![]() |
allahim yarabbim kaybol ya :D calcaz aa :D
|
Dj,Kıraç tan beyaz gelincik parçasını istiyorum
|
Baha dan Kutupta Yaz Gibi parçasını istiyorum.Baha bünyanlı olduğundan(Kayseri'nin ilçesi) tüm bünyalılara öncelikle gelsin:D
|
Gülay dan hey onbeşli yi istiyorum....Oynasın millet....Tokatlılara tüm türkiye ye armağan olsun:D
|
Ferdi Tayfur dan gönül yorgunu nu istiyorum.Tüm sevipte ter****lenlere gelsin...
|
Hakkı bulut dan ben tövbemi geri aldım parçasını istiyorum.Tavsiye etmem ama içenlere gelsin:D
|
Demet Sağıroğlundan istiyorum da adı aklıma gelmedi çıkış parçasıydı(Arnavut Kaldırmlı sokaklar sözlerinin bi kısmı)
istiyorum.Çalarsanız nostalji yapmış olacağız.....Herkese gelsin walla:D |
Aslı Güngör den Kalp Kalbe Karşıdır parçasını isitoyurm.Herkese gelsin..
|
DJ şimarık,Biz sürekli seni dinliyoruz,Bu ricamızı kırma,Kapanış parçan mümkünse;
İbrahim Tatlıses'ten Benim Hayatım olsun.Seni severek dinliyoruz.Kolay gelsinnnn.....:):):) |
Teşekkürler çaldıkların için.Güzel yayındı.Daha iyilerini yapman dileğiyle
|
radyo yayinlariniz super her zaman oldugu gibi..
selam ve tesekkurlerimi sunarim . iRFAN HOLLANDA |
Radyo kapalı :S
|
Selamlar...
Arkadaslar ben uzun bir süredir nergiz fm i dinliyordum ama son bir kac aydir internetim yoktu bu yüzden yayinlari dinleme sansim olmuyordu. gördügüm kadariylada radyoyu kapatmissiniz :-( inanin buna cok üzüldüm, Nergiz fm cok güzel bir ortamdi. Her ne kadar sohbetlere pek katilmisligim olmasada yayinlari dinlerken djler ve dinleyiciler arasinda ki hos sohbet samimiyet her sekilde belli oluyordu. Bu güzel ortami dagitmis olmaniza cok üzüldüm. Egerki tekrardan yayinlara baslamak gibi bir düsünceniz varsa ben size her konuda yardim etmek isterim. Yayin alabilir devamli radyoyu aktif tutmak icin elimden geleni yaparim. Cok ciddiyim arkadaslar, bu güzel ortami dagitmissiniz eminim tekrar acilacak olursa buna sevinen cok arkadasimiz olur. Admin arkadaslar yazdiklarimi umarim ciddiye alirsiniz. bir hafta on gün kadar sizlerden cevap bekleyecegim umarim cevap verirsiniz isterseniz msn adresimi ekleyip benimle iletisime gecebilirsiniz :-) Kendinize cok iyi bakin ve lütfen Nergizfm tekrar yayinda olsun ;-) Selametle kalin saygilar Zeynoo |
tskler kardes
|
ßence de radyomuzu özledik geri açın mırc'li sohbet te olsun eski ortamları istiyoruz :(
|
Al***305;nt***305;:
|
katiliyorumm ozledim burdanin muhabbetini :D hatirladiniz mi ahali :D
|
evet mrcli dehsettiya
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:19 . |