![]() |
Müdürlerden Gelen Notların Anlamları..
(...Müdürlerden gelen notların anlamları)
***8220;-Bu konuda düşüncelerini bana bildir...***8221; (...Tercümesi: Ben ne halt edeceğimi bilemedim) ... ***8220;-Hazırla ve Yönetim Kurulu***8217;na sun...***8221; (...Tercümesi: Genel Müdürle Yönetim Kurulu Başkanı bu konuda farklı düşünüyorlar, sen kendini feda et, ben duruma göre tavır takınayım) ... ***8220;-Hemen bu konuda bir toplantı yapalım...***8221; (...Tercümesi: Neden yapacağımı bilemedim) ... ***8220;-Uygun bir zamanda konuyu detaylı şekilde görüşmek için kapsamlı bir analiz hazırla...***8221; (...Tercümesi: Sümen altı et, büyük patronun aklına gelmiş, belki ve inşallah unutur) ... ***8220;-Bunu imzala ve bana getir...***8221; (...Tercümesi: İşler ters giderse senin başın ağrısın) (...Melek Dinçer***8217;in tercümesiyle) |
Hadi ya :D bu anlama mı geliyolar..
Bizim müdür bana dedi ki sana haftanın sadece üç günü ders veriyorum...ara günlerde kafanı dinlersin :D acaba ne demek istedi :D |
Al***305;nt***305;:
|
cok güzel ya bundan sonra müdür yada patronlar birsey söyleyince 2 kez düsünmek lazim ne demek istedi acaba diye:D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
bence bizim müdür deli :D duymasın da :D kendini dünyanın merkezi sanıyo :D:D |
Al***305;nt***305;:
aaa nasıl konuşuyosun sen müdürün hakkında yakışıyo mu hiç ayıp ayıp :D |
Al***305;nt***305;:
aslında bu laflar kızım sana derim gelinim sen işit misali idi ama :D neyse :D |
Al***305;nt***305;:
senin müdürün mail adresini versene sen bana:D |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
tabi oda bi risk :D
|
Al***305;nt***305;:
:sm20: selmaaaaaa nerdesin ? bi de mod olucaksın okumuyormusun kız bunu alenen tehdit cana kast var:D :D :D sayın pisikoloğum bu beyanlarınız sizin de meslek hayatınızı baltalamasın sonra güvenirliğinizi zedelemesin mazallah:rolleyes: hani hatırlatayım dedim :D |
Al***305;nt***305;:
cana kasıt varsa :D biz de bilmukabele alırız aklını kastedenlerin :cool: :P çok mu sıkı oldu ne :cool: :cool: |
Al***305;nt***305;:
yok yok tam kıvamında olmuş :sm32: mod dediğin azcık sıkı olur:D :D :D |
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
ne oluyo kardeşim teker teker gelin bea :D biz kimsenin müdürüyle arasını bozmak için çalışmıyoruz bilakis müdürüyle iletişimini düzeltmek ve bu sayede mantık kaybını gidererek işinden olma riskini minimum düzeye çekmek için uğraşıyoruz ama insanoğlu nankör işte bizim amacımıza bak gördüğümüz muameleye bak aklımız bile alındı ayaküstü :D |
saolasın kardeşim lafım yok... :D
ben bşi demiyorum :D müdürümü de üye yapacam buraya :D |
Al***305;nt***305;:
eh o zaman problem yok demektir :D hem üye yapta ben birebir görüşeyim kendisiyle.. :D |
benim müdürün 1.95 boyu var lakabı dozer ve kendisi beni çok sever :D:D
|
Al***305;nt***305;:
:sm8: sana pes psiko yani :( eskilerden birini bulduk iki lafın belini kıralım dedik ettiğin laflara bak. oynamıyorum ben:( :D bu arada paylaşım güzeldi teşekkürler. zaten hep böyle olmazmı ; müdürler çalışanlara, erkkeler kzılara, kızlar erkeklere, anne bbalar evlatlara, herkes birbirine gerçek değil maskeli, şifreli sözler söyler durur bu haytta. hepimiz artık şifre çözücüyüz.;) şifresiz konuşsak mı daha iyi olur hayat yoksa ne demek istediğimizi doğrudan söylesek mi daha iy olur:sm18: acaba o zaman çok mu karışır ortalık yaa:D |
Al***305;nt***305;:
iyide efem ben kötü bişey söylemedim ki yazımın sonundaki sırıtma işaretinden geyik bi yazı olduğunu anlamış olmanız lazım selma ablamın anladığı gibi :D eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerim..:) eskilerden birini bulup iki lafın belini kırmak hepimizin özlemi saygılar efem..:) |
Al***305;nt***305;:
ben de hatırlatayım efendim benim de yazdıklarım geyik siz de anlamışsınızdır:rolleyes: :) |
Al***305;nt***305;:
Her zaman :sm32: :sm32: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:41 . |