![]() |
sunakoc'un Doğum günü ;)
Ewet arkadaşlarım , sitemizin en değerli üyelerinden biri olan suzinin yani sunakoc'un doğum günü:)
o güler yüzünün hiç solmaması ve bütün güzelliklerin seninle olması dileğimle :) tekrar doğum günün kutlu olsun....nice mutlu yılllara.... :sm34: :sm10: :sm10: :sm10: :sm13: ![]() |
Dogum Günün Kutlu Olsun. Hersey Gönlünce Olsun. Mutluluklar Seni Bulsun. Her Bir Yanin Saglik Ve Huzur Dolu Olsun. Daha Nice Mutlu Yillara..
|
yaaa canim kule cok sagol gercek sevindim unutmadigin icin ama yarin benim dogum gunum 24-12 ama yinede tesekur ederim sagol posthumus cok tesekur ederim canimsiniz ya
|
:D yarin dogumgününmüs dogumgünün kutlu olsun umarim hep mutlu olursun , seni pek tanimiyorum ama ismini cokk gördüm
|
tesekkur ederim 3838 tanisiriz insallah cok tesekkur ederim
|
kule o kadar hosuma gittiki bemim icin boyle bir sayfayi acmani bana guzel bir hediye oldu gercek cok sevindim canimsin ya
|
Dogum gunun kutlu olsun! Nice mutlu,saglikli yillara
|
Yarınsa doğum günü biz simdiden kutlayalım suna..Önceden davranmayı seviyoruz biz oyüzden :cool: ..
Chat odamızın neşesi suna arkadasımızın yarınki doğum günü kutlu olsun..Daha nice güzel senelere inş..Dilerim yeni yasınızda Dj Suna olarak hayata devam edersiniz ;)..Ve dilerim yüzünüzdeki gülücükler hiç solmaz.. |
Al***305;nt***305;:
bende aynı durumdayım fazla tanımıyorum ama ismini çok gördüm doğum günün kutlu olsun.. |
dost cok sagol mesajin icin canimsin ya bitanem benim gulum
|
psikolog cok sagol senlede tanisiriz insallah tesekur ederim
|
aaaaaaaay cinocuk senide unuttum cok tesekkur ederim :sm15:
|
Al***305;nt***305;:
inşallah.. memnun olurum.. |
Yüreginde Damla Damla Umut,günlerine bin Tatli mutluluk dolsun.
Sevdiklerin hep yaninda olsun. Yüzün ve Gülün hic solmasin. Dogum Günün simdiden kutlu olsun |
suna canımbenim dogum günün kutlu olsun şimdiden...
Dünyada essiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatinin bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun! |
sunacik dogum günün kutlu olsun :sm15:
Nice yillara :) |
Dogum günün kutlu olsun canim biras gec oldu ama :)):sm34: :sm35:
|
Dogum Gunun Kutlu Olsun
Tum Guzellkler Seninle Olsun :sm10: :sm34: |
deniz sena ayben furyangel fener cok sagolun arkadaslar tesekkur ederim daha nice mutlu yillar sizlerle olsun
|
nicee mutluuuuuuuuuu yillaraaaaaaaaaaa suna..
her daim gül insallah cnm ;).. |
tesekkur ederim tatlikiz :p
|
nice mutlu yıllaraaaaa sunaaaaa
|
doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun Allah hayırlı uzun ömür versin :sm35: :sm10: :sm34: :sm15: :sm15:
|
kocadın beeeeeee :)
nice senelere !!!!!!!!!!!!!! |
tesekkur ederim rayiha deep blue hehehe vallahai kocadim be :sm4:
|
Birde buraya yazayim:) dogum günün Kutlu olsun bitanesi.... Allahim uzun Ömürler versin Tüm güzellikler seninle olsun
|
geç mi kalmışım kusuruma bakma suna hanım... :)
geçmiş doğum günün kutlu olsun.... nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu girmen dileğiyle... |
Dilerim hersey gönlünce olur insallah.. Dogum günün Kutlu olsun.. :sm15: ![]() |
cooooooook tesekkurler simarik ve esen kutluuuuuuuuuuuu olsun gec kalmadin yinede tesekkur ettik daha nice yillar sizlerle olsun
|
ayyy canımm iyiki dogdun nice mutlu yıllara
|
tesekkur ederim ruhsuz cok sagol
|
allah uzun ömür versin:D
|
tesekkur ederim yildoscum canimsin
|
dogum gunun kutlu olsun nice mutlu senelere
|
tesekkur ederim ali cok sagol
|
;)
|
dogum gunun kutlu olsun biricik hemsom
|
cok tesekkur ederim hemsom ben
|
teşekkürleri butona basarak yapsaydın daha iyi olurdu ;)
|
oldumu bilmiyordum denedim rayiha bidaha olmaz
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:04 . |