![]() |
nicolas_anelka 'nin dogum günü
:sm20: Bugüüüüüüüüüüün nico'nun dogummmmmmmmmm günü Arkadaslarrrrr
Biraz gec kalmis olsakta .. :sm10: Dogum Günün Kutlu olsuun daha nice Senelere hep beraber demi nico ![]() Hadi cakalim iki kola :sm50: |
hadi ya:d
nico dogum günün kutlu olsun looooo:d nice yillara herkonulu yillara lo:d pasta nerdeeee |
Vuuu Nicomu Vuuu .. Sendemi Sendemi Yaslandi Eyyyy Gidi Eyyyyy :D
Simdi Ben Sana Bi Dogum Günü Sarkisi Söylerimde ... Sen Dua et Üyelerin Kacmasini Istemiyorum :D Dogum Günün Kutlu Olsun .. Herzaman Insallah Saglikli Ve Mutlu Basarili Dolu Yillar Seninle Olur... ![]() ![]() |
Nice senelere nico..Hayatta tüm istediklerinin gelecek yaslarında olması dılegımle..
|
![]() ![]() Bunlar üyeler icin ![]() Buda nicoya özel :D |
dogum günün kutlu olsun
yanliz ikinci pasta oldugu gibi benim vermem :D |
Dogum Gunun Kutlu Olsun Nicoociiikk :) Nice Yillaraaaaaa...
Happyyyy Birthdayyyy tooooo youuuuuuuu... :D ( Madem ikinci pastayi Ergin kaptii birincide benim olsun bari :P ) |
Dogum Gunun Kutlu Olsun Kardesim... Nice Yillara Dogum Gunu Pastasida Guzel Gorunuyor HeHe
|
Al***305;nt***305;:
|
Kusura Bakma Nico Kardes gec kaldim yazmakda ama yinede sana nice nice Mutluluklar Dillerim Yeni Yasinda..
Allah Yüzünü Daima Güldürsün.. Kendine Cok ii bak Kardes.. Nice Senelere IYI KI DOGDUN NICO..;) ;) ;) ![]() ![]() Senin icin oynasin Bugün Dansözler hahahaha :-dddd |
SelaM Kardesım gecte olsa dogum gunun kutlu olsun nice yıllara bu gece senle patlatalım kadehlerı :d :sm47:
|
geçte kaldıysak yinede bişeyler yazalım...
nico kardeşim doğum günün kutlu olsun... nice nice senelere sağlıklı mutlu ve hep beraber girmek dileğiyle... |
sagolun arkadaslar,tsk etmeye biraz gec kaldik ama malum anca kalkabildik,dün az dagittikda :sm4:
hepinize tskler |
vayy renkdaşım doğum günün kutlu..nice mutlu yılara ..allah seni başımızdan eksik etmesin sen bize çok lazımsın....:sm33: :sm13: :sm34: :sm10: :sm11:
|
bugün çocukluğumun
doğum günü birazdan bir kapı açılacak ilk duyacağım olacak ağlamaklı kahkahalar arınırken zedelenmiş yıllar, çocukların elleriyle sarılacak yaralar bir daha ki doğum günüme kadar... Mehmet Orhan Şahin |
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara allah hayırlı ömür versin
|
dogum günü kutlu olsun.benimkiside 8 ay sonra benimkisinide böyle kutlamazsaniz küserim sizlere :p
|
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice yıllara dileğiyle selametle
|
niceeeeeeeeee uzunnnnnnnnnnnnnnn yiLLaraaaa adminimizeee...
|
dogum gunun kutlu olsun nicolas
nice mutlu yillara sewdiklerinle olursun insallahh soleseydin dun gece bende sana burdan destek werirdim kola dewirmede :):) aramiz biraz uzak ama olsun |
Nice senelere Saglikli hayirli ve bol parali ömürler dilerim Dostum
|
doğum günün kutlu olsun nice senelere
|
dogum günün kutlu olsun
|
Gecte Olsa nıce Yıllara Nıco .. :P
|
Ancak gelebildim yaaa parti var herhalde :) bitmişe benziyor ama olsun nico dostum doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar
|
valla ustat yenı geldım bende ıyıkı dogdun ama nıce senelere:);)
|
nice mutLu seneLere ..
|
allah uzun ve hayırlı bi omur versin nicolasss..nice yıllara..
|
iyiki dogdun formumuzun en acimasiz modu :sm52: yeni yasin hayirli olsun ah zavalim bosuna sevinme bi yasdaha yaslandin diye uzul bence yaslu maruk ya sacinda dokulmus senin bidaki yas gununde kel olun sen..saka bi yana ama saglik guzelik dolu yaslara ;) :D
![]() ![]() biraz yaslanmis cocuk :):p
vidyom olmustur umarim olmadi ise http://uk.youtube.com/watch?v=dSpgzEaLOxU linki tikla.. nikoclas ;) |
yaw dogum gunuyun sayesinde videyo eklemeyi soktum ehu ehu ilk videyom sana nasipmis hahaha
|
hepinize tskler sagolun
|
Al***305;nt***305;:
|
kusura bakma kardes bende yeni gördüm gecmis dogum günün Kutlu olsun...Daha Mutlu niye yillara insallah
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:55 . |