![]() |
bu soruyu çok aradınmı?:):)
hiç düşünmedim walla ama sanırım sevdğm olurdu.... |
Al***305;nt***305;:
ama cvbnı begendım tskler ask adamı :D:D |
Valla ben istedikten sonra ailem yok olur demiş yok olmaz demiş hiç önemi yok
ama yinede kulak vermek gerekir bazen haklı olabiliyorlar :) |
Büyükleri dinlemek lazım ailem hayır derse bende hayırlısı değilmiş derim imtihan dünyasındayız Allah öyle birisiyle karşılaştırsın ki hem ailem istesin hemde ben istiyeyim...sonuçta anne baba bizim kahrımızı çekip büyütüyor onları nasıl arkamıza alabiliriz diye düşünüyorum...Allah kimsenin başına imkansız sevgi vermesin...AMİN...
|
Al***305;nt***305;:
|
hmm zor bir karar ama ben sahsen ailemden yanayimdir herdaim ama egerki o kisiyi cok seviyorsam ailemi mutlaka bir sekilde ikna etmeye calisirdim... ama benim böyle sorunum yok allahtan yani ailemle ortak bir kararimiz olur diye düsünüyorum:)
|
Ailenin hangi nedenlerden dolayi bu iliskini istemedigi önemli, eger sorun ekonomikse hicte ask mesk diyip onlara kulak kapama, sorun Ailesini begenmemezlikse yine onlari dinlemeyi dene... baska sorunlarda ise ne kadar hakli yada haksiz olduklari karsi ciktiklari duruma bagli....
askin gözü kördür, simdilik bazi seyleri görmez daha dogrusu göremez yada önemsemezsin... ama ilerde kücük seyler bile insanin gözüne batar, büyür ve cicim aylari bitip askin büyüsü aliskanliga gecince o zaman anyayi konyayi anlarsin tabiri vaizse... ayrica yasin 18 yaziyor! bu yasta sen ilk önce oku bir meslek edin, ayaklarinin üstünde durmaya calis, gelecegini kur... bu yasta ne evliligi Allah askina? erkek her zaman bulunur, senin icin su an önemli olan evlilik ask mesk degil gelecegin olmali... bu yaslarda verilen bir evlilik kararinin Aile karsi cikmasada saglikli olabilecegini zaten pek zannetmiyorum |
ailem olurdu heralde ......
|
sevgilim olur:D
|
Al***305;nt***305;:
|
özür dilerim.... :D yanlis anlamisim.... :)
|
Al***305;nt***305;:
olsun unuttum bile :) dostlar affetmeyi bilir merak etme dostum :) |
ne kadar acı versede ailemi seçerdim çünkü aileden başkası yalan.
|
ailemin nasil olsa sonradan dönüp dolasip yine benle konusacaklarini bildigim icin sevgilimi secerdim cünki aile affeder ama öyle bir sevgili bir daha zor bulunur. halada yok...:(
|
ask acı
butun kızlara duyuru hala bakarım sevgilimde yok ama arkadasa katılıyorum ben bencede ailem affder am sevgili bulunmaz bence onu gercekten seviyorsan onun da seni sevdigine inanıyorsann sevgilini sec derim bende bole yaprım:sm32:
|
Al***305;nt***305;:
|
Ailem olurdu
|
Al***305;nt***305;:
Soru guzel cevap da guzel olmali Hiç bi AILE evladinin kotu olmasini istemez karsi geliniyorsa vardir dogruluk payi Ayrica kararda senin yalniz iyi dusun ailenin sozunden çikma bana kalirsa kolaygele |
Benimde sizlere bir sorum olacak...sacimi hangi renge boyatsam mihahah .d
|
YOK SAKA BI YANA CIDDI BIR SORU.SIMDI BIRISI SIZE DIYORKI SENI COK SEVIYORUM VS,Vs AMA SIZ BIR ARKADASINDAN ÖGRENIORSUNUZKI O SIZINLE SADECE DALGA AMACLI BIRLIKTE MAKARA YAPIOR SIZINLE..ama sizde o kisiye cok sevdiniz ama simdi ise cok nefret ediyorsunuz ama o kisi size hala utanmadan sizi sevdigini söyliyor?Gercekleri yüzüne vururmuydunuz?yoksa hic birsey bilmiormus gibi hala onunla birliktemi olurdunuz? cvplarinizi bekliyorum...
|
Forumda Buuyk Harf Kullanmak Yasak Lutfen Dikkat Edelim!
|
Benim şuan böyle bişi başımda varrr ama kararsız kaldığım için ailemide ikna etmeye çalışıyorum. Onsuz olamayacağımı ailemde anladı ve iki tarafında gönlünü yapmış oldumm.
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
ya Aileyi ikna etmeden olmas , seviyorsan bi sekilde herseyin üstesinden gelinir diye düsünüyorum ,
|
Hmm :D tabiki sevdiğim insandan yana olur aile mutlaka ama mutlaka affedecektir sizi
|
sağ solun dedikleri deilde bence seviyorum seni dien kişinin gözlerine bakarsan o gözlerdeki cevabı bulursun çünkü gözler asla yaLan sölemez şayet ki oyun amaçlı çıktıysa zaten ondan bi cacık olmaz!!!
|
Olmadi Zaten
|
Al***305;nt***305;:
|
ilk anda ne ailemi red ederdim nede sevdigim insani... ailemi ikna etme cabasini gösterirdim, bu uzun bir zamanimi alsada yinede bu cabayi gösterirdim... eyerki ailem gercekten istemiyorsa, ve mantikli bir aciklamasida varsa, ailemin bir bildigi vardir derim yani... es herzaman bulunur ama bir anne bir baba hic bir zaman...
|
Al***305;nt***305;:
|
:D:D:D:D:D hahahhahah tekme vurmak hee iymis :D
|
Al***305;nt***305;:
|
ne olacagini devam edererk görebilirsin ;)
kurallari okumadigin ise apacik ortada yorulmayasin diye buraya ekliyorumki okursun bu sefer belki :) §5. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak karsidaki sahsa bagirmak anlamina gelecegi icin büyük harfler ile yazi yazmamaya özen gösteriniz. |
iki tarafida hos tutardim ne sevdigim icin aiLemden vazgecerdim..nede ailemden sevdigim icin vazgecerdim elimden geldigi kadar ortayi buLmaya calisirdim sabir sabir sabir..
|
Al***305;nt***305;:
|
çok zor bir soru. ve buna asla bi cvp bulamazsınız. çünkü seçim yapmaya çalıştığınız sey canınızı seve seve vereceğiniz insanlar.eğer bir karar vermek zorunda kalırsanız.şunu bilmeniz gerekir ki kaybeden muhakkak siz olursunuz
|
Al***305;nt***305;:
Sagol |
Birkere ailemmi evlenip hayat yaşıyacak? kızla ben evleniyorum ya benim hayatım ? Benim umrumda olmaz ailemin düşüncelerime saygı duymalarını beklerim sevdiğimle evlenirim.
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:23 . |