![]() |
Öyle Bir Zamana Geldik
Aşık Mahzuni Şerif Öyle Bir Zamana Geldik Küfrün Adı İman Oldu Doğru Dürüst Giderken Hakkın Yolu Duman Oldu Koyun Sesi Kurdun Sesi Bir Çıkıyor Neyin Nesi Adamın Adam Sevmesi Geçti Hayli Zaman Oldu Dost Rüzgarı Kesti Hızım Okşadi Gitti Camızı Daha Dünün Suratsızı Şimdi Kaşı Keman Oldu Irgat Koşar Ekmek Salim Ele Geçmez De Bakalım Der Mahzuni Benim Halim Korkuyorum Yaman Olur |
Özüne Özüm Gurban
Azerbaycan-Handan Uysal-Plaktan Yazıldı Özüne Özüm Gurban Gözüne Gözüm Gurban Sözüne Sözüm Gurban Yar Geldi Yar Geldi Yar Geldi Elinde İpek Desmal Dede Gurbanın Olum Çehmişem Hasretini Derdini Möhbetini Bu Mudur Yoksa Hayal Yar Geldi Yar Geldi Yar Geldi Oduna Çok Yanmışam Başına Çok Dolanmışam Yoluna Dayanmışam Yar Geldi Yar Geldi Yar Geldi Gitme Menden Uzağa Salma Gönlümü Fırağa Sevdiğim Ağıl Ola Yar Geldi Yar Geldi Yar Geldi |
Gakko
-Hüseyin Dede-Aynur Haşhaş Hakka Doğru Gidenlerin Asa Olam Ellerine Erenleri Vasfedenin Kurban Olam Dillerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Bir Ustaya Olsam Çırak Yakınıma Demem Irak Kemiklerim Etsem Tarak Yar Zülfünün Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Torunuyuz Bir Dedenin Tohumuyuz Bir Bedenin Cahil İle Cenk Edenin Kılınç Olsam Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy |
Gar Mı Yağdı Kütahyanın Dağına
Kütahya-Hisarlı Ahmet-Yücel Paşmakçı Gar Mı Yağdı Kütahyanın Dağına Ateş Düştü Ciğerimin Bağına Gül Donatmış Şalvarının Ağına Kayırma Sevgilim Gün Böyle Kalmaz Yanar Ciğerimin Ateşi Sönmez Melek Misin Yeşil Dallar Giyersin Cellat Mısın Tatlı Cana Kıyarsın Çocuk Musun El Sözüne Uyarsın Açıldı Çiçekler Gelmedi Yazlar Elleri Koynunda Bir Gelin Ağlar |
Gapı Gapı Gezerim
Erzincan/Tercan-Ahmet Kartal-Seyhan Tütün Gapı Gapı Gezerim Gapıda Boncuk Düzerim Alacaksan Al Beni Bu Sevdadan Geçerim Cama Da Vurma Cam Şıngılar Sevdiğim Anam Duyar Babam Sezer Beni De Döğer Sevdiğim Yâr Boncuklu Küpem Var Kırma Kekül Tepem Var Sen Beni İstemezsen Beni Çok İsteyen Var Cama Da Vurma Cam Şıngılar Sevdiğim Anam Duyar Babam Sezer Beni De Döğer Sevdiğim Gel Beri Alışalım Otlukda Buluşalım Sen Benimsin Ben Senin Tehnada Gonuşalım Cama Da Vurma Cam Şıngılar Sevdiğim Anam Duyar Babam Sezer Beni De Döğer Sevdiğim |
Gaşın Kemana Benzer (Mensure)
Azerbaycan-Handan Uysal-Handan Uysal Gaşın Kemana Benzer (Gözel Gözlü Mensure) Bakışın Canlar Üzer (Gözel Gözlü Mensure) Gözlerini Gören Âşık Aklını Başından Eyler Mecnun Da Çöller Gezer (Ay Gözel Gız Mensure) Ay Kimin Işık Salırsan (Gözel Gözlü Mensure) Eşve Satıb Can Alırsan (Ay Gözel Gız Mensure) Beni Senden Gonca Gülden Çok Güzeldir Cemalin Hansı Gülden Ders Alıpsan (Ay Gözel Gız Mensure) Sen Gülende Gül Açar (Gözel Gözlü Mensure) Gün Şafağın Şöyle Saçar (Gözel Gözlü Mensure) Eşke Gelip Neme Edirsen Bu Şeyda Bülbüllere Tar Çalar Eşk İle Uçur (Ay Gözel Gız Mensure) Ay Kimin Işıh Saçır (Ay Gözel Gız Mensure) Ay Kimin Işık Salırsan (Gözel Gözlü Mensure) Eşve Satıb Can Alırsan (Ay Gözel Gız Mensure) Beni Senden Gonca Gülden Çok Güzeldir Cemalin Hansı Gülden Ders Alıpsan (Ay Gözel Gız Mensure) Güzeldir Gara Gözün (Gözel Gözlü Mensure) Can Alar Şirin Sözün (Gözel Gözlü Mensure) Aşığınem Gözel Meleh Budur Sözüm Değirem Bülki Dedim Sözüm Dözün (Ay Gözel Gız Mensure) Ay Kimin Işıh Saçar (Ay Gözel Gız Mensure) Ay Kimin Işık Salırsan (Gözel Gözlü Mensure) Eşve Satıb Can Alırsan (Ay Gözel Gız Mensure) Beni Senden Gonca Gülden Çok Güzeldir Cemalin Hansı Gülden Ders Alıpsan (Ay Gözel Gız Mensure) |
Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete (U.H.)
Çorum-Ali İhsan Erdogan-TRT Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Sen Gidersen Kendim Berdar Ederim Bülbül Gül Dalına Konmaz Niderim Elif Gaddim Büker Kement Ederim Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Yar Sineme Vurdun Kızgın Dağları Viran Koydun Mor Sümbüllü Bağları Hüseyn'im Geçiyor Gençlik Çağları Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme |
Gel Ali'm
Şah Hatayi-Lütfü Gültekin Gel Ali'm Yola Gidelim Ali'm Kendi Yolun İle Açlar Doyar Susuz Kanar Leblerinin Balı İle Ağaç Kurur Devran Döner Kuş Budağa Bir Dem Konar Doldurmuş Badesin Sunar Ali'm Kendi Eli İle Erenler Lokması Nurdur Lokmaya Elini Sundur Şah Hatayi'm Doğru Yoldur Ali'm Kendi Yolu İle |
Gel Gardaşım Ayrı Gezme
Muhlis Akarsu Gel Gardaşım Ayrı Gezme Kula Kulluk Yakışır Mı Zalıma Boynunu Eğme Kula Kulluk Yakışır Mı Fırsat Gide Bile Bile Dura Dura Döndü Sele Yirminci Asırda Hele Kula Kulluk Yakışır Mı Akarsu Darda Kalsa Da Dünya Halkı Hep Ölse De Bunun Sonu İp Olsa Da Kula Kulluk Yakışır Mı |
Gel Derviş
Rıza Tevfik-Hasan Albayrak Gel Derviş Gel Hele Yabana Gitme Her Ne Arar İsen İnan Sendedir Beyhude Nefsine Eziyet Etme Kabeyse Maksudun Rahman Sendedir Çöllerde Dolaşıp Seraba Bakma Allah Allah Deyü Havaya Bakma Talibi Hak İsen Kitaba Bakma Okumak Bilirsen Kuran Sendedir Gayrıdan Derdine Arayıp Çare Ne Varlık Verirsin Nar İle Mare Cennetten Çıktınsa Behey Avare Havva'yı Aldatan Yılan Sendedir Ey Rıza Takat Yok Hakkı İnkara Sen Mahrum İmişsin Didarı Yare Şimdi Agah Oldum Sırrı Esrara Alemi Yaratan Vicdan Sendedir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:18 . |