![]() |
Skorp Ve Doğum Günü..
Evet arkadaslar sıtemızın admını skorp un dogum gunu bugun..İyiki doğdun ıyıkı varsın sayın admınımız;)...Hep böyle yüreğinin güzelliği ile kalman dileğimle....Nıce güzel senelere ıns...
:sm10: .......... |
amanda aman ..
hep beraber aslinda kapisini caLmak var adminimizin ;) kocaman hediye iLe e tabi kocaman pastada beklerdik hani=).. Rabbim uzun sagLikLi huzur doLuu..sevdikLerin ve herkonu ;) iLe birLikte nice yiLLar görmeni nasib eder insaLLah.. Iyiki Varsin..... |
Mutlu ve Huzurlu Bir Ömür Diliyorum
|
doğum gününüz kutlu olsun nice nice senelere sağlık ve mutluluk içinde
sevdiklerinizle girmeniz dileğiyle... |
abicimmmmmmmmmmmmmm:D:D dogum günün kutlu olsunnnnn iiki varsinn;) ayiptir sormasi yas kac:p Itiraf et yaslandin:D:D hihihihihihi alles guteeeee hayatta basarilar diliyorum
|
Al***305;nt***305;:
|
:sm34: :sm10:nice mutlu yıllara
|
:sm10:Dogum günün Kutlu olsun :sm47:
![]() |
dogum gününüz kutlu olsun
|
Doğum Günün Kutlu Olsun Adminim ;
bu arada bugün benimde doğum günüm ;) |
nice nice yıllara
|
dogumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
|
Dogum Günün Kutlu olsun , nice saglikli ,mutlu, herkonulu kodlu modlu senelere :D:D
![]() |
vayt dogum günün kutlu olsun dostum nice mutlu saglikli yillara
|
Dogum günün kutlu olsun hemso.. nice saglik basarili yillara... hersey gönlunce olsun ;)
|
Güzel dilekleriniz icin hepinze tsk'ler arkadslar.
karakule seninde dogum günün kutlu olsun dostum. |
Al***305;nt***305;:
:sm18: Pardon.. seni görmemissiz:rolleyes: Dogum günün Kutlu olsun... nice yillara... insallah hersey istedigin gibi gerceklesir..;) |
Al***305;nt***305;:
|
sabah görsem acardim :)
seneye konun benden:D |
:sm10: :sm10: :sm10: :sm10: Nice Mutlu Yıllara Kadir abii ALLah Uzun Ömürler Versin Hergünün Bugun gibi Mutlu Gecirmeni Temenı Ederim...
Hea Birde Yaslandin abii Saclarda beyazlasmıstır sımdı Tam Besıktas renklerı gibi olmusundur buda işin sakası abi sağlıklı Mutlu günler gecirmen dılegıyle :sm10: :sm10: :sm10: :sm10: |
skorp'dur nicki herkonu yönetiminde
onun cezalari en sekillisinde sözleri cok felaket kosturur herkezi pesinde isallah seneyede sizinle ve bu rap'te BiLLi den gelsin nice senelere ve skorp her zaman bizimle :) |
Dogum günün kutlu olsunn Skorp ..iyiki dogdun..Daha nice yillara..
![]() |
ben baya gec kalmisim :D eh is guc...ancak buzaman kutluyoz..
Skorp abi desemem olmaz amca desem oda olmaz ne desemki ama yaslandin :D yilar seni baya moruklastirmiss :D...
hayat bi sinavdir..felsefe yapmaya gerek yok aslinda ama ALLAH SENI sevdigi kularindan ayrimasin kisaca.. Ailenle,sevdiklerinle,arakdaslarinla,HERKONU ve sevdigin insanla guzeli yasa..ALLAH hep mutluk versin dileyim bu ama unutmaki mutsuzluklarinda ayri bi tati vardir sen o mutsluklardan kendine guzel paylar cikar.. DOGUM GUNNUN KUTLU OLSUN ARAKDASIM..(adminin dogum gunu kutluyoz o yuzden buyuk yazmiya bisey demez herhalde :D ) evettt simdi gelelim hediyemizee gunes gozlugu istemistin unutmadinsa bende senin icin bi kac gunes gozlugu almiya ciktim net aleminde :D ![]() ![]() bu gozlukte son moda.. ![]() ![]() |
![]() Yasa Sev Gül.. Bunlar eksik olmasin yasaminda.. Yasin kac olursa olsun her seyin en güzeli seninle olsun Kadir kardes.. Nice mutlu Neseli ve Yasam Dolu Yaslara...;) :sm32: |
Abi gec gordugum icin kusura bakma
dogum gunun kutlu olsun nice senelere insallah |
doğum günün kutlu olsun SkorP :sm34: :sm10:
|
Nice mutlu yillara insallah ..
|
iyiiki dogdun didiiiiiiiii iyiki dogdun didiiiiiiiiiii nice mutlara dilerim sanaa!!!!!!!!!!!!
kocaman herif oldun artik nezamandir beri taniom, bi dogum günü kutlamana bile cagirmadin HAIN!!!!!!!!!!!!!!!:P saka saka |
doğum gününüz kutlu olsun nice nice senelere sağlık ve mutluluk içinde
sevdiklerinizle girmeniz dileğiyle... |
Cok Gec Oldu Biliyorum Daha Simdi Gördüm Kusura Bakmazsin Insallah. Dogum Günün Kutlu Olsun. Saglikli Ve Mutluluk Icinde Sevdiklerinin Yaninda Olursun Her Zaman Insallah.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:08 . |