En son ne zaman hickira hickira kim icin agladiniz..
zati konu basligindan anlasiliyo kim icin ne zamn agladiniz ama dolu dolu hickira hickira zirliya zirliya agaldinizmi?
ben yaziyim ilk bari:) uc gun once yada iki gun once hastalaninca insan bi garip oluyo yanliz hisediyosunuz ilgi bekliyosunuz o ilgiyi anlamayinca :) zirladimdi bide huseyin altin abimizin darginim sarkisi vardi kac saat agaldim bilmiyom ama sabah uyaninca ust gozum sismis:sm4: zavali gozlerim ya kendimi ibrahim tatlisese cok benzetiyom.. |
ßen En Son Ne Zaman Hickira Hickara ağLadım Aceba :D ßiLmem öyLe ağLamadımki hiç
:sm4: |
Al***305;nt***305;:
hiçbir zaman hıçkıra hıçkıra ağlamadım |
Al***305;nt***305;:
|
dün ağladımmmm :D:D böle hık hık tuhaf sesler bile çıkardım ağlarken :D
|
Al***305;nt***305;:
|
dün gece yeni diziler beni biras etkiledi:D :sm51: :sm51:
|
valla ben kolay kolay aglamam ama su shıtlerımızle ılgılı olmeden oncekı hayat hıkayelerı vardı samanyolu sanırım onda bıraz gpzlerım yasarmıstır en cok..
|
cok özledigim bi arkadasimla telefonda konusurken..ay ben cok agliom ya :( aliskanlik yaptim galiba :rolleyes: :sm4:
|
unıversıtedekı kız arkadasımdan ayılırken seneler once... ondan sonra goz pınarlarım kurudu sanırım senelerdır aglamam Allah aglatmasın..
|
Hickira Hickirami ? Biri icinmi ? Seneler önce..
|
dun gece..hemde cok..:sm21: :sm21: delik bendeki:(
|
Hickira Hickira. Valla Cok Kucukken Aglamistim Sanirim Bir Kere..
|
Al***305;nt***305;:
|
suan aklima ilk gelen.. "onun" gidisinde.. ama yine yanlizdim :(
|
bi ara bugunde ama hickirmadim :) |
Al***305;nt***305;:
|
DÜN
|
Al***305;nt***305;:
uuuwwwwwww aglama ceeen :D men öpim gecsinmi ?:sm18: |
2 hafta önce teyzemi kayip ettim..
|
Basin Sagolsun Deniz Kardesim Nur Icinde Yatsin Allah Sabirlar Versin..
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
hıçkıra hıçkıra değil bağra çara ağladım geyik değil açıkcası
sünletimde |
ben 32 gün önce agldim oda vatanimdan ayrilirken:sm51:
|
her gün ağlıoz bea yaşam zor
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Aglamak Hala Yasadigini Gostermektir :) ***8220;Dogunca Biz Bize Aglariz, Ölünce Baskasi Bize Aglar***8221;... Kalbin Kapilari Sevdicege Sonuna Kadar Acilip Da, Sevdicegin O Kapilara Sirtini Dönmesi Sonucu Kalbin Kapilarina Vurulan Kısa Süreli Mühürdür. Topluluk Icinde Disari Ciktiginda 'Gözüme Duman Kacti' Bahanesi Ile Delikanlilik Elde Tutulmaya Calisilir. Gözyasi, Uc Duygularin Sinir Cizgisidir. Sevinc Ve Hüznü Uc Noktalarda Yasarken Saliverir Kendini. Hüzün Icin Akan Gözyasi, Kalpte Kalici Yaralara Yol Acabilmekte Ve Cogu Yaranin Tedavisi Ise Zamana Birakma Metodu Ile Cözülebilmektedir. |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
SIMDIII SIMDI HICKIRA HICKIRA AGLIYORUM yengem icin ...kücük bebisimiz icin daha dünyaya gelmek üzere olan yegenim icinn yengemin aci cekmesini duydugum icin :( allahim sen yardim et kurban oldugum allahim
|
Al***305;nt***305;:
|
Eger Agliyorsam Yasiyorum Benn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ben asker arkadasım için aglamıstım agır yaralandı. kımseye bu acıyı vermesınler arkadaslar suan iyi durumda
|
simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:16 . |