![]() |
Anlamli bi kac video
güzel bir calisma
Sezar - soysuzlar (mersin yer6)
KanliKefen - Vatan Icin Can Veren Sehitler Ölmez
buda bizim gruptan yani abstrap grubundan simdiden söyim küfürlü, yani küfür duymak istemeyen lütfen izlemesin ama biz inaniyoruz ki hak edene hakkini verdik
|
Ilk videouya baktim güzel olmus yapanin ellerine saglik, ama Rapta söyledigi tek bir kelime var ona katilmiyor kiniyorum.. Tanri sözü !!! Unutmayalim ki ALLAH tealanin 99 Güzel isimleri varken ( Esmaül Hüsna ) ne diye halla isim ariyorlar !!
|
calışmaları yapanlar biraz daha dikkatli olmalı kullandıkları kelimeler ve küfürler simgelere yakışmaz cami yanında küfür ülkü yanında küfür simgelere dikkat etmeden sadece duygu ile küfretmek ne Türke ne Ülküye yakışmaz.
|
haklisiniz aslinda o parcayi küfürsüz yapsaydik keske bunun icin zaten pismaniz küfür kullandigmiz icin ama ileride eger bu gibi parcalarin devami gelirse küfürsüz olucaginin sözünü verebilirim.. sagolun yorumlariniz icin
|
kardeş ülkücülük olgunluk demektir olgunluğumuzu gösterirsek farkımız ortaya çıkar dikkate aldığın için sağol
|
dogru diyosun sende sagol
|
soncucunu dinledim ve ben begenmedim.....ilki guzeldi ama son begenmedim:sm8: :sm8: :sm8:
|
cok küfür icerikli dimi.. sorry bundan sonra daha küfür yok parcalarda en azindan simgeli parcalarda.. bu arada bugün hazirladigim bi video parca kerim abiye ait
|
Al***305;nt***305;:
|
Eline sağlık.
Uyarıların hepsine kulak ver ama... |
sagol.. tabi kulak veririz
|
çok güzel videolar teşekkür ederiz...
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:08 . |