![]() |
inan inanki kimse bana senin gibi bakmadı
vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı kimse beni senin gibi yakmadı lyla bile mecnun'da böyle iz bırakmadı vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı |
Beynim tıpkı bir sorular harmanı
Kafamda istifham, cevabı sisli Gezer dururum yorgun ve avare Sarmış buğulu hüzün dört bir yanı Kalbim annemin kalbi gibi hisli Her halim garipliğime emare Kulaklarımda bir gurbet jüri Nağmelerimde poyraz serinliği Düşüncem veda diyor bu yerlere... |
Burda ruha güzellikler sinmiyor
Tüter gözümde o bizim bahçeler Nerde o yemyeşil bahar günlari Doğ ey ışık dığ gönlümün içinden Tasayla dolaştığım bu yerlerde Bana ruhumun sırlarını duyur Bir ses sun o eski bestelerinden Şu hüzünlü şafakta perde perde Açlıkla kıvranan ruhumu doyur |
Söyleyin nerde ruhumun dünyası o diyar,
Ferhat gibi dağları yarıp yarıp gideyim.. Eşiğine baş koyup da ağlayayım zâr zâr, '"Ne olur gel, gel artık'" diye feryat edeyim! Yıllar var onun hayaliyle avunuyorum, Kanayan şu gönlümde en onulmaz yaralar; Kimse bilmez nasıl bir hicranla yanıyorum, Gözlerimden akan gönlümdeki hâtıralar... Ey tatlı hülya, bir şifâ sun kendi dilinden, Ateş-i hicranımı onunla söndüreyim. Vur mızrabını, nağmeler duyur bam telinden, Duyur ki, onunla efgâmmı dindireyim. |
Seni seven her ruh uludur
Yâ Resûlallâh! Gözü-göniü onun doludur Yâ Resûlallâh! Cemâlin pertevinden zerre şevk aian billâh, Kapının ayrılmaz kuludur Yâ Resülaliâh! Beklemez başka iltifat bezmine erenler, Semtinde her göz buğuludur Yâ Resûlallâh! Her an uçuşup şem''ine pervane dönenler, Ruhların onlar bir koludur Yâ Resülallâh! Uçuşur ikliminde altın kanatlı kuşlar, İklimin kuşların yoludur Yâ Resûlallâh! Huzurunda bel kırıp da boyun büken başlar, Bu ruhlar sana kuruludur Yâ Resûlallâh! Seni görmek mü''minlerin en tatlı rüyası, Gören gönüller pürhuzurdur Yâ Resûlallâh! Dîdârın bu garip kıtmîrin tatlı hülyası, O hülya gönlümün nurudur Yâ Resûlailâh! |
Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak İkimizin de saçları ak Öyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne zaman buluşacağız |
biraz kül biraz duman o benim işte
kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte |
bir gönül vardı bende henüz aşkı tatmamış
tertemiz hislerine günah nedir katmamış arzu duymuş güzele kollarında yatmamış tertemiz hislerine günah nedir katmamış |
Gel artık aldanma divâne gönül;
Pişman olup yoksa ağlayacaksın. Oldun bir hayâle pervane gönül, Belkİ bu hayalie hep yanacaksın..! Bildim bileli her dem âvâresin, Yolların yoldaşı tam bîçâresin, Dertleri pek çok bir baht-ı karesin; Ah bilsem ne zaman anlayacaksın..! Her gün Ömrün mumlar gibi eriyor, Bak, feryadına kimse ses vermiyor! Hasretlerin, hicranların bitmiyor. Acep sen ne zaman uyanacaksın! Arzuların hep ruhunu kanattı, Günahların ruh ufkunu kararttı; Gelen günler geçenleri arattı, Bilmem buna nasıl dayanacaksın |
artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok
bi yerki sevenle sevilenlerden eser yok bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok bir yerki esvenle sevilenlerden eser yok |
yemin ettim bir kere dönmem geri bunu bil
hatırandan ismimi hayalinden beni sil çok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil hatırandan ismimi hayalinden beni sil |
seninle tattım ben her mutluluğu
bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam ..... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam.... üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam .... |
Yaral***253; ceylan***253;m senden ba***254;kas***253;na
Gönül vermem Elin mesledi***240;i gülden ol bu can***253; Sana vermem Yand***253; yürek yana yana Savur külün döne döne So***240;umadan elde k***253;na Zülfün telin yere sermem Amman yare, amman yare Hey pir ver bu derde çare Bir ok dü***254;tü yaraland***253;m Dost elinden parelendim Dar günümde karaland***253;m Dil lal olur seni yermem |
Turna gibi bir muamma
Iner ali ali diye Adını sormadım ama Konar ali ali diye Şah merdan'a boyun büker Bütün evran teker teker Baktım bir can semah döner Hü der ali ali diye Dersim ellerinden soyu Selviye benziyor boyu Sanki A bu kevser suyu Sunar ali ali diye Ak gerdanda zülfükarı Gönüldeki bütün varı Kerbela'da zarı zarı Yanar ali ali diye Zeynel der ki doğan güneş Huri meleklerinen eş Alev alev düşen ateş Söner ali ali diye |
Yaralı sevdaya eripte geldim
Yarimi toprağa veripte geldim Mezarın üstüne oğul Gül seripte geldim Terketme yavrum yavrum Sende terketme beni Bu ellerde sensiz bırakma Yadellerde yalnız bırakma Kırmızı güllere baktığım zaman Gözlerimden bir damla aktığı zaman Memlekete yavrum Senle gittiğim zaman Terketme yavrum yavrum Sende terketme beni Yad ellerde sensiz bırakma |
Sus..kimseler Duymasin Sus...
Seni Nasil Sevdigimi Kimseler Bilmesin Sus... Sen Hep Uzaklara Yildizlara Bakarken Ben Kendimce Aglayip Kalbimi Kanatirdim Git...ardina Bakmadan Git... Geride Neler Biraktim Diye Birkere Bakmadan Git... Sen Ufuklara Bakip Bakip Dalarken Ben Kendimce Aglayip Kalbimi Kanatirdim... |
Seher yeli seher yeli al yanina gotur
Hazin et sen sehel yeli Al yanina gotur beni Kurban olam karli daglar Verin benim sevdigimi Kurban olam karli daglar Verin benim sevdigimi Sen kucuksun olemezsin Kefen bile giyemezsin Kara toprak aldi seni Istesende donemezsin donemezsin Sen kucuksun olemezsin Kefen bile giyemezsin Karli daglar aldi seni Istesende donemezsin donemezsin |
Saçlarıma rüzgar değdi
Elin gibi elin gibi Ben o rüzgarı tanırım Gül kokulu tenin gibi Sağım yalan solum yalan Giden yalan dönen yalan Döndüm baktım dünya yalan Senin gibi senin gibi Geldin öldüm güldün öldüm Elattın uykumu böldün Ben bülbüldüm sen de güldün Bakma bana bir el gibi Bu yol gidip dönülmezmiş Bu iz tarif edilmezmiş Varmı yokmu bilinmezmiş Sezilmezmiş sezilmezmiş Benim gibi benim gibi |
Yarim nedir benim senden
Dert üstüne dert çektiğim Merhametin yok mu senin Sızlamaz mı hiç yüreğin Felek etmem sana minnet Alacaksan al canımı Kapanmadan varıp açsam Dosta giden yollarımı |
Gittigin Günden beri, yollarina bakarim.
Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. |
Yine bugün umut ettim
Gelmedin yar gelmedin Hep bekledim yıllar boyu Sevmedin yar sevmedin Hiç bekleme deme bana boşu boşuna Nolur yarim atma beni bu eşkin ataşına Gözleirem yar gözleirem yar Hala yollarını Turnalara açtım gizlice Bu naçar hallarımı |
Bilemem nereye sürüldüğümü bekleme
Belki kaybolup gidecek bu yürek Karla kaplı yüreğimde Hüzne doğan kırçiçeğim Yandım amman öldüm amman Sararıp soldum amman Kar boran yollar Ardımda sevdan var Seni bırakıp gidemem |
Deli gönül, gamdan gama
Salar beni demden deme Bir ataş koydu sineme Yakar beni sıra doğru Kimi gün derde arifim Kimi gün serde marifim Sorsan bir çulsuz garibim Gönül sürer sele doğru Garib başa hal getirir Günü ömürden götürür Ne öldürür ne güldürür Gönül beni bana doğru |
Çamlar altına aman aman
Giyinde kuşan gel yanıma güller altına Tren de yoluna aman aman Trende yolları kalabalık gel gir koluma Mavide destim var aman aman Çok nazlanma hovarda yarim Benim de dostum var Tren de yoluna aman aman Tren de yolları kalabalık gel gir koluma |
Bir mendildir ki sallanır
Dostun elinde ayrılık Yürüye yürüye bitmez Gurbet yolunda ayrılık Ayrılık sevda yüküdür Bitmez tükenmez öyküdür Bazen içli bir türküdür Ozan dilinde ayrılık Ayrılıgı çeken bilir Gurbet ele çıkan bilir Çizgi çizgi yol yol olur Yarin elinde ayrılık |
Saçların bürünmüş gece sesine
Gözlerin karışmış gamın içine Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Düşmüşsün bir zalim yarin eline Kirvem yaran benden dahada derin Kirvem yaran benden dahada derin Bak dolmuş ağlıyor yine gözlerin Kirvem bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin Gardaş bu can sana kurban ederim Kirvem yaran benden dahada derin |
ben sende ülkemi sevdim
hüzün dolu yagmurlari mor kanatli turnalari yar yar ben sende rüzgari sevdim alip götüren yillari sakli kalan umutlari yaaar ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz neyeminler bozdum yillar gecerken sensiz ne yeminler bozdum tarifi bile imkansiz senin icin hey kara gül ben sende ugulari sevdim yüregimden gelip gecen sevda yüklü katarlari yar yar ben sende seni sevdim |
Gökyüzünde bulut olup gezme sevgilim
Yağmur olup düşersen bulamam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz gecelerde bulamam seni O sensiz gecelere soramam seni Gecelerde rüya olup gelme sevgilim Gün doğup gidersen soramam seni El bahçede gül olup açma sevgilim Gün gelir solarsan aramam seni Aramam seni aramam seni O sensiz gecelerde bulamam seni O sensiz gecelere soramam seni |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Seneler önce rastladım sana
Hayatımda senle ilk defa Aşık oldum uçarcasına Bana söz verdin o akşamın sonunda Sana inandım bir dua gibi Sana bağlandım bir çocuk gibi Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın Bana geri ver ıslanmamış gülen gözlerimi Bana geri ver kararmamış güzel günlerimi Bana geri ver tükenmemiş büyük sevgimi Bana geri ver her şeyi geri ver Uçurumlarda bir dal gibiyim Sokaklarda yalnız biriyim Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın |
Sen benim gibi açamazsın yüreğini
Rüzgar olup esemezsin gökyüzünden Sen benim gibi olamazsın birtanem biliyorum Ve gidiyorum Aşk olmazsa olmaz olsun Gün doğmazsa doğmaz olsun Kader deyip gülüp geçerim şansıma Aşığım aşık teninin kokusuna Çıkmaz bir sokakta yürüyorum biliyorum |
Benim yaprağımda benim dalımda
Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda (*2) Bir şiirsin artık hep dudağımda (*2) Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimidden seni yollara yazdım |
Sen beni yalnızlığa sürükleyen
Sen kalbimi sonsuzluğa götüren Ve hiç uyanmamacasına Beni rüyalarına çağıran sen Yağmuru özleyen topraklar gibi Rüzgarı bekleyen yapraklar gibi Sevgiye susamış dudaklar gibi Delicesine özledim seni İpek gibi saçlarının ışıltısını O güzel gözlerinin parıltısını Seni yalnızca seni görmek için Bilsen neler neler vermezdim |
Ne çalayım şimdi sana
Bunca geçenden sonra Bırakıp ta gitmeli bu aşk burda bitmeli Seni ilk gördüğüm yerde Hani orda köprüde Çikolata yiyordun hepsi benim duyordun Yavaş yavaş başladı Ardından sıcaklaştı Sonra fazla temastan çatır çatır çatladı Artık beraberiz seninle Gül bir kere daha sevgiyle |
soğuk bir kış günü gördüm seni
gözlerim görmedi senden başkasını bir gönül yolusun yüreğimde anahtarı sensin özledim seni gel artık sevdiğim unutmak mümkünmü seni nerdesin sen şimdi ela gözlüm benim aşkımsın yıldızımsın sensiz kalbim bir deli gülmez yüzüm sensiz bir harabeyim nerdesin sen şimdi ela gözlüm |
Seni gördüğüm o günden beri
Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir dua mıydı bu Allah'ım bana reva mıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüya mıydı bu |
Gözler yalan söylemez
Aşk yağmuru hiç dinmez Zorlasan da hep kaçsan da Ağlasan da kahrolsan da Bitmez aşk oyunu bitmez Bir ömür geçti sonunda Yalan aşkların yolunda Hiç aşkım olmadı gönlüm huzur bulmadı Yalnızım hala yalnızım senden sonra (ay) Bana dön bana dön bana dön bana dön Beni terk etme |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Onca yıldan sonra yine şanssızım
Onca aşktan sonra yine yalnızım Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım Yıllar geçse de üzerinden Bu aşk silinmez yüreğimden Sevgimi atsam içime Durmaz taşar gözlerimden |
EYLÜL YAĞMURLARIYLA ISLAK TREN RAYLARI
SENİ ALIP GÖTÜRDÜ x2 YANLIZLIK ÜŞÜMEKMİŞ YANLIZIM ÜŞÜYORUM UÇURUMMUŞ SENSİZLİK TUT BENİ DÜŞÜYORUM DÜŞTEN BİLE GÜZELDİ ERİMEK KOLLARINDA UYANMAK SABAHLARA TENİNİN KOKUSUYLA x2 GÖĞSÜNE SOKULARAK UYANMAYI ÖZLEDİM DİLİMDE BİZİM ŞARKIMIZ AĞLAYARAK SÖYLERİM x2 DELİSİN DELİSİN ÇILGINIM BENİM AŞKIMSIN CANIMSIN KADINIM BENİM GELECEKSEN DELİ DALGALARLA GEL GEL SÖNMÜYOR İÇİMDE YANGINIM BENİM GELECEKSEN DELİ YAĞMURLARLA GEL GEL SÖNMÜYOR İÇİMDE YANGINIM BENİM |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:49 . |