![]() |
araba alsaniz hangi marka alirdiniz ?
Arkadaslar ,Araba alsaniz hangi marka alirdiniz ve nicin ?Lötfen sebebini de yazin :))
|
yah yardimci olun bana bea :(
|
Ben Yardim edim sana:D Ben olsam Volvo alirdim, buranin kendi araba sirketi zaten... Guzellerde.
Ama hayalimdeki arab bir ferrari |
ay bitek sen yardim ediosun zaten :)) Kimse etmio :( Senle araba bakcaktik hani ?? :D
|
Haha, Gel gidelim araba bakmaya:D Sen gel isvece ben seni Volvo'ya götureyim
|
yok canim bi araba icin oraya gelmem beaaa , ama site linki verebilirsin hani uygun araba olan öyle olur :)
|
ben olsam audi alirdim.benim en favori arabalarim audi.saglam ve cok güzel arabalar.benim bir audi 80nim birde audi a4 düm vardi cok menmundum.abimin a6 si var valla cok manyak araba.suanda fiat punto kullaniyorum ama birdahaki araban insallah tekrar audi olacak.
|
Ozaman linkini yollim:D http://www.volvocars.se/All-Cars-MY0...40/default.htm
Isvecce ama neyse,maksat arabaya bakmak |
hm tskler onada bakariz :)))
|
[url]http://www.audi.de/audi/de/de2/neuwagen.html[url]
hadi burdanda audi secebilirsin.özellikle r8 e bir göz at. |
Al***305;nt***305;:
![]() arabamız cabrio tek yada iki kişilik yakıt türü T.B.V Açılımı tabanvay isteğe göre renk özeliğisanrof cam özeliği sölülebilir cam- merkezi Asma kilit dört mevsim lastik türü kradi kartına bilmem kaç taksit olanağı :D |
sen alicak olsan cabrio mu alirdin ? Okadar paran varmi , benim yok acikcasi
|
Al***305;nt***305;:
|
audi
|
Al***305;nt***305;:
|
passat yada golf ama kesin alcaz ikisinden birini:D ama biraz daha dusup kalkmam lazim yeni arbayi 3kez vurdum :D bi yeniyde cope atmayiz:):D
|
Al***305;nt***305;:
passat vardi bizde babam sever , ama kime sorsam vw lerin parcalari falan cok pahali diolar, ayni kalitede kendisinin ve parcalarinin daha ucuz oldugu bi arabayi tercih ederim , ona bakiyorum |
Al***305;nt***305;:
ooo r8 süper ya yaris arabasi gibi bisey :D ama bana gitmez ben a3 sportback onu begendim , rengide siyah falan olsa tam benlik :D |
men istedigim arabayi aLdim :D:D
|
Al***305;nt***305;:
|
![]() tavsiye üzerine az yakıtlı lpg dönüşümlü on numara bir araba ben kulanıyorum hiç sikayetim yok :D kontak kapatınca benzin yakmıyo telaşlanmayın :D |
off karakule amma komiksin ya yerlerdeyim su an gülmekten ,
|
Al***305;nt***305;:
|
volvo - sorunsuz bi araç.güvenlik konfor ve sağlamlık konusunda mükemmel araçlar üreten bi firma..
|
param olsa alacağım tek bir araba var oda BMW hangi model olursa olsun tartışmasız bence hem güvenli hem aile hemde spor hepsi bir arada
|
Al***305;nt***305;:
|
hımm ben opel alırdım sanırım özelliklede vectralara hastayım.. ****lik gri rengi olacak bi de tmmdır olay... inşşalah sayısaldan para çıkarsa alacam bi tane :)
|
http://uploaded.to/?id=bbl4td
arbamin son dan ikinci hali :) yapldi geldi uc gun sonra sol yani giti zavalim elimden cok cekti:D |
nasil kullanion kiz sen arabayi :D Zavalli araba :( :D
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
:eek: Cok Gecmis olsun ,aman dikkat sürerken |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Dikkatli olun yahuu hahaha, ne oluyoruz öyle arabadan sinir minir cikartiyorsunuz, vallah araba sinirini bizden cikartirsa Allah muhafasa. Turkiyede nasil bilmiyorum ama A3 ve Bmw 116i ayni paraya geliyor burda.
Don't Drink And Drive When You Can Smoke And Fly :p |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:47 . |