![]() |
55_vie_billi is here
slm arkadaslar bende yeni katildim araniza umarim hos bir zaman geciririz biraz kendimi tanitim.. 20 yasindayim viyanada yasiyorum ve rapciyim diyebiliriz amatörde olsa.. belki aranizdan bir kac kisi beni tanir nickimden dolayi ama herneyse artik buraya adim atmis bulunmaktayiz
iste 55_vie_billi |
Aramiiza hosgeldin billi.. Iyi eglenceler iyi sohbetler :)
|
hosbulduk elisra sagol umarim iyi ve hos vakit geciririz
|
Al***305;nt***305;:
|
isinirim tabi nasi olsa pek yabanci simalar yok yani en azindan tanidigmiz var olayi bi hayli hafifletiyo
|
Al***305;nt***305;:
|
sen öyle diyosan öyledir daa..
|
H.g Aramiza .........
Hosgeldin Aramiza Arkadasim Umarim Herkonu Ailesine Isinman Cabuk Olur Isindiysan Sorun Yok Gersi Su Kaynar:) Fokurdar :) Bir Bakmissin Ki Bagimlilşik Yapmis Vallaha Biz Bagimlisiyiz Fanatigiyiz Herkonunun Yani Teyzem Falanda Uye Kuzenlerim De Uye Olduklari Icin Biz Ailece Burdayiz Ve Artik Aile Icinde Hergun Anlatiyoruz Burda Yaptiklarimizi Ve Yapilanlari Bazen Bazi Işlerimizi Aksada Biliyoruz Da... :) Ama Cok Degerli Arkadasliklar Var Diyorum Ve Aramiza Hosgledin Diyorum Tekrar .........:)
|
Hoşgeldin Arkdaşım aldın başına belayı hadi hayırlısı olsun :D
|
Al***305;nt***305;:
Al***305;nt***305;:
|
rapçiyim demişssin artık bol bol diss aatrız birbirimize...55 vie billi da graund akrep...
|
valla bana diss atan grubuma yani abstrap'e diss atmis olur abstrap grubunun icinde de cok güzel dissci var zaten yaklasik 10 parcamiz var 6-7 tanesi diss sayilir.. bakariz youtube da disslesiriz aritk
|
Arkadaşım burdaysan eğer ;kışın sobaya,yazın vantilatöre gerek yok.Kışın doğal gaz,yazın klima kullanırsın zaten.Ama burda bunlara gerek yok.
|
gerek yoksa güzel daa :)
|
Hoş geldin aramiza :) Umarım Hos Vakıtler gecırısın...
|
Hoşgeldin... ;) viyana'ya selamlar ::):):)
|
hosbulduk arkadaslar insallah hos vakit geciririz
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
valla ben viyanada oldugum icin selaminizi alirim ama getiren de olmali tabii ki :)
|
benden de hosgeldin:sm6:
|
sagol hosbulduk
|
hosgeLdiniz..iyi egLenceLer..
|
bu konunun başlığı ne böyle bu saçmalığa ne ad vereceksiniz. birde moderatör girip mesaj yazıyor bu başlık ne demek oluyor.
|
Al***305;nt***305;:
ki varsa bi sikayetiniz..görevLi ;) arkadasLara mesaj atarsiniz..seve seve yardimci oLurLar :)... saygiLar.. |
Al***305;nt***305;:
sana msj atmıştım hiçte yardımcı olmadın yada görmedin sallama bence;) |
sen görevlisinde ne yapmışsın illede birilerinin şikayet etmesi mi gerekiyor bir konuaki hatayı düzeltmeniz için başlık ne demek içinde Türkçe kelime yok sizde girip hoş geldin diyorsunuz. yavaş girmem için bir gerekçen var mı işini yap bende kırmayayım.
|
Al***305;nt***305;:
ben hic bimesaj almadim ..emin olki alsaydim yazardim..bana mesaj geLmedi !.. bence konusmaLarimizda saygiLi olaLim..oLmasmi.. konuyu uzatmayaLim lütfen |
Al***305;nt***305;:
saygiLi oLaLim lütfen;).. |
sen benim dilime saygı göstermeyene saygı göstermemi mi bekliyorsun önce saygıyı hak edin sonra bekleyin dilimize hakaret var siz saygıdan bahsediyorsunuz neye saygı göstereyim
görevini yapmayan sana mı dilime hakaret eden bu konuyu açan aklı evvele mi ne saygısı önce saygı için saygı gösterin |
Al***305;nt***305;:
|
sabretme saygı duy diline sarıl onu koru yoksa çapulcu sürüsü olur çıkarız
|
Al***305;nt***305;:
önce bi insan kendi diline sahib cikar bilip bilmeden baskasinin diline ..dil uzatmaz.. belki ben sizden daha TÜRk daha MÜSLÜMAN yasiyorum.Bi basLiga hosgeldin dememle ben ne daha cok Türk olurum nede siz daha az ;)güldürmeyin beni lütfen...nasil bir cüret ki bu bana böle yazabiLiyorsunuz..bilmem beLkide efeligi marifet sananlardansiniz..ama biLiyormusunuz.. altdan almakda bi baska marifetdir..kaldiki insanlari yargiLamak tanimadan bukadar koLay ise.. ben baska bisey demiyorum.. ;) beni tanimamazLigina veriyorum.. |
zeyno ben seni bilirim sende beni bilirsin bu tarz bir şeye eyvallahımda saygımda yoktur. bunu yapan kim olursa olsun takmamda kırılman veya kendine saygısıylık algılaman umrumda bile değil umrumda olan orda dilime yapılan saygısızlık ve buna eyvallah diyenler eğer kırılıyorsan önce kendine bak
kırılman benden değil kendinden. |
Al***305;nt***305;:
bana düsmez baskasini yargiLamak..allah korusun günahina giriveririm;)..ben dogrumdan sasmiyayimda..... iyi günler diLerim..ve iyi egLenceler |
ben yargılamaktan korkmuyorum. ve her zaman içinde burdayım uzamasın diyorsan görevini yap.
|
Al***305;nt***305;:
|
gerzeklere laf anlatmak kadar zor bişey yok bu hayatta.
|
konu kapanir nico gerekli aciklamayida gerekenide yapar.
ps. herkez kendi isine baksin. tartisicak bisi yok konuyu begenmiyen konuya mesaj yazmaz okadar. kimsede gelip burda kimseye hesap soramaz. |
bizden baska kimse modlarin görevnii sorgulayamaz ;) .... kendince hassas bir konuya tepki vereyim,dikkat cekeyim derken gülünc duruma düsmüs arkadas....olay hakarete kadar varmis
temur_melik 2 hafta ban skorpun aciklamasina ilaveten konu kapanir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:34 . |