![]() |
(...Kavgaya götüren kadın sözleri)
-Sence kilo almış mıyım?... -Sence saçımı kestireyim mi?... -Ben hazırım hadi çıkalım... -Yine mi maç?... -Kaç senedir tatile çıkamadık... -Nedense arkadaşlarına zaman ayırıyorsun... -Annem torununu özlemiş... -Bende bir değişiklik görüyor musun?... -Eve ne lazımsa onu alıyorum... |
(...Ah şu kadınlar... M.Emin Turan***8217;dan)
Her isteğine ***8220;Evet***8221; derseniz ***8220;Karaktersiz***8221; olursunuz... Karşı çıkarsanız ***8220;Anlayışsız***8221;... ... Arkadaşınızla buluşursunuz adı ***8220;İhmal***8221; olur... O buluşunca, ***8220;Bizim kızlar***8221; olur... ... Bir dakika geç kalın kıyamet kopar... Kendisi bir saat gecikse bunda ne var?... ... İyi giyinirsiniz, ***8220;Çapkın***8221; der... Dikkat etmezseniz, ***8220;Zevksiz***8221; olursunuz... ... Öpersiniz, ***8220;Küstah***8221; olursunuz... Öpmezsiniz, ***8220;Aptal***8221; yerine konursunuz... ... Çok ararsınız ***8220;Sıkıldım***8221; der... Az ararsınız küser... ... İltifat edersiniz ***8220;Yalan***8221; der... Etmezsiniz bırakır gider... |
dogru degilllllll hakimizi yiyorsunuz günahimiza giriyorsunuz yaaaaaa;)
|
Al***305;nt***305;:
kim demişşşşş :sm4: |
(...Yeni futbol sezonu ev içi yönetmeliği)
-2008-2009 futbol sezonu sırasında evin erkeği evin yegane hakimidir... -Bu süre zarfında evin hanımı sessizce ve televizyon odası dışında ev işlerini sürdürebilir... -Her maçtan evvel televizyon koltuğu yanına kuru yemiş ve soğuk içecekler konacaktır... -Maç esnasında hanımın televizyonun bulunduğu odada ikamet etmesi yasaktır... (Çerez takviyesi yapılabilir) -15 dakikalık devrelerde hanıma oda bakım hakkı (kül tablası boşaltmak) tanınmıştır... (Kâğıt hışırdatmak ve sözlü iletişim yasaktır) -Maçtan en az 30 dakika evvel erkeğe sevgiyle hazırlanmış bir yemek sunulacaktır... Erkeğin maç konsantrasyonunu bozmamak için bu süre içinde de çene kapalı tutulacaktır... -Hanımın ev bütçesi yeterliyse kendisine küçük bir TV alarak diğer odada Yaprak Dökümü ve benzeri ağlamaklı dizileri seyredebilir... -Bu süre zarfında erkeğe karşı yukarıdaki yükümlülüklerini aksatmayacaktır... |
cokk abartmisin sonucta her bayana uymuyor, ama genede güzel bir paylasim olmus :sm32:
|
bence aynen kadınların istekleri budur.katılıyorum.süper bir paylaşım.öldük gülmekten yaaaa
|
Sabah kocasından önce evden çıkan kadın, akşam da ondan sonra dönmüş eve...
Adam söylenmeye başlamış; ***8220;-Sabahtan beri nerdesin?...***8221; -Güzellik salonuna gittim... ***8220;-Sabahtan akşama kadar bekledin, yine de sıra sana gelmedi mi?...***8221; |
Kardeş çok güzel paylaşım bunlar:). Ellerine sağlık...
|
-Bu süre zarfında evin hanımı sessizce ve televizyon odası dışında ev işlerini sürdürebilir...
-Her maçtan evvel televizyon koltuğu yanına kuru yemiş ve soğuk içecekler konacaktır... -Maç esnasında hanımın televizyonun bulunduğu odada ikamet etmesi yasaktır... (Çerez takviyesi yapılabilir) -15 dakikalık devrelerde hanıma oda bakım hakkı (kül tablası boşaltmak) tanınmıştır... (Kâğıt hışırdatmak ve sözlü iletişim yasaktır) ya evin hanimida mac seyretmek isdiyorsa , bide reklamlarda kül tablasini bosalticakmis evin hanimi, kusura bakmayinda robotmuki o hanim:sm18: |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:09 . |