Herkonu ile nasil tanistiniz ?
bi arkadasdan aldim adresi :rolleyes:
|
Bi tane dombili vardi ondan aldim adresi :D xXx ayusu :P:P
|
ablamdan caldım adresi uzun takiplerim sonucu buldum baya bi uğrastırdı ama basardım :D
|
Ben Tatlii bellanın ablasının tavsıyesıyle geldım.İyikinde gelmeısım hea :D
|
google dan
|
kuzenim oznur demisti herkonu chata gel sonra forma girdik sonra arakdas edindik ki bi ortama girdimi o ortam ne olursa olsun ayak uydurdum ve sevilirim kanimda sicak kan var herkes sever sevmiyende vardir mutlaka canalari sag olsun ne diyeyim;)//tatlu kuzenim sayesinde oldu
|
2 sene once falan birinden duymustuuM
|
tesadüfen ama sölemicemmm nasıl buldum:D
|
uğur abim sağolsun (prensone) o tavsiye etmişti
|
Al***305;nt***305;:
Bende bir arkadas sayesinde tanidim burayi...Only_islam adli nick arkadastan |
Al***305;nt***305;:
ooo sen only_islamdan mi buldun :eek: onada ben önermistim burayi :D Zincirleme devam etti heralde :D |
arkadasların tavsiyesi..ilkten chatta takılıyordum sadece uyeligide arkadas istedi diye almıstım..ilk uyeligim 2004 tu..daha sonra forumlara yeni bir uyelik alarak basladım 2005te..
|
kuzenim sağolsun burda soner arıcanın deniz gözlüm şarkısını bulursun demişti
ama noldu bulamadım :D sonra bir gün şiir bölümünü gezerkene forum gözüme çattı o şekilde başladı herkonu bağımlılığı not: birgün mp3 cdlerini karıtırırken soner arıcanın deniz gözlüm şarkısını buldum hatta üye olduğumun ertesi günü :D |
google den tesadüfen bulmustum üye oldum ve burdayim iste=)
|
baya bi eskiden burayı sömürmüşüz :D full albüm indirmişiz müzikleri karıştırırken herkonun mp3lerin idtag larındaki ismini gördüm:D o zamanda yeni full albüm arıordum bi giriyim bakıyım dedim :D ondan sonra noldu yine sömürmeye devammı ettik:D yoo :D paylaşım kralı olduk eskiler bizi iyi tanır:D
|
konu taşınır. geyik>> site hakkında
|
site sahibi sayesindee
|
teyzem dılaranın sayesınde ....:) ama sımdı cok mutluyum ıyıkıde tavsıye etmıs :)
|
Ablam sagolsun :D
|
abimin sayesin de :D
|
bi arkadaşım sayesinde..
|
iki sene mp3 ararken tesadüfen :D
ama güzelde oldu ;) |
ablam kadar sevdiğim biri sayesinde
|
Bende Yazmak Istedim,Siniftan Bi Kiz Arkdasim wardi,o buraya takiliyomus
bi gun msnde o sarki dinlerken tagleri gordum herkonu.com felan die bi bakiym dedim isim cekici geldi sonrasinda buralara kadar geldik iste [demek oluyoki sarkilarin tagleri cok ise yariyo :sm4: ] |
bana asıldı herkonu bbende öyle tanıştım :D :D :D dayanamadım işte 2000 senesi falandı o zamanlar bi başkaydı tabi ilk zamanlar..
|
Herkonuda Chate girmisitim ilk:)) Sonra ortam hosuma gitmisti .. Chat chut derken Forumada alismistim.. Simdi taa buralara kadar geldik iste;) ..
|
Ben çok sevdiğim bi arkadaşımın benden daha çok ilgilendiği siteyi merak ettiğimden üye olmuştum :D
O gün bugündür buradayım... 3 sene olmuş... |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
valla yıllar once bır dj ımız vardı kayeserıden huzunkovankusu onun sayesınde tanıstım...
|
Al***305;nt***305;:
|
kuzinem gösderdi bende üye oldum (gamzeli38):sm4: kulaklari cinlasin
|
birine bakmaya girdim daha cıkamadım o kişiyi buldunmu demeyin yanlıs gelmişim 2005 ten beri burayayız işte:)...............
|
Al***305;nt***305;:
sayende aybencim diicektin heraldeeee :cool: |
uzun zaman gecti ama ben dun gibi hayirliyorum uzerinde kirgiz bir elbise yok bu burayla alakali degildi :)
walla ben googden siir ararken tesadufen demiyelimde tevafuken karsima cikti ve uye olduk.gel bi msj yaz dediler hala yazmaya calisiyoruz bakalim biraz koptuk ama tuhumu yeniden attik herzaman burda olmaya calisacagiz diyelim.benim klavye rus kilavyesi turkce karekterler yok kusura bakmayin |
Abimin sayesinde:D
|
arkada$Im sayesinde (_eda_). Aslinda sadece mp3 indirmeye girmi$tim ama girince cIkILmIyor bidaa:D :eek:
|
çok uzun zaman oldu ama hatırladım kadarı ile bi program aramıştım ondan sonrası malum
|
bi kankam vardı buralara çok uğruyordu bakim dedim ne vardur buraya öle işte (betulkevser) kankamın sayesinde yani :D
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:17 . |