![]() |
renkelere gore bayanlar(kizlar once renginizi secin sonra okuyun:)
BEYAZ: beyaz reni seven kadınlar daha uysal olurlar, küçük bir jestten bile mutlu olurlar.
SİYAH: siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsar ve bencildirler, hep kendilerini düşünürler. SARI: sarı rengi seven kadınlar arada bir eve uğramayı unutacak kadar dolaşmayı severler Aynı zamanda çocuksudurlar. KIRMIZI: kırmızı rengi seven kadınlar zekidirler, gezmeyi severler. PEMBE: pembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler, aynı zamanda alışveriş yapmaya bayılırlar. MAVİ: mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündürler. YEŞİL: yeşil rengi seven kadınlar eşlerinden çok Ailelerine bağlıdırlar. TURUNCU: turuncu rengi seven kadınlar hayatta hep kariyer yapmak ister, hep birinci gelip en üst seviyede olmak ister. MOR: aşkı severler, beylerine çok düşkündürler. ben pembe ve moru severim vallahi moru severim:D |
Alakası yok kardeşim yaa benim kız arkadaşım beyazıı seviyo ama yat alsam yine tatminolmaz arkadaş..
|
Pühehehehehe ben mavi ve mor rengini severim :D
hatta sacimi mora boyatmistim turuncu oldu HaHaHa.. MOR: aşkı severler, beylerine çok düşkündürler. MAVİ: mavi rengi seven kadınlar arkadaşlarına çok düşkündürler. :p |
SİYAH: siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsar ve bencildirler, hep kendilerini düşünürler.
PEMBE: pembe rengi seven kadınlar eğlenceyi severler, aynı zamanda alışveriş yapmaya bayılırlar. BEYAZ: beyaz reni seven kadınlar daha uysal olurlar, küçük bir jestten bile mutlu olurlar. :D |
Al***305;nt***305;:
|
BEYAZ: beyaz reni seven kadınlar daha uysal olurlar, küçük bir jestten bile mutlu olurlar.
SİYAH: siyah rengi seven kadınlar daha çok karamsar ve bencildirler, hep kendilerini düşünürler. alakaya maydanoz =) |
beyaz seven kadınlar genelde uysal.siyahlarda ****lci oluyo genelde.(hırçın yani).en ideali pembe sevenler...:sm4:
|
Al***305;nt***305;:
niye benim yazacagimi yaziyon he :p |
Al***305;nt***305;:
|
maviyi severim herşeyim masmavi dünyam bile hayallaerim sen sen gönlümdeki deli mavi
|
karalakrep arkadasim alemsin valla sen herkesi kiz arkadasin gibi mi sandinnn bana uyuyor benim en sevdigim renkler mor ve beyaz ve de bende dogru cikdi:rolleyes:
|
kırmızı ve mor tabiki ............
|
renklerin açılımı bölemiydi yaa hiçte uymuyo :sm18:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:24 . |