Ben Efsaneyim - I Am Legend
Tür : Bilim Kurgu / Dram / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 25 Ocak 2008 Yönetmen : Francis Lawrence Senaryo : Akiva Goldsman , Mark Protosevich , Richard Matheson (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie Müzik : James Newton Howard Yapım : 2007, ABD Oyuncular Will Smith (Neville) , Salli Richardson (Ginny Neville) , Thomas J. Pilutik (Vampir) , Alice Braga (Anna) , Paradox Pollack (Alpha Guard) , Charlie Tahan (Ethan ***8220;Benim adım Robert Neville. New York şehrinde hayatta kalan biriyim. Sesimi duyan biri varsa***8230;herhangi biri. Lütfen. Yalnız değilsin***8221;. Robert Neville çok başarılı bir bilim adamıdır, ama o bile tedavi edilemeyen, insan yapımı o korkunç virüsü kontrol altına alamamıştır. Her nasılsa virüse bağışıklık gösteren Neville, New York şehrinden, hatta belki dünyadan arta kalan yerde, hayatta kalmış tek insandır. Neville üç yıl boyunca inancını yitirmeden her gün telsiz mesajı göndererek, umutsuz bir şekilde, hayatta kalmış başka insanlar bulmaya çalışır. Ama yalnız değildir. Belki de insanoğlunun son ve en iyi umudu olan Neville***8217;i ayakta tutan tek şey kendine düşen görevi yerine getirme arzusudur: Kendi kanını kullanarak virüsün etkilerini tersine çevirecek bir tedavi bulmak. Ama karşısındakilere karşı sayıca az olduğunu bilmektedir***8230; ve zamanı da hızla tükenmektedir. |
hayatımda izlediğim en ii filmlerden biri daha sinemaya gelmdedi ama ben izleme imkanı buldum tavsiye ederim
amerikadaki izleyici saysısı şu an 228 milyon 718.000 kişi izlemiş |
burayada bugün geldi....hafta sonu izleyecegim,iyi olacagina eminim
|
bende izledim herkese tavsiye ederim
|
Seyrettim. Cok guzel bir film!!!!!! :sm32:
|
bende izledim tavsiye devam
|
ben efsaneyim
hem sinamada izledim hem dvd de ben robata benziyor bizim flim ilk sahnede aslan geyige saldırıyor orda cok korktum siz
|
kesinlikle bende tavsiye ederim. guzel yaplimis bir filim. will smith'i boyle bir rolu guzel oynayabilecegini dusunmuyordum ama beni kesinlikle yaniltti
5 yildiz :) |
süper bi film will smith için izlenir
|
aynen cok güzeldi
|
film gerçekten çok güsel özellikle sonu inanılmaz etkileyici herkeze tavsiye ederim
|
harika bir film
|
Film in sonunda ki camda çıkan kelebek figürü cok süper ve anlamlı idi.. İzlemenizi tavsiye ederim
|
çok güzel bi film kesinlikle izlenmesi gereken bi film
|
süpermi süper filim.......
|
çok güzel değil ama sonuç olarak eğlenceli bir film ,seyredilesi!!
|
Will Smith olsun çamurdan olsun diyenlerden biriyim ama filim gerçekten de güzell tavsiye edilir...
|
Film gercekten super basta biraz aksiyon yok ama ilerleyen zamanda film tam bir efsane olmus :)
|
süper film, cinemada baktim, sadece sonu biraz gicik
|
will smithin dahada güzel filimleri vardi. bence fena degil ama izlecek daha iyi filimler vardir
|
gercekten güzeldi, ama will smithin dahada güztel filimleri vardi
|
very good movie
|
süper bir film
|
cok guzel
|
guzel :D
|
Baytar, filmin sonundaki kelebegi gormemisim ben.
Will Smith gecen sene 80 milyon dolar yapmis! Legend`in katkisi coktur sanirim. Son zamanlarda Hollywood dunyada cikan viruslerden insanligin yokolmasi uzerine cok calisiyor ne hikmetse... |
2007 deki ikinci güzel film action da diorum ..
|
cok sacma buldum.cok abarmislar
|
güzeldi ama aniden bitti yarım kaldı sanki
|
ters enteresan kurgusu super sonunda dumura ugradigim bir film ama canavarlar acayipti biraz sacma geldi o kismi ama kurgu hos
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:04 . |