![]() |
Kim
Kim
Dokunduysa Sana ***8230; Ona Git Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ***8230; ona git Nerde unuttuysan beni ***8230; orda kal Ezdirmem kendimi sana ***8220;Yaptım çünkü aşık oldum***8221; deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ***8230; ona git Nerde unuttuysan beni ***8230; orda kal Ezdirmem kendimi sana |
Barış Manço - Gülme Ha Gülme
Turnalardan haberimi aldığın gün Sevdiceğim gülme sakın gülme ha gülme Anlıma bir karayazı yazılmış ki yok ilacı Sevdiceğim gülme ha gülme Yağmur ince ılır ağlar her damlası yüreğimi dağlar Seni bana çok görenler neyler Karlı dağlar uzun uzun yollar hepsi pişman susmuş ağlar Seni bana çok görenler neyler Yıllarım geçer güz yaz olur Barış bir gün toprak olur Sil gözyaşın durma ha durma |
Yavuz Çetin - Ağlamayı Sevmem
Ağlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şarkılarla mutluluğu yaşarım ben Dünya bana küs olsa Kimse benimle konuşmasa Bir seven çıkar en sonunda Geçmiş için hayıflanmadım Gelecek için hayıflanmadım Rakı masasında melankoli yazmadım Ağlamayı sevmem ben Kendimi pek üzmem Şakılarla mutluluğu yaşarım ben Hergün yeni bir dert istemem İstemem hiç istemem NE olursa olsun derT istemem İstemem ...istemem....yeni biR derT istemem |
Şebnem Ferah - Ben Bir Mülteciyim
Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burda savaş çıksa bile ölen yok Tüm hayallerin sonsuzluğa Ve sona erebildiği yerdeyim Tüm niyetlerin bedenleri varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Artık eminim her şey içimde filizlenip İstersem büyüyor bakmazsam çürüyor Aşil topuğum aşktı, Başka yüreklerde mutlu olmadım, yaşayamadım Oysa içimde ne ok var ne de atan Ne yön ne arka ön İster yaşa ister sön Ben bir mülteciyim Yüreğimde yaşıyorum Esir değil kul hiç değil Kendimde yaşıyorum Ben bir mülteciyim Burda aslında sınır yok Kazanmak kaybetmek yok Bu güçten daha büyük güç yok Ben bir mülteciyim Kendi yüreğimden başka Sığınacak yerim yok yurdum yok Tüm kitapların arasında kurutulup saklanan Anılarla dolu bir yerdeyim Tüm sözcüklerin cümlelerden kurtulmuş gibi İncitmeden özgür kalabildiği yerdeyim |
Yavuz Çetin - Benimle Uçmak İster Misin
Benimle uçmak ister misin bu gece Yükseklerde olmaktan korkar mısın Topraktan ayrılalım bir süre için Dünya bir yere kaçmaz Biz yüzerken göklerde Gel benimle ol unut bütün dertlerini Rüzgar bizi bekler daha fazla vakit kaybetmeyelim |
ozacan deniz nasip degilmis
NASİP DEĞİLMİŞ
YANGIN HER AŞKIN YOLU SEVDİM, GÖRDÜM GÖZLERİN KARANLIK KUYU DÜŞTÜM, ÖLDÜM AHH GÖNLÜN ŞİMDİ BAŞKA YARE MESKEN AHH EL ÇEKMİYOR KARA SEVDA BENDEN SEN HANGİ ELDE SEVDA OLUP AÇTIN ? BEN KARLI DAĞLAR MİSALİ YALNIZIM YOK BİR SİTEMİM, HAYATTA HER ŞEY KISMET SOLDU GENÇLİĞİM, ÖMRÜMÜ AŞKLA ZİYAN ETTİM AĞLA GÖNLÜM, NASİP DEĞİLMİŞ VUSLAT RAHAT UYU YAR, SANA HAKKIMI HELAL ETTİM Söz : Günay Çoban Müzik : Niran Ünsal Düzenleme : Erim Ardal Akustik Gitar : Gültekin Kaçar Elektro Gitar : Gültekin Kaçar Bass : Alp Ersönmez Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Klarnet : Bülent Altınbaş Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay Vokaller : Yıldız Asyalı ***8211; Ayşen Şimşek ***8211; Kemal Şimşek Yay - Uğur Şimşekyay ÖZCAN DENİZ en cok dinledigim sarkii:( |
Ozcan Deniz Hediye
HEDİYE
BEN HAYAT HIRSIZI, SEVGİ ARSIZI DOLAŞTIM AŞKTAN AŞKA, YORULDUM ARTIK KALBİMİ SATSAM OLMAZ, YERLERE ATSAM OLMAZ BEN BU GÖNÜL İŞİNDEN USANDIM ARTIK GEL GÖR Kİ ŞU AKLIM BİR SENDE KALDI BU DELİ BİR SENDEN İZ ALDI SANA BİR HEDİYEM VAR, ŞU KIRIK KALBİ YÜREĞİNE SAR SAKLA BENİM İÇİN BİR KÜÇÜK HATIRA KABUL ET BENDEN KALBİMİ GÖNDERDİM SÖKÜP YERİNDEN BİR KÜÇÜK HATIRA KABUL ET LÜTFEN KALBİMİ GÖNDERDİM SÖKÜP YERİNDEN Söz : Sezen Aksu Müzik : Elias Rahbanı ***8211; Ziad Rahbanı Düzenleme : Erim Ardal Akustik Gitar : Ant Şimşek Akustik Çelik Telli Gitar : Gültekin Kaçar Elektro Gitar : Gültekin Kaçar Bass : Alp Ersönmez Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Ney : Eyüp Hamiş Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay Vokaller : Yıldız Asyalı ***8211; Ayşen Şimşek ***8211; Kemal Şimşek Yay - Uğur Şimşekyay ÖZCAN DENİZ ![]() |
yar
YAR
YAR YARINIMIN ADI YAR SANA YAKIN HER ADIM SANMA DOSTUN A CANIM AYIRDILAR BİZİ YAR YAR YÜREĞİMİN TADI YAR SANA UZAK BU DİYAR SANMA SONUM A CANIM DÖNECEĞİM GERİ YAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN BAK CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR AHLARIM YERDE KALMAZ GÖRECEKSİN YAR CÜMLE ALEM ŞAHİT OLSUN YANACAKLAR VAR SENİ BENDEN ALSALAR DA BİTERMİ SANDIN YÜREĞİMDE DÖĞME ADIN YAZILI KALDIN KİMİ YARDAN VAZGEÇERMİŞ KİMİSİ SERDEN BENİ BENDEN ALSALARDA GEÇEMEM SENDEN Söz : Seda Akay Müzik : Tamer Özkan Düzenleme : Erkin Aslan Elektro Gitar : Ant Şimşek Kemanlar : Gündem Yaylı Grubu Duduk : Ertan Tekin Elektro Bağlama : Ali Yılmaz Ritmler : Cengiz Ercümer ***8211; Mehmet Akatay ÖZCAN DENİZ ![]() |
Yaşar Kurt - Hırsızlar
Hırsızlar dolaşıyor hırsızlar Para koyarlar cebine Ruhunu çalarlar Oğlum sesnin Plastik bunlar yaşamıyorlar Üstüne sürerler pisliklerini Artıklarını sarkıklarını Oğlum senin Anasını satarlar melodinin Hırsızlar dolaşıyor hırsızlar Para koyarlar cebine Ruhunu çalarlar Oğlum.. Eski yunanda lir çalan şairler vardı şimdi müzik endüstri şimdi şiir endüstri şimdi şair endüstri |
Yaşar Kurt - Hadi Baba Gene Yap
Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap Hani bana yalan söylerdin ya baba Özgür kırlangıçlardan söz ederdin ya Çok paramız olacağından baba ışlerin iyi gideceğinden söz ederdin ya Hani en büyük sen olurdun ya baba Hani beni hep korurdun ya baba Kabus görüp uyandığımda Yanımda sen olurdun ya baba ıyi bir insan olmanın baba Çok iyi olacağından söz ederdin ya Hadi baba gene yap Gene yap baba gene yap... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:37 . |