![]() |
Seytanin İsyani :)))))
Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini
Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: Has... durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Hakim: Neden oldurdun evladim? Sanik: Aklimi seytan celdi efendim Seytan: Valla bir seyden haberim yok, hem herifte akildan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan sapik, kadini gorunce salyalarin akti, benim alakam yok Adam: Seytaniniz bol olsun beyler! Seytan: Yoksa koyun gibi beni de mi cogalttiniz? Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? kadin: bu saate kadar nerdeydin? erkek: seytana uyup iceyim dedim seytan: yattigin hatunu da soyle yiyorsa... Kadin: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocuğu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var.. Şeytan : Elimi sürdüysem ********im |
:):):):D:D seytana hicte icimden zavali seytan demek gelmiyo:D
|
amann şeytana uymayın ;)
|
-Neden kopye cektin cocugum?
-Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? :D :D ........... |
Al***305;nt***305;:
bu guzeldi :D digerlerine karistirmayin beni :P |
Paylasim Icin Tesekkürler Güzeldi Okurken Eglendim :D
|
Birinci kisi: Hadi oglum kir artik su seytanin bacagini
Ikinci kisi: Kirayim degil mi abi? Seytan: Has... durduk yere niye bacagimi kiriyorsun manyak misin sen? Kadin: Neden aldattin beni? Erkek: Seytana uydum hanim Seytan: Hadi ordan sapik, kadini gorunce salyalarin akti, benim alakam yok Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!! -Neden kopye cektin cocugum? -Seytan iste hocam -seytan: Dun pc basinda chat yapan bendim degil mi cocugum? Kadin: seytan aldi goturdu satamadan getirdi seytan: seni de gotursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocuğu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuum.. Kız : Aman Ayla bırak allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben ya cok komık :D ayy umarım hep böle zor durumda kalır pis şeytan kör şeytan ... :D:D |
Al***305;nt***305;:
|
Süperrrrr Teşekkürler
|
kör şeytan işte nolcakkk:sm4:
|
baya bi komikti valla. şeytanı da ne hale soktular:)
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:44 . |