![]() |
*Sarki Sözleri buraya *
En cok sevdiginiz sarki sözlerini buraya yazabilirsiniz arkadaslar :))))
Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bagrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Binbir dertle doldu gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarımı sarmaz oldun Yoklugunla soldu gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bagrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Binbir dertle doldu gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin bagrımda kışlar Caresizlik yolu baglarr Yokluğundan öldü gönlüm |
Yollarını gözlediğim
Dertli dertli sabahlarım Doymadığım gözbebeğim Sonum olma alın yazım Ben sebepsiz hep peşinde Sense mechul seferinde Gafil avlar beni yazım Köşede bekler yine Dilimde sevdan hükümlü yıllar Gurbetim olma can karası Vurma zamansız insafa yol ver Böylemi yazdın can karası |
Havasina suyuna tasina topragina
Bin can feda bir tek dostuma Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda Asiklar destan yazar daglarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Butun alem kurban benim yurduma Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina Sen dost ararsan kos Mevlana'ya Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin Bir baskadir benim memleketim Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani Zengin fakir hepside sevdali Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim Bir baskadir benim memleketim Havasina suyuna tasina topragina Bin can feda bir tek dostuma Her kosesi cennetim ezilir yanar icim Bir baskadir benim memleketim Anadolum bir yanda yigit yasar koynunda Asiklar destan yazar daglarda Kuzusuna kurduna Yunus'una Emrah'a Butun alem kurban benim yurduma Mecnun'a Leyla'sina erisilmez sirrina Sen dost ararsan kos Mevlana'ya Yeniden dogdum dersin derya olur gidersin Bir baskadir benim memleketim Gozu pek yanik bagri turku soyler cobani Zengin fakir hepside sevdali Ben gonlumu eylerim gerisi Allah kerim Bir baskadir benim MEMLEKETIM:sm19::sm19::sm19::sm19::sm19: |
Belki haberin yok herşeyi duydum
Belki yüzün yok perişan oldun Belki de şarjın bitti biz bittik Ara beni lütfen Sesini duymalıyım masal anlatsanda Hikayen ödülleri toparlasada Seni çok sevmiş olsamda Unut beni lütfen Sana çok kızmış olsamda Ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi Ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı Bilki sebebim çok beni kaybettin Artık duvarlarım cebimde değil Seni çok sevmiş olsamda Unut beni lütfen Sana çok kızmış olsamda Ara beni lütfen Umduğum dağlara karlar mı yağdı İçinde bu kadar öfke mi vardı Ben demiştim demeyi Ezberledim gitmeyi İnsan sevdiğine böyle yapar mı |
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gölleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
Bak yüzüne dolmasin
Gözlerin sevdam Kurban olurum Gözünden akan Bir damla yasa Bu gidisin elbet Dönüsü de var canim Sonuna kadar sabret Dayan Yikmasin seni bu hasret Aman Uyma ellerin sözüne Canim Bir gün Bitecek bu hasret Daglari delip Gelecegim sana |
Sonunda bitti galiba
Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... |
Seni seviyorum biliyormusun
Seni seviyorum görüyormusun Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu Geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum |
Küçücük bir söz bile söylemedin
Acım vardı hiçbir şey demedin Gittin anlamsız kaldı gecelerim Önümde sorular ve alışkanlıklar Söz,söz tutulmak için verilirmiş sevgilim Vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim Yıkıldı duvarlarım Önümde binlerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerle yeksan Yıkıldım derin Kalbim delik deşik Ömrüm senin Nerdesin koca adam Hiçbir ben kalmadı ardında bıraktın Benden geçti artık anladım Arkamda kocaman dağlar vardı Önümde birsürü çıkmaz yollar |
Gözlerimi Kapatsam Yüzünü Görür Müyüm
aşk bir hastalıkmış sanki
seni bende hapsetti yüreğim kilitli ben odamda kokunla şimdi konuştum duvar sesizdi adın nefesimdi buralar şimdi yangın yeri yokluğun yangının alevi söyle gitmenin sebebi neydi gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm gündüzleri uzatsam geceler bi kördüğüm kapıları kapatsam yalnız üşür müyüm bi kuş olupta uçsam üzerine süzülür müyüm |
Bana Birak
Bana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Bana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde Ben senden öncede yasiyordum Senden sonrada yasarim Hic düsünme tüm dünyayi Tek basima savasirim Ben zaten hep savasiyorum senden sonrada savasirim Hic düsünme hayatinla elbet birgün uzlasirim Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini Bana birak söndürürüm icindeki yanginini Bana birak ben hallederim askimi acisini |
SABIR LAZIM
Beni bekleyen seyleri yazikki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Gidisine birtürlü alistim diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim Beni bekleyen seyleri garipki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Yüregime birtürlü o gitti diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim |
ASK beni Sevmedi
Kac defa yanildim Kac defa aldandim Saymadim sayamadim Kac defa agladim Ask icin harcandim Yinede akillanmadim Ne kadar korkusuzdum Askina sorgusuzdum Seni ben cok sevmistim Olmadi yapamadim Sonuna varamadim Ayrilik istememistim Korktugum basimdan gitmedi Ask dedim ask beni dinlemedi Ayrilik pesimde gölge gibi Sabrim hep sabirdan öteydi Askimsa asklardan yüceydi Ask beni sevmedi |
ANLADIM
Sevdim seni sevmiyorsun Aşka kıymet vermiyorsun Vefa nedir bilmiyorsun Cennet olsam cehennemsin Günahtan gayrı nemsin Maksat ayrı yürek ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin Gülün olsam soldurursun Kulun olsam öldürürsün Yarin olsam kandırırsın Başım öne eğdirirsin Beni ele güldürürsün Yol tek olsa hedef ayrı Anladım anladım bitsin Anladım benim değilsin Anladım gönlün sevinsin Olamayız senle gayrı Yolumuz ezelden ayrı Anladım yarim değilsin.. |
offf offf
İki büyük nimetim var Biri anam biri yarim İkisine de hürmetim var Biri anam biri yarim Ana deyip de geçilmez O yar anadan seçilmez İkisine de kıymet biçilmez Biri anam biri yarim |
Gaybana Geceler
Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gaybana geceler yaşarım, Gaybana gecelere oy Kulaklarımda kuru kuru uğultular, Ben güllere yanarım, güller bana, Demem o ki sana hasretin o kadar,koymazdı ama, Geceler öyle bir gay bana Geceler öyle bir kötü dinli gavur, Gavur ki sorma Dönerim olmaz,yatarım olmaz, Upuzun hint fakiri yatağı gece, Öyle bir batar ki,dört yanımdan, Ayağımı uzatırım parmaklık, Elimi uzatırım soğuk duvar. Oy kilit,parmak demir, soğuk duvar, Oy yandır, geceler andır, Kanrevandır,kanrevandır,kanrevandır. Yüreğimin hasretinde yalnızlık deyme puşt, Gaybana gecelerin esaretinde, Oy sevdasına kurban olduğum oy, Bilsen ne gay bana geceler yaşarım, Gaybana gecelere oy. |
Seviyorum Seniiiiiiii
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp
Banıp yer gibi Geceleri ateşler içinde uyanarak Ağzımı dayayıp musluğa Su içer gibi Ne zaman seni düşünsem Bir ceylan su içmeye iner çayırları Büyürken büyürken görürüm gülüm Her sabah her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bir parça mavi deniz alır beni Seni düşündükçe gül dikiyorum Ellerimin değdiği yere Atlara su veriyorum Daha bir seviyorum dağları gülüm Her akşam seninle Yeşil bir zeytin tanesi Bır parça mavi deniz alır beni |
Geceyi Sana Yazdim
Geceyi sana yazdım, sızımı sana Tutuldum, küsen sesine, tenine tutuldum Çaktım ateşi sesime, ateşi tenime Hay aydınlık sana yandım, gülen yüzüne Yandım, yanarım sana Sensizim, sana koştum iklimler boyu Uykular, yanan liman uykular haram Bir vapur geçer, dalgasında savrulan ben Dön yürek yurduma, gurbet tenime dön, yanarım sana |
Adaletin Bumu Dünya
Güvenemem Servetime malıma Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya |
GESI BAGLARI
Gesi bağlarından dolanıyorum Yitirdim yarimi amman aranıyorum(2) Bir çift selamına güveniyorum Gel otur yanıma hallarımı söyleyim Halımdan bilmiyor ben o yari neyleyim Gesi bağlarında üç top gülüm var Hey Allahtan korkmaz sana bana ölüm var(2) Ölüm var sa bu dünyada zulüm var Atma garip anam beni dağlar ardına Kimseler yanmasın anam yansın derdime |
ADILOS BEBE
Varamaz elim Ayvasına narına can dayanamazken Kırar boynumu yürürüm Kurdun kuşun bileceği hal değil Sormayın hiç Laaaal Kara ferman çıkadursun yollara Yarin bahçesi tarumar Kan eder perçem Olancası bir tutam can Kadasına belasına sunduğum Ben öleydim looy Elim boş Ayağım pusu Bir ben bileceğim oysa Ne afat sevdim Bir de ağzı var dili yok Diyarbekir Kalesi Açar Kan kırmızı yediverenler Ve kar yağar bir yandan Savrulur Karacadağ Savrulur zozan Bak bıyığım buz tuttu Üşüyorum da Zemheri de uzadıkça uzadı Seni baharmışın gibi düşünüyorum Seni Diyarbekir gibi Nelere nelere baskın gelmez ki Seni düşünmenin tadı Hamravat suyu dondu Diclede dört parmak buz Biz kuyudan işliyoruz kaba kacağa Çayı kardan demliyoruz Anam sır gibi saklar siyatiğini Yel der baharın geçer Bacım ikicanlı ağır Güzel kızdır bilirsin İlki bu bir yandan saklı utanır Ve bir yandan korkar Ölürüm deyi Bir can daha çoğalacağız bu kış Bebeğim neremde saklayım seni Hoş gelir Safa gelir Ahmed Arif'in yeğeni Doğdun Üç gün aç tuttuk Üç gün meme vermedik sana Adiloş Bebem Hasta düşmeyesin diye Töremiz böyle diye Saldır şimdi memeye Saldır da büyü Bunlar Engerekler ve çıyanlardır Bunlar Aşımıza ekmeğimize Göz koyanlardır Tanı bunları Tanı da büyü Bu namustur Künyemize kazınmış Bu da sabır Ağulardan süzülmüş Sarıl bunlara Sarıl da büyü |
Oy Havar (Yanginlar)
Yangınlar, kahpe fakları, korku çığlıkları Ve irin selleri aç yırtıcılar Suyu zehir bıçaklar ortasındasın Bir cana bir başa kalmışsın vay vay Pasatsız duldasız üryan Bir cana bir de başa Seher vakti leylim leylim Cellat nişangahlar aynasındasın Oy sevmişem ben seni Üsküdar'dan bu yana lo kimin yurdu He canım, çiçek dağı kıtlık kıran Gül açmaz çağla dökmez Vurur çakmak taşı kayalarıyla Küfrünü medetsiz Munzur Sahmurat suyu kan akar Ve ben şairim Namus işçisiyim yani, yürek işçisi Korkusuz pazarlıksız, kül elenmemiş Ne salkım bir bakış, resmin çekeyim Ne kinsiz bir rüzgar, mısra dökeyim Oy sevmişem ben seni ! Ve sen daha demincek Yıllarda geçse demincek Bıçaklanış dal gibi ayrı düştüğüm Ömrümüm sebebi ustam, sevgilim Yaram derine gitmiş Fitil tutmaz bilirim Ama hesap dağlarladır, umut dağlarla Düşün uzay çağında bir ayağımız Ham çarık kil çorapta olsa da biri Düşün olasılık, atom fiziği Ve bizi biz eden amansız sevda Atıp bir kıyıya bir zamanı Yarının çocukları gülleri için Herbirinin ayva tüyü için çilleri icin Koymuş postasını, görmüş restini He canım, sen getir üstünü Oy Havar, Muhammed İsa aşkına Yattığım ranza aşkına Deeey dagları un eder ferhadin gürzü Benim de boş yanım hançer yalımı Ve zulamda kan ter içinde ası He desem koparacak dizginlerini Yediveren gül kardeşi bir arzu Oy sevmişem ben seni Ahmet Arif |
AYRILIGIN HEDIYESI
şimdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun ahmet Kaya |
Beni Bul Anne Dün gece gördüm düşümde Seni özledim anne Elin yine ellerimde Gözlerin ağlamaklı Gözyaşlarını sildim anne Camlar düştü yerlere Elim elim kan içinde Yanıma gel yanıma anne İki yanımda iki polis Ellerim kelepçede Beni bul beni bul anne Dün gece gördüm düşümde Seni özledim anne Gözlerinden akan bendim Düştüm göğsüne Söyle canın yandımı anne Camlar düştü yerlere Elim elim kan içinde Yanıma gel yanıma anne |
Gecmiyor Günler
Burda çiçekler açmıyor Kuşlar süzülüp uçmuyor Yıldızlar ışık saçmıyor Geçmiyor günler geçmiyor Avluda volta vururum Kah duşünür otururum Türlü hayaller görürüm Geçmiyor günler geçmiyor Dışarıda mevsim baharmış Gezip dolaşanlar varmış Günler su gibi akarmış Geçmiyor günler geçmiyor Gönülde eski sevdalar Gözümde dereler bağlar Aynadan hayalin ağlar Geçmiyor günler geçmiyor Yanımda yatan yabancı Her söz zehir gibi acı Bütün dertlerin en gücü Geçmiyor günler geçmiyor |
Helal Etmiyorum
Bitirdin bu aşkı, değdi mi söyle?
Beni gördüğün yerde asla selam verme Unut adımı, unut aşkımı Öldürdün sen bütün duygularımı Pişmanım deme, dönme geriye Çok sevdim denme, inanmam sevgine Harcadın beni boş yere... Yar sana asla hakkımı helal etmiyorum Yar sana ağladığım gecelerime yanıyorum |
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin bir tiryakisi bir çocuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. |
Yavaşş Yavaşş - Athena
Ne yaparsan yap Kendine yapıyorsun Sanki benim için yaşıyorsun Kendi kendini kandırmaktan Sıkılmadın hala Alay edip kendini düşürüyorsun Gülerken için için ağlıyorsun Israr etmeinkar etme Anlamıyorsun hala Yawaşş yawaşş Yawaşş yawaşş Yeter artık kendine gel Dur çok fazla coşma Elinden gelen bu kadar Bekle bekle konuşuruz Bir ara Kaldır kolunu havaya Teslim ol pişman olma Ateş etmeden son defa Düşün bir defa Sen seni hiç sevemiyorsun Belki kendine güvenemiyorsun Sus soru sorma Cevabım yok Tanıyamadın hala Bana öle bakma kaldıramam İçimden geçenleri saklayamam Kısa kısa uzak ara görüşürüz sonra |
Yaşamak Var Ya - Athena
Ayıpsa ayıp olsun Farketmez boşver doğrusu Sonradan sarılsanda Yok artık yeniden seversin Ah yaşamak var ya Kimseyi hafif sanma Kalırsın yalnız başına Korkma ölmezsin şimdi Yok artık vaktin var daha Ah yaşamak var ya Bilsen bir nedeni var Ama çok uzaklarda Kaybolma bir yere Koparsın dönemezsin Ah yaşamak var ya |
Tam Zamanı Şimdi - Athena
Tekrar geldik buraya oooo.. Hep bereber olmaya oo.. Sallayın heryeri oooo... Bak buraya sıra bizde bak ne olacak. Haydi yeter haydi tamzamanı şimdi Haydi yeter haydi tamzamanı şimdi Tam zamanı tamzamanı Ya hep ya hiç olacak ooo... Her şey belli olacak oo.. Toplanalım bir araya ooo.. Bak buraya sıra bizde bak ne olacak. Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Gel gelme gelme gelme gelme Sen ben hepberaber sen ben hepberaber Sen ben hepberaber sen ben hepberaber Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Tam zamanı tamzamanı |
Sonrası Yoktu - Athena
Her saniye Sessizce akarken hayatımdan Oldukça durgun ve sakin Geçmişin hiç önemi yoktu Yutkunduğum o serin anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Bir başka zaman Belki bugünkünden boş olsa da Bazen gülüp bazen ağlarken Bildiğim tek şey buydu zaten Derin bir nefes çektiğim o anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Dur bir baksana Neler geçirdin şu an içinden Boşver akıyor Dakikalar artık yalan oldu Derin bir nefes çektiğim o anda Derin bir nefes çektiğim anda Derin bir nefes çektiğim anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala |
Skalonga - Athena
Sevgilim ah bir anlasan Seni ne cok sevdigimi Sensiz hayat bos gelir bana Sensin benim tek teselim Artik uzak ellerini O sicak sevgi dolu kalbini Sen kaybettin bozdun artik beni Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma O günler gelir aklima Hep o bizim dama cikinca Hic mi sizlamiyor Kalbin dolmus dasla dasla Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Bu son mektup iste sana Gözyaslarin bilmeM ama Nah cok beklersin Bunlar rüya rüya sana Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Yetmedi mi yetmedi mi al daha Gümbür gümbür herden hersey bir yanda Ne oldu ah ne oldu baksana Yüce mukaddes askimiz bir yada Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma |
Senden Benden Bizden - Athena
Hiç bir zaman affetmedin beni Bende çok sevdim seni Herkese bahset Senden benden bizden Defalarca sordum sana Neden cevap vermedin İçten herkese bahset Senden benden bizden Eğer dans etmek istersen Kırık kalpler salonunda Bana hiç bir zaman dönme Arkadaşça ya da dostça Beni gerçekten sevdiysen söyle Asla hayır deme Herkese bahset Senden benden bizden |
Sen de Yap - Athena
Mürekkep sıcak ama yazmadım Kalbimi yazıya dökmem ki ben Hüzün biriktiren anılar hemen şimdi yansın Camları kapıları kırdım yaktım Aynı şeylerden çok sıkıldım Kıtalarda sörf yaptım da rahatladım Demin ne söylemiştim sana sen de yap güzel oluyor Demin ne söylemiştim sana sana sana yap güzel oluyor Rutin hayat bu en büyük girdap Dikkat et sempatik başlar Antipatik ama enterasan alakam yok Bunlarlan Vazgeçemediğim herşeyimi Çöpe attım üstüne bastım Anlatmakla olmuyor yaşamak lazım Yalandan okumuştum herşeyi Ne kadarda boşlarmış oysa sahiplendğin ne varsa Savur hepsini okyanusa |
Sebep yokken ayrıldım dün yine sevgilimden
Yalan yanlış ilişkiler duygusuz sevişmeler var Sakın gülmeyin bana ne kadar yanlış olsam da Herkes inkar ediyor gerçekler ortada Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Saçma sapan aşk nameleri eskidendi küflendi Şimdi artık kandırmaz ama sahte sahte öp beni Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Alay etmeden olmaz başka türlü yaşanmaz ki Boşver gülüp geçmeli hayat 1000 kere başlamaz ki |
Öpücük - Athena
Pardon seni rahatsız etmek İstememiştim Sadece dudağından öpmek İstedim Tamam belki pek ince teklif Edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden Diilim Sen yinede karar ver söyle İstiyosun bence Öpücem öpücem dedim sana Pam pam trip yapma yapma Trip yapmasana bana Nasıl oldu bir anda ben de çok Şaşırdım Been ilk görüşte hiç aşık Olmamıştım Sen yinede karar ver söyle İstiyorsun bence |
Oniki Dev Adam - Athena
OooooooOoo Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adm hey hey hey hey Her zaman yanındayız yanlız bırakmayacağız Kanka senle bir kez daha şampiyon olacağız Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey Uh ............hey hey hey hey Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey |
Macera - Athena
Her yeni başlayan macera Heyecan dolu çilek kokar Gelip geçici bir hevesti Bazen uzun bazen kısa Aşk olayını hiç açmasak Konuşmadan yaşasak Sonra büyüsü bozulunca Uzatmadan yalanlasak Artık anlıyorum herşeyi Oyun zamanı sona erdi Aşkı ödünç almıştım zaten Budur en güzeli en güzeli |
Korsanlar Kralı Bazil - Athena
Denizler kralı, tayfaların babası Koparır her kafayı, hey baba bazil Para para deyince, kan kokusu gelince Fokur fokur köpürür, hey baba bazil Bazil, bizde para yok Beş kuru? yok Kılıçlar elimizde, top tüfek belimizde Biz gideriz yarmaya, hey yarmaya Bazil' in tayfalary sarmış her tarafı Kan çıkmazsa para yok der, hay Allah Ufukta var bir gemi, gel de ver ganimeti Bazil kızmadan evvel sen gel ver manileri Çekmiş kurukafayı, yakmış soylu adamı Deli fişektir ama baba korsandır Bazil |
***** - Athena
Banane banane banane banane Bu gün kendimden Tutamam tutamam tutamam Kimseye sözüm yok Sanane sanane sanane sanane Benim halimden Gidemem gidemem gidemem Cesaretim yok Yüzüme bir bak o bana yeter Yalan söyle ne fark eder Önüne yem at biraz bekle Aç bir ***** kadar değerim yok ki yine |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:24 . |