![]() |
Duaz-ı İmam(4)
Medet Allah Ya Muhammet Ya Ali Yusuf Kuyusunda Zindanana Düştüm Gülbengi Çekilen Bektaşı Veli Gayretiniz Yok Mu Ummana Düştüm Fatime Ananın Eteğin Tuttum Server Muhammed'e Göz Gönül Kattım İmam Hasan İle Çok ****h Sattım Şah Hüseyin İle Dükkana Düştüm Haydar Haydar Haydar Dükkana Düştüm İmam-ı Zeynel'e Can Kuban Ettim Muhammed Bakır'la Musayıb Tuttum Cafer-i Sadık'a Göz Gönül Kattım Naci Deryasında Ummana Düştüm Musa Kazım Şah Rıza'ya Kavuştum Kerbela Çölünde Cenge Giriştim Yezit Ordusuyla Hayli Vuruştum Yaralandı Sinem Al Kana Düştüm Taki Naki Askeri'dir Nurumuz Mehti Magarada Gizli Sırrımız Cebrail Önümüz, Cerrah Berimiz Kırklar'ın Cem'inde Erkana Düştüm Oniki İmam Dergahı'nda Ölüm Var Gece Gündüz Sohbetim Var Demim Var Çok Günahım Varsa Neden Gamım Var Ali Gibi Şahı Merdan'a Düştüm Haydar Haydar Haydar Merdan'a Düştüm Kul Himmet Üstadım Bu Nasıl Yazı Lezzet Verir Şirin Muhabbet Tuzu Ali'nin Anlında Zöhre Yıldızı Meyli Muhabbeti Selmana Düştü |
Dün Mü Buradaydın Bu Gün Mü Geldin
Malatya-Aşık Hasan Hüseyin-Muzaffer Sarısözen Dün Mü Buradaydın Bu Gün Mü Geldin Ötme Garip Garip Sinemi Deldin Eşimden Ayrıldım Ben Burda Kaldım Yad Avcılar Vurmuş Telli Durnamı Aşk Sevdası Geldi, Kaynadım Coştum Yüksekten Uçarken Engine Düşdüm Eşimden Ayrıldım, Ben Burda Şaşdım Yabancılar Vurmuş Telli Durnamı |
Ahu Dilber Senin ****hın Oldum
Aşık Seyyadi Ahu Dilber Senin ****hın Oldum Goncalar Açılmış Hüsnün Elinden Şevk İle Ötüyor Gece Gündüz Dinle Nağmeleri Can Bülbülünden Aşkın Kitabına Hüsnün Yazarım Ahu Gözlerinde Kaldı Nazarım Geceler Aşkınla Ağlar Gezerim Değirmenler Döner Çeşmim Yaşından Tutmuşam Bu Rahı Sabitem Billah Severem Haydar'ı Anlarım Hercan Kimi Kızılbaş Der Kimi Akkülah Gezer Bu İlhamı Halkın Dilinde Teslimem Rıza'ya Bağladım Kendim Dönmezem Aşkından Zülfün Kemendim Yeşil Ördek Avcısıyam Efendim Seyyadi Aşk Oldum Dostun Gölünde |
Akşamın Vakti Geçti
Erzincan/Tercan-Şakir Şener-Ahmet Yamacı Akşamın Vakti Geçti Bir Güzel Baktı Geçti Zülfünün Tellerini Boynuna Taktı Geçti Hey Gelişine Gidişine Gülüşüne Ben Sana Hayran Hey Ben Sana Kurban Kahve Yemen'den Gelir Bülbül Çimenden Gelir Yari Güzel Olanlar Her Gün Yabandan Gelir Hey Gelişine Gidişine Gülüşüne Ben Sana Hayran Hey Ben Sana Kurban Kahve Yemen Neylesin Bülbül Çimen Neylesin Yari Çirkin Olanlar Her Gün Yaban Neylesin Hey Gelişine Gidişine Gülüşüne Ben Sana Hayran Hey Ben Sana Kurban |
Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı
Kastamonu-İhsan Ozanoğlu-Muzaffer Sarısözen Çanakkale İçinde Aynalı Çarsı, Ana Ben Gidiyom Düşmana Karsı. Of Gençliğim Eyvah. Çanakkale İçinde Bir Uzun Selvi, Kimimiz Nişanlı Kimimiz Evli. Of Gençliğim Eyvah. Çanakkale Üstünü Duman Bürüdü, On Üçüncü Fırka Yürüdü. Of Gençliğim Eyvah. Çanakkale İçinde Bir Dolu Testi, Analar Babalar Mektubu Kesti. Of Gençliğim Eyvah. |
Çayda Çıra
Elazığ-Şükrü Canaydın-Sıtkı Demirci-Muzaffer Sarısözen Çayda Çıra Yanıyor (Hanım Nanay Kız Nanay, Nanay Güzelim Nanay,Nanay Sevdiğim Nanay) Ela Göz Uyanıyor Fitil Çifte Yara Bir Yürek Mi Dayanıyor Buralarda Gülüm Yok Söylemeye Dilim Yok Geceler Uykum Yok Gündüzün Kararım Yok |
Çiğdem Der Ki Ben Alayım
Sivas/Şarkışla-Aşık Veysel Şatıroğlu-Muzaffer Sarısözen Çiğdem Der Ki Ben Alayım Yiğit Başına Belayım Hepisinden Ben Alayım Benden Ala Çiçek Var Mı Çiçek Var Mı Hey Al Baharlı Mavi Dağlar Yarım Gurbet Elde Ağlar Lale Der Ki Be Hey Tanrı Benim Boynum Neden Eğri Yardan Ayrı Düştüm Gayrı Benden Ala Çiçek Var Mı Çiçek Var Mı Hey Çayır Çimen Doldu Dağlar Yarim Gurbet Elde Ağlar Nevruz Der Ki Ben Nazlıyım Sarp Kayalarda Gizliyim Mavi Donlu Gök Gözlüyüm Benden Ala Çiçek Var Mı Çiçek Var Mı Hey Al Baharlı Mavi Dağlar Yarim Gurbet Elde Ağlar Sünbül Der Ki Boyum Uzun Yapraklarım Düzüm Düzüm Beni Ak Gerdana Dizin Benden Ala Çiçek Var Mı Çiçek Var Mı Hey Çayır Çimen Doldu Dağlar Yarim Gurbet Elde Ağlar |
Can Efendim
Adem Arslandoğan Muhabbette Ehli Sohbet Vardır Benim Can Efendim Gafil Olan Çeker Zahmet Dardır Dünya Can Efendim Coşar Gönlüm Sığmaz Bende İnsan Hak İnsan Bu Cemde Durmaz Geçer Can Benden De Kardır Rüya Can Efendim Bağladı Yar Perdelerim Ağlattı Yar Didelerim Misali Paslı Tellerim Çaldırdı Yar Yar Efendim |
Canım Erenlere Kurban
Canım Erenlere Kurban Serim Meydanda Meydanda İkrarım Ezelden Kadım Canım Meydanda Meydanda Yanarım Yoktur Dumanım Gönlümde Yoktur Gumanım Al Malım Bağışla Canım Varım Meydanda Meydanda Kellem Koltuğuma Aldım Kan Ettim Kapuna Geldim Ettiğime Pişman Oldum Darım Meydanda Meydanda Münkir Rakipten Kaçın Müminim Hülle Don Biçin Ben Bülbülüm Bir Gül İçin Zarım Meydanda Meydanda Gerçek Olan Olur Gani Gani Olan Olur Veli Nesimi'yem Yüzün Beni Derim Meydanda Meydanda |
Ceviz Oynamaya Mı Geldin
Kayseri-Adnan Türközü-Nezahat Bayram Ceviz Oynamaya Mı Geldin Odama, Nişanlın Da Bu Mu Derler Adama, Dayanamam Senin Kara Sevdana. Aman Aman Olmuyor, Es Esini Bulmuyor. Kara Yağız Genç Oğlan, Niye Gönlün Olmuyor. Asker Bayrağını Burca Diktiler, Küçücük Yarimi Asker Ettiler, Ben Doymadan O Yari De Alıp Gittiler Aman Aman Olmuyor, Es Esini Bulmuyor. Kara Yağız Genç Oğlan, Niye Gönlün Olmuyor. Asker Oldu Yarim Gitti Kışlaya, Ben Beklerim Yarim Gelsin Sılaya, Ben Ölmeden O Yari De Bana Yollaya. Aman Aman Olmuyor, Es Esini Bulmuyor. Kara Yağız Genç Oğlan, Niye Gönlün Olmuyor. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:05 . |