![]() |
Teröre Karsi Yürüyüs (Viyana ve Cevresi icin)
Evet arkadaslar tüm dünyada oldugu gibi viyanada da böyle bir yürüyüs düzenleniyor...Sitede bi kac kisi taniyorum viyana ve cevresinden,hem onlar icin olsun bu bilgi hem tanimadigimiz arkadaslar varsa onlarda katilsin ...
Bana gelen mesaj 27.10.2007 cumartesi saat 13-14 arasi heldenplatzda terörü lanetlemek adina yürüyüs düzenleniyor. bu yürüyüs 14 itibaren amerikan konsolosluguna kadar sürecek. ve viyanada yasayan bütün türk halkini bu yürüyüse katilmalari bekleniyor..ayrica bu faaliyet türk büyükelciligi tarafindan organize edilmemistir ama onaylanmistir... bütün türk vatanini seven insanlari bekleriz.... fake falan degildir,bi kac yerde daha duymustum... Zamani olanlar katilsin lütfen Selamlar |
Yok tabiki fake degil.. böyle bi düzenleme var.. ve bende orda olacagim;)
Viyandan olan arkadaslar.. ya da yakin olan arkadaslarda ltf duyarli olsunlar ve mutlaka o günü orda olsun.. |
size Kolay gelsin ...Innsbruckda da yürüyüs yapcaz arkadaslar haberiniz olsun
---YER: INNSBRUCK - ÜLkücü Camisinin önünde basliyor SAAT: 14:15 GÜN: SONNTAG yakinlarda olanlar beklenir ... |
Duyduguma göre Salzburgda da olcakmis Pazar gunu Yürüyüs saat 11 de Stadta Mozartin Museumu var orda, hani belki salzburgda katilmak isteyen varsa haber verek :)))
|
Evet Arkadaslar yürüyüsten bi kac Resim sunmak istiyorum sizlere.. suanda Pc cok Resim aktaramadim.. fakat yarin daha cok olacaktir ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
tod dem pkk pankarti güzeldi :)
|
Al***305;nt***305;:
|
viyanadaki her organizasyon gibi buda biraz zayifti ama bunada sükür diyeilm :)
|
süper resimler:) gurur verici ..
|
Al***305;nt***305;:
|
veeeee Veeeeee =)) 5 bin kisiiiiii 5 binnnnnn Süper ötesi yaf .. gurur vericii:)) harika..
arkadaslardan bi kac resim aldim:) ekliyorum simdi:) |
Ekle bekliyoruz.. bende bi kac Resim daha eklicemde ne zaman ;)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimler ve pankartlar süper,sagol
|
arkadaslardan bi kac resim daha koparabilirsem onlarida ekleyecegim=) ..
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
videolarda resimlerde cok güzel ,ikinizede tskler
|
videolarda harikaymis..
|
Rica ederiz arkadaslar;)
|
biz Türkiye'de sizler de gurbette elimizde bayraklar yürüyoruz hep birlikte. resimler ve videolar için hepinize teşekkürler...
|
|
kürtlerde bugün viyanada ve cumarteside innsbruckda yürüys yapacaklarmis,türkiyenin iraka girmesini protesto icin...
umarim rastlamam hic birine,zivanadan cikabilirim. |
vorarlberg de niye yok ya:d gecen pazar olcakti sözde olmadi hmmm:) sira bizde gibi:D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
55_vie_billi videolar zaten sana agit :) nasil oldugunu karar ver artik.. cok iyiler.. tabi keske daha uzun olsaylarmis...
Ben söyledigim gibi yürüyüs iyidi.. fakat organize daha iyi olabilirdi.. fakat sanirim o da kisa süre icinde ayarlandigi icin o kadar olabildi.. |
@elisra54 biliyorum yaa onun icin sordum zaten :P .. yaw yok onlara 1 ay zaman biraksan gene böyle bi organizasyon olurdu yani daha iyisi cikmaz onlardan bu benim görüsüm cünki 2. yürüyüslerine katildim ikisinde de organizasyon fiaskoydu.. bu arada yaw bizimkilerin pesinden kosacam diye cekemedim ki hem bagiriyoduk o sira video biraz zor oluyodu
|
Al***305;nt***305;:
|
ADD ilk bayrak yürüyüsünü gerceklestirmisti veya cumhuriyet yürüyüsü de diyebiliriz her neyse fazla ilgi yoktu en fazla 600 küsür kisi vardi ve organizasyon gene berbat di bi sarkiyi en az 10 defa dinledik galiba.. cumartesi gün olan yürüyüsse onlarin düzenledigi 2. yürüyüstü gerci arkadasimla ben o kadar caba göstermesek gene hareket etmiyeceklerdi o sicak yerlerinden ama neyse iste buda 2. ve bunda da organizasyon berbatdi.. ama orda tek yürek olmak acikcasi cok güzel bir duyguydu
|
evet bende viyanadaki yürüyüse katildim.. ve süperdi.. onca türk bayraginin viyanada göklerde sallanmasindan dah aharika birsey yoktur herhalde.. gercekten cok güzel ve benim icin bi okadarda duygu yüklüydü.. kimse birligimizi beraberligimizi bozamaz ALLAHin izniyle..
Elisra güzel fotolar koymussun.. o iki cocuk benimde ilgimi cekti yürüyüste.. kücükten büyüge ordaydi herkes.. böyle faliyetlerin devamini diliyoruz... |
Al***305;nt***305;:
Dogru haklisin benim aklim nerde ki :rolleyes: yine sükür olsun ki yapabildik bu yürüyüsü...ve olaysiz sonuclandi ;) |
Al***305;nt***305;:
|
bi baksaniza yürüyüse giderken u-bahn cikisinin halien bayrak dolu bu bile cok güzeldi
![]() buda yürüyüsün basladigi yerden.. daha fazla resim cekemedim o gün ![]() |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Teröre Lanet Yürüyüsü St. Pölten Viyana Ülkü Ocaklari umarim oraya yakin olanlar bu yürüyüse katilir |
asil bana bi saat uzaklikta sanirim.. insallah bakalim..sagol bilgi icin billi
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:31 . |