![]() |
Şafak 000 Prensone tekrar aranızda Şırnak'a elveda..
Selam dostlar 14 ay once askere gitmiş aranızdan ayrılmıştım ama askerlik bitti şükür ki vatan gorevimizi de yerine getirdik ve sevenlerimize geri döndük Allah bu vatanı düşman eline oyununa yenik düşürmesin hamdolsun kımsenın de buna Allahın ıznıyle gucu yetmez...
İsterdimki askere gitmeden önce açtığım konuyu kapatayım ama site bayaga deişmiş konular gitmiş sağlık olsun Yeni yuzumuz hayrlı olsun... Tekrar herkese SELAM OLSUN..... BENI ASKERDE YANLIZ BIRAKMAYAN DOSTLARIMA BIR BIR TEŞEKKUREDERIM... |
Seni sağsağlim aramızda görmek beni mutlu etti ;)
tekrar tekrar hoşgeldin persone ;) |
Evet Devrem Şafak 000 Bitti...
Şükürler olsun allahıma sağ salim bitirdik. Tüm Aİlene Selamlar... |
Abicim Sonunda Bitti Demek
Artikk Senide Herkonunun Sokaklarinda Gormek Isteriz ;) tekrar Hosgeldin |
Hoşgeldin uğur abicim seni en kısa sürede görmek isterim inşallah uğrarsın tükana
|
uğur bey sonsuz selamlar sana tekrar hoş geldin aramıza hiç vakit kaybetmeden hemen başla göreve herkonu seni çok özledi hiç çıkmadın aklımızdan sağ salim tekrar aramızdasın şükür kavuşturana
|
Geçmiş olsun kardeşim aramıza tekrardan hoş geldin ....
|
Tekrardan hoşgeldin :)
|
Hosgeldınız prensone arkadasım..
|
topragım saolasın sızlerıde gormek gusel..
yakubum hamdolsun bıttı kardesım sende hosgeldın devrem.. furyangel cok cok cok tsk kardesım...... mehmetcım ınsallah ugrayacam yanına saolasın muharrem kardesım ıncelıgın ıcın teskkurler ınsallah bende aranızda olmaktan mutuluk duyarım... didm kardesım saolasın hosbulduk sızlerıde hala buralarda gormek gusel... lurene tskederım hosbulduk... ve benı askerde dahı unutmayan nıkı gıbı dost dost arkadasım tskederım hosbulduk.... Sizler bıtanesınız... |
Tekrar hosgeldin aramiza.. cok sey yazmak isterdim .. fakat yinede sadece hosgeldin demek en iyisi... sükür olsun...
|
Hosgeldiniz efem :)) :sm6:
|
hos gelmisnis...eh sen eskilerdensin bizi tanimazsin yani beni:D
|
hosgeldin tekrar prensone
|
Aleykum Selam abii=) hosgeldin..
|
hosgeldin loo:)
askerlik bitti göreve devam:D |
saolun dostlar hosbulduk
ayben, esen tesekkurederım kadirim eivallah saolasın devam.. sende saol elis.. ergin tsk cimcime tanısırz kafanı yorma hele bır duzen alalım da... |
Hosgeldin canim arkadasim benim..
cok sükür ...;) |
hoşgele abi ne cabuk biti yaww :d daha dün gittindi
|
tekrardan hsg aramiza.. sevindik aramiza katildigindan dolayi.. yogun olsakda yine yine seninleydik ;-)))
|
Hosgeldin prensone ...
|
baymunke tesekkurederım kardesım
denızım senınle bır muhabbet edemedık ozledım ınsallah goruselım kendıne ıyı bak sorun deyıl dostum ısı olan var olmayan saolasın Allah ılgılenenden ayrıca razı olsun... simarikkiz tskler hosbulduk herkeze tekrar tskler... |
hosgeldın UGUR ..
|
hoş geldin ........
|
hoş geldin
|
hosgeldin gardas sagsalim gelip cikmisinya coksük allaha gidipde dönmeyenlerede allah dan rahmet olsun
|
eivallah dostlar Allah sizden de razı olsun ordakı kardeslerımıze yardım etsın...
|
Hosgeldin Ugur Abi. Özlettin Kendini. Allaha Sükür Hayirlisiyla Bitirdinde Geldin Abi.
|
h.g..............
hayırlı olsunaramıza h.g...:)
|
Vay abim Ben DeSPeRaDo İRc ten :) demek askerliğie bitirdin he :D artık seni evlendirmenin vakti geLdi :D:d
|
saolun dostlar
Al***305;nt***305;:
|
Hosgeldınız
|
hosgeldin gardas
|
abiciim döndün sonunda yha h.g. aramıza belki beni hatırlamazsın ben senin Arzu kızın:D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:59 . |