![]() |
Bitirim Ikili 3
![]() ![]() Bitirim İkili serisinin 3. filmi niteliğinde çekilen film bu kez de birbirine zıt karakterdeki***65533; kahramanlarımız memur Lee ve dedektif Carter***8217;ın Fransa***8217;daki macerasını anlatıyor. Yönetmenliğini Brett Ratner***8217;ın yaptığı filmin başrol oyuncuları Jackie Chan ve Chris Tucker***8230; Bu kez olayların büyük bölümünün Paris´te geçtiği filmde, iki polis (Jackie Chan, Chris Tucker) gene suçlulara karşı, Eyfel kulesinden, arka sokaklara kadar her yerde savaşıyorlar. 150 milyon dolarlık bütçesiyle Bitirim İkili 3 (Rush Hour 3) izleyicilere sonsuz bir aksiyon ve eğlence vaat ediyor. Rush Hour 3 Fragman
Not:Fragmani Ancak bu Sekilde Bulabildim Gereksiz Goruntulerden Dolayi Herkesten Ozur Diliyorum |
sagol usta
|
gittim ve izledim.. herkese tavsiye ederim.. komedi ve aksiyon ikisi bir arada.. süper bi film ;)
|
bitirim ikili cok güzel bir film tsk
|
çok güzel yaa..
|
gercekten de guzel bir film. gerci bu ikili olur da guzel film cikmazmi ortaya... herkeze tavsiye ederim.
|
super
|
tskler
|
süper
|
Bu adamlar Süper ya
|
bu flim serisi güzel izlemenizi tavsiye ederim
|
bencede güzel eglendirici ama bu degil ya bi film tutdumu yapdikca yapiyorlar ,zaten millet gider diye fazla beyni zorlamayada gerek yok,hersey ayni mekan degisik aslinda severim ben böyle filmleri
|
chris tucker ve ortağı jack daha ne olabilir ki serisine devam sonuna kadar izlenecek bir film on diyorum :)
|
Filmi izledin, fakat her nedense bu kez sarmadi. 1. ve 2. bölüm daha enteresandi.
Tskler. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:44 . |