benzer kömure :D
|
Gel Tezkere gel Tezkere Bitsın bu Hasretttt
|
sibel can cakmak cakmak gozlerin :D:D:D:D:D
|
musti melek yüzlüm
|
|
hadi hadi meleyim gelde giseryim o guzel yuzunu bende severim hersek seni melek saniyor hadi hadi meleyimL:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:19 . |