![]() |
Çirkin bi kızın webcamı açtıktan sonraki diyalogları..
![]() Çirkin bi kızın webcamı açtıktan sonraki diyalogları -------------------------------------------- Kız : ee nasil görünüyorum ? erkek : valla ekrana iki göz çizsem senden daha güzel görünür Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil ! Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ? Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım! Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ? Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi ! Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : ****** ! erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş ! Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! ![]() |
:D Guzelmis Saol Cirkinlik Onemli Degil Onemli Olan Ic Guzellik :D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cimcime çok hoş şeyler buluosun tatlım yaaa :)))))))))))
|
neymis, Bu Kapitalist ve cikarci düzende Kadinda ilk aranan kriter güzellikmis.... Kadina ancak bu kadar deger veriliyormus
|
Kız : nasıl görünüyorum ?
erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum hepsı bırbırınden guzel valla cok super koptum tam anlamıyla:) |
cok güzel yaa paylasim icin sagol :)
|
ayy çok kötü bi durum :D korkunç :p güzeldi
|
mihahahhaha ay durun halen agriyo karnim hahahahahhahaaha :D
amaa ayni zamandada igrenc bi durum hahahaha :D sey bide mencede önemli olan dis güzellik degil ic güzellik [ tabi erkekler de hep öle diyolar ama nerdeeeee :P :D ] cimcime süpersin cnm coooooooooh gözel |
cine 5 devri bitti yaşasın pg
|
bende size tesekur ederim cnmsiniz hasta olmasam daha cok sey bulcam yazcam ama hastayim sizede vurus vermeyin diye az uzak kaliyom:)
|
harıka ya cımcımem elıne saglık cok koptum vallaha .... :D :D:D:D
|
valla çok komikti
|
Al***305;nt***305;:
:D kesinliklee katılıyomm sana :o |
önce kizin bi kac resmine bakip sonra güzel olmasi durumunda cam actirma yollarina gitmek en iyisi :D
|
hehe:)))
aa cevrimdisi olmusss=))) güzeldi tskler.. |
:D :sm32:
|
Al***305;nt***305;:
|
yahuuuu gülmeyin ama ben devamini okumak icin asaga tikliom ya
allah allah diom bu sinek nerden geldi simdi elimle üstüne gidiom ucmuo, delirdim heaaa ama sonunda anladimki sahteymis hahahahaahaaaaaaaaa cok komik bi diyalog |
ZuhUAShUAhsuaSHUAHsu on numaraya :D cimcime abla çok güzelmiş ellerine sağlık iyi güldüm ya :)
|
ellerine saglik usta.ben güldüm allahta seni güldürsün :D
|
insanların görünüşü neden dalga konusu yapılır ki?
gülecek başka bişey kalmadı mı? |
tşk paylaşım için..
|
:P
|
:) Güzelmis ...
|
süpermiş ya :D:D
|
O erkek once kendini bi ayna bir kendine baksin, kendi guzelmiymis!
Bu erkek milleti heb ayni, o baktiginiz dis guzellik gelip gecicidir... |
yorum yok
|
allah korusun...
|
Çok güzeldi , böyle şeyler olmuştur,
Bu sözleri en azından içinden geçirmiştir erkek, sonra da engelleme tabi:) |
kiza yazikk beeeeeeeee acimasiz bu millet:P
|
bu gercek mi , inanamiyorum da ondan soruyorum
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:50 . |