isminiz bas harfine göre şiir yazlır
örneginnn
(N)asıl oldu bilemdimmm askımız bitti (İ)smin hala aklımda neye yararki (Y)alan oldu butun herseyimiz (A)skın sahte bakışların sahte (Z)alim kader ayırdı bizi (İ)smin hala aklımda unutamdım unutamamda ki |
her isme gore yazılır pleae4e bu arad konu yanls yerdeyse tasılayalım kapatmayalım please
|
Benim Adima Da Yazarmisin ( Selin).....
|
bana da yazzz plss:D(şule)
|
Abdulmuttalip :D:D:D sana zahmet yaaa..
|
nezz
(s)elamını almaya geldim (e)llerinde unuttuğum yüreğim (l)eylayı ağlatırdı (i)çime işleyen sözlerin (n)eyleyim o benim yüreğim. |
maxinale_06
(Ş)imdilerde gül konuyor yanaklarına (U)fuklarında toz pembe gün doğuyor (L)eylaklarla kaplı bahçeler ayaklarının altına seriliyor (E)llerin sıcacık ellerle buluşuyor sevdiğinin elleri seni okşuyor. Arkadaşlar benden bu kadar lütfen cevap verirseniz Türkçe yazın!!! |
aaaaaaaaaa bende istiyorum :D:D
Ö Z N U R :D:D |
Ögretmenlerini cok severmis
Zaten hep gec gidermis okula Ne desem yalan olur Ugrasmim baska Re re re ra ra ra Fener Fener Cok Yasa Neyse cok sacma oldu öznur idare et:D |
Al***305;nt***305;:
|
Ömrüm seni beklemekle geçsede
Zor hayatta seni sevmek kaderimse Neden sevdigimi bilmeden bu beden Seni sevecekse***8230; Ugruna canimi verecek kadar tutulacaksa bu yürek***8230; Ruhumu vermem Seni Son Kez Görmeden Azrail***8217;e Bunu benim icin posthomus abim yazdi:) tsk ediyorummmmmm oguz abi sagol |
Bisey Degil Öznur Kardesim ;)
|
merhaba adım gözde :) benim baş harflerime uygun şiir yazarsanız çok sevinirim ;) şimdiden teşekkürler :)
|
Al***305;nt***305;:
Aaaaa teysuf ederim, siirime siir degilmi diyorsun:D Ama seni anlatiyor degulmu deluu:D |
bana aşkla ilgili anlamlı yazın lütfen rica ediyorum :)
|
Bana yazin diyenide ilk defa gördum, kategoriyi bile secmis:D
|
Al***305;nt***305;:
|
bende istiyorum banada yazin :p :D
|
bende isdiyommm ismimi zaten biliyorsunuz feyza
|
Gözlerin aklımda kaldı silmedim birtanem
Özledim seni her gece bulamadım birtanem Zaman gelir kavusursak Daim olsun sevgimiz Ellerini kacırma benden uzakasma sevgilim |
Seviyorum ama kimi?
En tatli birisini :D Nassi sölesem sanaa Allahh beee :cool: ilk harflere baksana :sm4: Nasi ama :sm56: |
Al***305;nt***305;:
huhu bana da yapa bilirmisiniz:D :D |
ben de istiyorum ama iki tana biri birkan biride fatmanur şimdiden saol
|
Mutlulugu onda ararsin
Emin olup yolun sonuna kadar gidersin Ranzaların ölüm kokan tenlerinde Vesile olursun onu görmeye Elveda çatlamış topraklarına en sonunda :sm7: :D |
bana da yazarmısın "beyza"
|
bende istiyorum :)
ALEV |
yetenek işte
|
hmm süper
|
banada yaparmisin
[H] [A] [K] [A] [N] |
@3838 buda benden olsun
F eryadim sana deyil ALLAH'im E limde deyil ona sevdaliyim Y üregim onun icin hergün yaniyor Z aman bu gecmek bilmiyor A ask iste kisacasi sensiz olmuyor |
buda hakan'a gitsin
H ayatim seninle basladi seninle bitecek A glayan yüregim birgün seninle gülecek K ayip olan zamani geri getiremem A ma sana olan sevgimide silemem N e olur dön artik, bir baskasina kalbimi veremem |
@ Alev (biraz aci dolu ama idare et artik :) )
A yrligin tadini sen tattirdin bana L ayik deyilsin sen benim sevdama E n büyük aciyi sen yasattin bana V arliginin anlami kalmadi artik hayatimda |
@ Beyza (insallah hayatina uyan birseyler yazmisimdir, cizmisimdir...)
B akislarin hala icimi yakiyor E n güzel anilar seni bana hatirlatiyor Y alan deyil bizim hikayemiz Z erre kadar azalmaz sevgimiz A nla iste birtanem, biz birbirimize aitiz |
@Ergin :):):):)
E n zor günlerde beni hatirla R ahatsiz ettigim msn zamanlarini unutma G öremezsen beni online msn***8217;de I nan bana ben yokum artik bu sanal alemin***8217;de N e yaparsan yap bulamazsin artik birdaha bir zübeyde Bu ufak bir saka olsun arkadasim, hakkettigin siir'i gönderecegim yakin zamanda okis ;) |
neyse bugünlük benden bukadar, yanlis birsey veya yanlis bir hitapta bulunmussam kusuruma bakmayin arkadaslar, bu türkcemle ancak bukadar cikti.. ;)
|
bari birileride benim ismime birseyler uydursun :) kendi kendime zor oluyo :)
Zübeyde ama Pinky'ede olur yani.. hersey kabulum heheh |
Zengin ve bir nur kadar güzel olan o yüregini,
Üzdürmesin rabbim seni seven her sevdigini. Bir gün elbet anlayacak herkes o melek misali olan yüreginin kiymetini, Elbette gecmemek lazim o nur cemalininin güzelligini. Yahu nasil yaziyorum ben böyle siiri anlayamadim ama, Demek ki hak ediyormussun ki, rabbim yazdirtiyor bana.. Eee daha ne denilebilir ki bundan baska :) |
Al***305;nt***305;:
|
Zemheri tadindaki yoklugun..
Üzsede benligimi ,basaracagim sensizligi. Benim gözlerimdeki Seni.. Ebedi silecegim , Yansada gönlüm,aglasada kalbim. Dünyami yiktin ya.. Ellerin yanacak ,gözlerin dolacak her aynaya baktiginda.. |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:45 . |