![]() |
Favori sanatciniz kim ?
Hangi unluyu cok seviosunuz ?
|
izel, erbu gündes, serdar ortac, mustafa sandal, baha
|
Özgü Namal :sm45:
|
Baha
Sezen Aksu Onur Akin Musa Eroglu Selda Bagcan Sabahat Akkiraz |
deniz seki :D ne karı ama yaa :D:D:Dhastasıyım:D:D:D
|
Bugün herşeyi, gerek türkçe gerek yabancı müziği dinlesemde hala favorim Barış Manço'dur. :)
Allah Rahmet Eylesin. |
Berker
Orhan Gencebay Emre Aydin Ceza Tarkan Dogus Adnan Senses Ugur Isilak Cash Flow Grup Seksendort Grup Koridor Baris Manco |
O. Gencebay
|
neset ertas{topragim benim sevilmezmi}
ekrem celebi bedirhan gokce yildiz tilbe{super bayiliyom sesine} ferhat gezer{adamdaki ses kimsede yok;)} |
çelik
|
Ahmet Kaya, Ayna, Nazan Öncel veeee SEZEN AKSU tabiiki
|
Sezen Aksu , Yildiz Tilbe , Songul Karli , Mustafa Yildizdogan , Fatih Kisaparmak , Musa Eroglu ...
Gibi gibi daha bi cok sanatci :) |
hepsi dermisim , hanginin sarkisi guzelse o benim Favorim :d
|
yıldız tilbe rafet el roman bu ikisine dikkat edin kötu sarkılarını göremedim ben :)
|
yalin..........yalin
|
ferhat göçer
|
GÜLDEN KARABÖCEK
Yildiz Tilbe Ebru yasar , Ebru Gündes Ümit Besen Veee tabikide GüLLüüüüüüüüü |
Dumannnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
magazıncılerın oyuncagı olmayanlardan basta kıraç ve yıldız tılbe.. benliklerini kaybetmezler umarım..
|
Zaten medya dünyasında bir şarkıcıyı, yorumcuyu, bestekarı göremiyorsan, saygın ve dürüst sanatçılardandır. Onlar işlerini iyi yapıyorlar. :)
|
favori sanatcim ismail yk ve medya dunyasinda goremiyoruz
|
ahahahahahahahahahahahaha :D
favoriii favoriiiii eaaammmm:sm18: bosver ya :p ayben :cool: Tarkannnn :rolleyes: beyonceeeee :sm4: |
yildizzz tilbee:)
|
Al***305;nt***305;:
|
hee bi de ece gürsel :D:D:D
|
Ahmet Kaya , Kızılırmak , Grup Yorum , Selda Bağcan , Onur Akın , Nurettin Rencber , Sezen Aksu , Nazan Öncel , vardır daha şimdilik bukadar :)
|
Al***305;nt***305;:
|
ahmet kaya
mustafa kaya onur akın edip akbayram ferhat tunc kızılırmak sagopa ceza |
Ozan Arif
Asik Sefai Ahmet Safak Mustafa Yildizdogan Neset Ertas Ismail Türüt Baris Manco |
Ozann onu cok sevıyorum ses tip dansı herseyıyle mukemmel bana göree cok dadluu :D:)
|
Ahmet Kaya,Arif Sağ,Mustafa Özarslan,Abidin Biter,Umut Altınçağ,Erdal Erzincan,Aynur DoğaN,Agire JİYAN
|
Soner Arıca:sm32:
|
su anda fatih urek:)
|
Gökhan Özen:sm45: ,Mustafa Yildizdogan:sm45: ,Murat Boz,Beyza Durmaz,Taner.....$imdilik bunlar aklima geldikce yazarim;)
|
Uğur Işılak
|
Melihcan :) sesi çok güzel
|
kıraç ,yaşar
|
minik serçe
|
yusuf islam,sami yusuf ikisinde cok begeniyom..
|
İbrahim SADRİ
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:34 . |