![]() |
ilk izleyişinizde sizi aglatan filmler..
babam ve oglumda agladimdi..
vizyontele tuubada sarkisinda sinema icinde hungur hungur agaldimdi.. |
Al***305;nt***305;:
ben hatırlamıyom suan icin agladım bir film..belkide vardır ama cıkartamadım:D |
Al***305;nt***305;:
|
hiç bir filmde ağlamadım ..çokmu taş kalpliyim yoksa ben ..:(
|
Yapay zeka filminde ağlamıştım çok etkilenmiştim
|
ghost hayalet çok etkilenmiştim
|
benı aglatan fılım vızon telenın sonunda beledıye reısının oglu öluyo ya sevgılısı aglıo baskasıyla evlenıyo annesı falan tv yı gomuyo orda duygulandım :) bırde kucuk emrahın fılmlerınde aglardım:)
|
Yaprak dökümünü ne zaman izlesem ağlarım çok acıklı ya
|
Al***305;nt***305;:
|
"Ekip 49" du filmin adı yanlış hatırlamıyosam .. askerde izlemiştim ve gözlerimden yaşlar akmıştı
|
Eski Yeşilçam Filmlerinde Sevgililerin Ayriliklari Beni Ağlatirdi...
|
Bizi Ayıran Nehir
|
yeşil yol
|
izleyelim bakalim aglayacakmiyiz tsk ederim
|
pardon ben yanlis anlamisim ama beni türk sinemalari aglatir ferdi tayfurun orhan gencebayin.......
|
Beni Ümit Bezenin bir filimi aglatmisdi , Filimin adi islak mendil
|
selvi boylum alyazmalimda agladimdi halda agliya bilirim:( kadir inanirin o kadinla gordugunde turkan soyarin hali cok donuyo:((
|
nedense hic bi filmde agLamadim =)
bi babam ve ogLumda hayli duygulandim ama göz yasi akmadi:)..birde zehranin gözleri diye bi film vardi ondada baya duygulanmistim... belki bi gün bende aglarim =).. |
zehranın gözleri biras daha kaliteli bi çekime sahip olsa bende kesin ağlardım ...
|
ben forrest gump da ağladım... beni ağlatan tek filmdir...
|
Gelinlik Kizlar... cok aglamistimm halada agliyorum izleyince :( Kerem alisik in filmiydi:( cok güzeldi yaaa aslinda ben her filme aglarim:)
|
hababam sınıfı üç buçuk..80 li yıllarda çekilen o güzell hababamlara ağlamıştım onu izleyince...
|
babam ve oglum
|
yapay zeka da aglamıştım sadece:sm51:
|
ben çok küçüktüm hatırlamıyorum ama annem anlatıyor her fırsatta fatma girik'in bos besik diye bi filmi varmmıs orda kartal bebeği alınca çok ağlamısım susturamamıs beni :)..............
|
Elveda Selvi Boylum, Al Yazmalim.. Bitmemis Türküm Benim... :(
|
bilmem..
|
bide emrahin bi filmi vardi, sonunda vuruluyordu nedense oradada kücükken aglamisdim :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:49 . |