![]() |
Menekse Ile Halil
![]() ![]() Yönetmen : Uluç Bayraktar Öykü : Elif Şafak Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu Müzik : Toygar Işıklı Oyuncular: Halil (Kıvanç Tatlıtuğ ), Menekşe (Sedef Avcı ) Kıvanç Tatlıtuğ, Sedef Avcı***8230; Nereye kaçsan, kaybolursun... Yine bulur mu seni aşk... Genel Hikaye "Menekşe ile Halil" bir aşk hikayesi***8230;.Berlin***8217;de başlayan, İstanbul***8217;a sürüklenen imkansız bir aşkın hikayesi. Menekşe ile Halil bu aşkın kahramanları.. Ailesinin zoruyla evlendirilen Menekşe, büyük bir çelişki yaşıyor. Aşkı yüzünden, hayatını bile tehlikeye atarak ailesinden kaçan Menekşe, Halil***8217;i korumak adına, Halil***8217;den de kaçıyor. Yani Aşkı için aşkından vazgeçiyor***8230;
|
Tskler, nerde cikiyor bu Dizi ?
|
Al***305;nt***305;:
|
dün akşam izledim süperdi etkileyici bi dizi
|
komedimi bu
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
bende bakmadım daha ama güzel diziye benziyo :) gerçi her gün bi dizi çıkıyo ne yapcaz anlamdım :) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
yukarda biraz anlatılmış zaten o yeter sanırım :) |
Güzel bişiye benziyor..
|
Güzel bir dizi
|
cok güzel bir dizi,bizim burda cekildi:D
|
firsatim olmadi ya bakmaya mama merak ediyom:(
|
ya ole bi dizi olmaz yaaaaaaaaaaaaa cok sıkıldımmm
helede taksim meydaninida kovalamacaya kopotummm :) |
Güzel bir dizi!
Birinci bölümünü kacirdim ama dün izleme imkanim oldu. |
bence cok güzel bir dizi.izlemeye deger:sm32:
|
Cok Süper Bir Dizi Herkeze Izlemesini Tavsiye Ederim Ben Kendim Kacirmadan Izliyorum ...
|
ben fazla begenmedim..:sm18:
|
3. Bölüm
Halil, Menekşe***8217;sine kavuşuyor Halil'i asla bulamayacağını düşünen Menekşe çaresizlik içinde İstanbul'un kalabalığına karışır. Halil'in çantasında bulduğu pasaportlar da kafasını karıştırmış, ona olan güvenini yerle bir etmiştir. Halil'in sır dolu geçmişi, daha İstanbul'a geldiği ilk gün, bundan sonra olacakların sinyallerini vermeye başlar. Birileri Halil'in döndüğünü öğrenmiş, onu bu sefer gerçekten öldürmek için harekete geçmişlerdir. Halil onlardan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Menekşe'yi bulabilmek için Kadir ve Mustafa'yı takip etmek zorundadır. Kaçak aşıkların kavuşması, bir an onlara bütün dünyayı unutturur. Halil'i görünce heyecandan çantasını otobüste unutan Menekşe beş parasız kalmıştır. Ama o paradan çok, sevdiği adamın kim olduğuyla ilgilenmektedir. Halil'in sır perdesi aralanmaya başlar. Öte yandan Kadir ve Mustafa, Menekşe'nin izini bulurlar. Menekşe ölümle burun buruna gelir.
|
|
Bir türlü isinamadim su oyuncuya yaw niyeyse.. Oynadigi dizilere bakmiyorum.. (Kıvanç Tatlıtuğ)
|
bilmiyordum yeni duydum bu dizide kitap dan alinmis ve cok guzel diyorlar , ama okadar dizi varki ...
|
5. Bölüm Fragmani
Menekşe ile halil dizisi 5. bölüm özeti Halil, Menekşe***8217;yi arıyor! Menekşe İstanbul***8217;da sığınacak bir yer ararken, Halil de ona ulaşabilmek için her yolu denemektedir. Menekşe***8217;ye ait en önemli bilgiye ulaştığı anda kendini yeni bir oyunun içinde bulur. Süt kardeşinin evini bulan Menekşe, hikayesini saklar. Hiç tanımadıkları kızın gizemi Balcı ailesini huzursuz eder. Eski anılarından çıkıp gelen bu kıza şüpheyle yaklaşırlar. Halil***8217;in kendi problemlerini düşünecek vakti yoktur. Öncelik Menekşe***8217;de, onun güvenliğindedir. Yusuf da kardeşini kurtarabilmek için İstanbul***8217;a gelir. Geldiği ilk gün de Kadir***8217;lerle buluşur ve aynı gece polisle başları derde girer. Halil bütün engellere karşı Menekşe***8217;yi bulur. Mithat tarafından izlendiğini bilmeyen Halil, Menekşe***8217;yi nasıl bir tehlikeye attığından habersizdir. Menekşe ile halil dizisi yepyeni 5. bölümü ile 05 Eylül 2007 cuma akşamı 21:15 de KanalD ekranlarında olacak.İyi seyirler.
|
Güzel Dizi Ama En Fazla Bir Iki Bölüm Izledim Kaciriyorum :):)
|
Sürükleyici bi dizi.. Bende bi iki bölümüne bakabildimmm.. Akşamları genelde dışarda olduğum için :p
|
Bugün yeni bölümü var .. kaçırmayın derim :)
|
ızlmeyı cok ıstedım ama vakıt olmuyor , reklamları ızlıyorum guzele benzıyor
|
bende birinci bölümden son bölümüne kadar internetten izledim.. tavsiye ederim.. süper birsey.. vakit buldukcada tekrar tekrar ayni bölümleri izlemeye doyamiyorum..
|
|
|
|
Dizideki ninni sarkisi super!
|
Güzel bi dizi ama bazen izleyemiyorum biraz geç saatte yaa...
bu dizininde bölümnlerini paylaşsanız bizde indirip izlesek süper olur :) |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
8. Bölüm
Mustafa ve Kadir, Menekşe ile Halil***8217;i buluyor Kanal D***8217;nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı***8217;nın oynadıkları sevilen dizisi ***8220;Menekşe ile Halil***8221; bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Mustafa ve Kadir, Menekşe ile Halil***8217;in saklandıkları yeri buluyorlar ve bu kez Mustafa hiç düşünmeden silahını ateşliyor. Menekşe***8217;nin süt kardeşi Canay***8217;ı kaçıran Mustafa ve Kadir başlarına büyük dert açtıklarını fark eder. Halil ve Yusuf olayı duyar duymaz Kadir***8217;lerin peşine düşer. Bu arada Menekşe, Canay için bir şeyler yapmak ister ve Halil***8217;den habersiz ağabeyini arar. Peşindeki avcılarla ilk kez böylesine konuşmaktadır. Bu konuşmaya Zeynep de şahit olur. Zeynep, Menekşe***8217;den kurtulmak için büyük bir fırsat yakalamıştır. Öte yandan Mithat da Canay***8217;ın kaçırıldığını öğrenir ve kendisini belli etmeden bu olayı da lehine çevirmeyi başarır. Kadir***8217;lerle Menekşe***8217;ye karşılık bir pazarlık yapılacaktır. Başlık parası karşılığı kocasına satılan Menekşe***8217;nin şimdi de özgürlüğü pazarlık konusudur. Kadir ve Mustafa, Menekşe ve Halil***8217;in kaldığı evi bulurlar. Mustafa bu kez hiç düşünmeden silahını ateşler. |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:19 . |