![]() |
aldatmanın bir gerekçesi olabilir mi sizce kabul eder misiniz aldatılmayı?
Bence hayır asla hiç bir neden geçerli olamaz
|
Herseyin bir gerekcesi vardir mutlak.. fakat bu affedilirmi o baska...
|
aldatmak insanın karşısındakine değil kendisine yaptığı birşeydir, karakterine yaptığı birşeydir... bunun gerekçesi olsa olsa karaktersizlik olur... ben mantıklı bir açıklama göremiyorum...
|
aldatamanın gerekçesi aldatılan kadındır...
|
hiçbir geçerli nedeni olamaz
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
asla aldatmanın gerekçesi olamaz nası bişeydir ki bu:sm52:
|
bazen istemeden kendıne engel olamadan bırınden etkılenırsın ve bu hayatında bırı oldugunda olursa aldatmakdır
ve ne olursa olsun eger bırı cıkarsa karsına aldatmıs olursun .... bırlıkde oldugfundan ayrılsan bıle... |
evet belkide vardır geçerli bir sebebi
|
aldatiyorsa sebeb deil sevgisizlik vardir
seni sevmeyenle birlikte olacagina git esekle sevgli olll o hic deilse seni ustunden indirmez sen inmek istemedikcee aldatmanin tek bir gerekcesi bile olamaz imkansizz |
Aldatan yaldanir...
|
Al***305;nt***305;:
evet vardir birsebebi oda oinsanin nekadar alcakoldugunu gözterir |
........ Hayir Olamaz Asla...........
Hayir Asla Cunku Aldatilma Varsa O Ask Bitmis Demekdir Zaten.....baskada Gerekcesi Olmaz Olamaz Asla..............
|
Bencede olamaz diye Dü$ünüyorum demekki yeTerince sevmiyoki gözü ba$kasinda:rolleyes:
|
bizim burda bi erkek karisini aldatmis karisida o aldatti diye oda onu aldatmis :D aldatan aldatana :D
aldatmiicaksin , gerekce kabul edilmez |
gerekce olsa ne yazar olmasa ne yazar??
Insan ya karakter sahibidir yada adi... |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Aldakmak diyince herkezin aklına sevdiğini aldatmak gelmiş... Aslında herkezi aldatan birini kendinize aşık edip onu aldatırsanız bilinçli olarak ona empati kurmayı öğretmiş olursunuz ve dersini verirsiniz....
Ama sevdiğim bir kişiyi aldatmam onun bir gerekçesi yoktur |
yok bencede olamaz ama hep sunu demisimdir...
bana söyle denilse seni aldattim ama seni gercekten seviyorum kabul ederdim ama seni "sevmiyorum, sevemedim hic" derse bunu kaldiramazdim.. |
herşey kabul edilebilir ama aldatmak, Asla!
|
hayir herseyin bir nedeni vardir, insanoglu seytan oyununa gelmis olabilir! ben affederim ama Allah?
|
evliysem ve çocogumda varsa durup düşünürüm ama eskisi kadar ona olan sevgim ve saygım olmaz hep bir burukluk olur.
hııı bu tanıma aşamasında olan bi durumsa ne aşka nede sevgiye bakmadan bitiririm. affetmem |
Aldatmanın tek bir gerekçesi vardır o da şeref yoksulluğudur.
|
:sm8: :sm8: :sm8: Olamaz
|
aldatmak seninle yapamıyorum artık demenin beden dilidir bence ..........
|
aldatan erkek yoktur. altadan yada aldattıran kadın vardır.
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
aldatmanın bir gerekçesi olamaz.bir erkek veya bir kadın farketmez,aldatıyorsa eşi veya sevgilisi her kimse herşey tamamen bitmiş ipler kopmuştur. ve bunuda açık yüreklilikle söylemelidir. Söylemiyor ama aldatıyorsa o kişinin karakteride adıda bellidir. |
sss
Aldatmak bence hiç affedilecek birşey değil...affedendede her zaman bir burukluk kalır.
Şunu söyleyeyim ben şu ana kadar hiç kimseyi aldatmadım..umarım bende aynı muameleyi görmüşümdür.. Aldatmak yerine ayrılmak bence daha mantıklı.... |
ALLAH aşkına aldatmanın nasıl bir gerekçesi olabilir ki?.. "sıkıldım senden, başka maceralara atılmak istedim..." bunun gibi bi gerekçe mi zira aldatmanın bu saçma sapan gerekçelerden başka bi nedeni olamaz.İnsanın önce kendine saygısı olmalı birini aldatıp kendine saygızılık edebiliyorsa(.... .......) Rabbim böylesi insanlardan beri eylesin cümlemizii ..........
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
aldatmak bence sadece kendini aldatmaktir önce bu benim basima gelirse diye düsünmek gerekir sen kabullenemiyorsan aldatilmayi sende aldatmamalisin
|
bunun ne gibi bir sebebi olabilirki
artik istemiyorsan,sevmiyorsan iliskini sonlandir ondan sonra ne yaparsan yap |
ya$amadan cevap vermek cok zor simdi cogumuz diyoruz asla aldatmanin hic bir gerekcesi olamaz diye ama ya$amadan bilemeyiz, sanaderimki kimse kendisini aldatigini bile bile bir ili$ki ya$amaz
|
Bence ALDATMAK ,kendi basina hos olmayan bir kelime,
Arkasindan giden ise tam bir APTAL!!!!!! Cezasi ise YALNIZLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:16 . |