![]() |
Hayatinizdaki en sevdiginiz insan (aile haric)..;)
konun basligindan beli hayatinizaki en sevdiginiz kisi...aile olmasin lutfen ailemiz bizim en kutsal varligimiz arakdas dost es komsu herkes ama aile olmasin annem babam sirdan onlar bizim canimiz...
huysuz:p |
vefat etmıs veya hala yasıyor olması sart mı?
hayatta en cok sevdigim kisi ismail abi.. |
GuzuLarum benim CanLarim :)) hepsinide cok seviyorum .. hangi birini saymami bekliyosun :))
|
ailem dışında sevdiğim sadece cicim var başka dost diyebileceğim insan bile yok
|
tabikiii VİLDANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..... Dünyamı ters düz eden kadınnnnn...
|
ifff ne qicihqsinis haaa :p
coook var simdik hangisini sölesem :p qanqam kübis, qanqam erciyesim, murat abem :*,... ve daha bi cok ablalarim arkideslerim vsvs :) hepsini coh sevorum |
ilğiinccc
ben dünyayı bilmem ama türkiye içinde en sevdigim kişi neyse bende kalsın :( |
sun an ailemden baska cok sevdıgım bır ınsan yok... ama sıtenın eskı konularında bu sıteden sevdıgım ınsanları dıle getırmıstım her nekadar da benı unutsalar da...
|
Al***305;nt***305;:
oyoyoy bitanem benim yaaaaaaa bende seni çok seviorum :D |
benimde ailemden başka ailem kadar özel birisi yok şimdilik
|
benden uzakda..
:sm45: <<-- aha tam suramda.. |
Al***305;nt***305;:
ondan bendede var :sm4: ama o beni sevmiyooooooo ![]() |
iş te o
|
:mad: :mad: :mad: :mad: cabuk orandakinin ismini yazzzzz yoksa seni kardeslikten men ederim bide biseyden sen biliyosun denizzz isim verrrr ordanakinin cabukkkk
Al***305;nt***305;:
|
adı bende saklı :)
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Bilmem simdilik kimse yok ve olacaginida sanmiyorum ;) ben böyle ailemle mutluyum
|
hayatimda en sevdigim insan, peygamber efendimiz sav, sonra ashaplari :)
|
çok merak edıyosunuz bılıyorum sıkı durun soluyorumm OZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ASKIMMMMM ama ya arkadaslarımın yerı daha bır ayrı tabıkı kanaldan kımı sevyom bılıyonuz mu eye of tıger teysem dılara cımcımem askım yanı :D eylul abla sumuklu tornadom sımarık esen kolıstavra daha yazmadıklarımdan da ozur dılıyorum hepınızı cok sevıyorum canım arkadaslarım mucuk mucuk mucuk :*
|
hm ailem haric..
tabiki dostLarim..birde bitane manevi abim var öldesin öleyim:).. ayirmasin mevLam bizi sevdiklerimizden.. |
hayatta en cok sevdigim insan cassio lincoln:D
|
en cok sevdigim insan ehm arkadaslarim :)
|
nezi sevmeyen olsun yaaa
nezin saydikalrin benim icinde gecerli bole cana yakin bole degerli insanlari tanidigim ve sevidigim icin cok mutluyum benim sevgim beni sevenle sevenim ben benim sevgimleee :) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
mavisim, alyazmalim, bide askim
|
Çocukluk arkadaşlarımı. :)
|
yaseminimi..4yasemin arakdasim var 4unde cok seviyom:) denizde kum bende yasemin
|
Al***305;nt***305;:
|
Hayatımda en çok sevdıgım insan bırzamanlar burda djlık yapan Dj sındırella Yanı emel çok severım Çok ıyı bır arkadastır.Herzamanda gorusurum onla
|
:sm45: UyUzUm, :rolleyes: Tenzişim, :p elgizim :)
|
kuzenim_
can arkadsımm__ ********m :D |
yonca
|
enesim bitanemmm
|
Kankim Loveboy ...
|
Sevgililer özele Giriyo Sanirim Ailede Diyebilirsiniz :):)
|
Bidenecik kankim nezz
|
kuzenimmmmmmmm ozi
|
Mahhalle arkadaşlarım 6 kişi var koskoca dünyada ailemden sonra güvendiğim tek insanlar.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:13 . |