![]() |
Mavi Sakal - Günler
Günler günler sonunda yaşamın sonu Güneşler güneşler sensiz sönünce Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam. O anlar o anlar ellerim ellerinde Bitmesin bitmeyecek inan ne olur Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam Tanrım bir ses ver bana anlatmalıyım sana Özlemler, sevgiler, duygular adina... Uzaktan uzaktan duydum sesini Yosun kokusu sarmış içimi Artık üzülmek yetmiyor sensiz Ve ben sevgiye kelime bulamam bulamam. Tanrim....... |
Mavi Sakal - Şaşkın
Şaşkın şaşkın koca peşinde aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın Güvendin güvendin aldatıldın Sokak ortasında bırakıldın Yine yalnız başınasın şaşkın Yağmur çamur dinlemedin Kazığa oturdun inlemedin Beni sen hiç dinlemedin be şaşkın Şaşkın şaşkın koca peşinde aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın Okula gittin sevmedin Derslere hiç yüz vermedin Ne iş tutsan sıkıldın be şaşkın Şaşkın şaşkın koca peşinden aşkın Şaşkın aslında işi başından aşkın İlla davul mu çalacaksın ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230; İlla gitar mı çalacaksan ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230; İlla piyano mu çalacaksın ***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;***8230;. İlla bekar mı kalacaksın Hala saç mı uzatacaksın Ne zaman adam olacaksın be şaşkın!!! |
Yaşar Kurt - Bilgenin Şarkısı
Küçüktüm ufacıktım Top oynadım acıktım Buldum yerde bir erik Bunu sen mi çaldın dediler Koştum eriğin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım kaçarken.. Gençtim diye başlamam gerekiyordu Bu şarkı öyle tasarlandı Gençliğimi aramaya çıktım Yürüyüş yapmak yasak dediler Koştum gidenlerin ardından Günler günleri kovaladı Kendimi yakaladım kaçarken kendimi Kendimi yakaladım koşarken kendimi Kendimi yakaladım atarken kendimi Kendimi yakaladım düşerken kendimi |
Yaşar Kurt - Boynum Dik
Konuşabildiğimiz için seviyorum seni Kavuşmak yasak bize Yasak kavuşmak Sen gittiğinden beri Ve burda yanlız oluşumdan ötürü Her gece bir ayrı renk Her gece bir karanlık Boynum dik sevgilim boynum dik Boynum dik sevgilim lambaların ki eğik |
Yaşar Kurt - Bütün Gece
Bütün gece bekledim Ama sen yine gelmedin Olsun Ben Yinede bütün gece bekledim Gece parlaktı ay koskocaman yuvarlaktı Benimse uyumam gerekiyordu Ama ben seni düşünmeyi seçtim Çünkü seni hiç unutmadımki.. Bütün gece bekledim Ama sen yine gelmedin Olsun Ben Yinede bütün gece bekledim |
Yaşar Kurt - Kamyonlar Kavun Taşır
Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm Kamyonlar kavun taşır ben hep seni düşünürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm İlk sevda evimizde küçük bir kuş kadar hürdüm Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Artık bu şehir başkadır herkes beni aldattı gitti Kamyonlar kavun taşır içimdeki şarkı bitti Kamyonlar yine kavun taşır içimdeki şarkı bitti |
Yaşar Kurt - Kara
Gitmek gelir içimden Gitmek uzaklara Çekip alır bir deli rüzgar Tutar kara Kumda kayar ayaklarım Yüreğim soluk soluğa Martılar can atar Ben ekmek atarım onlara Gemiler bensiz gider Hayali uzak limanlar Avucumda tütün sarısı Birde yaşanmamış zamanlar Kumda kayar ayaklarım Yüreğim soluk soluğa Martılar can atar Ben ekmek atarım onlara |
Yaşar Kurt - Kukla
Kuklayım ben kukla Annem giydirdi beni Babam boyadı yüzümü Öğretmenler doldurdu içimi Herşeyi onlar öğretti İşe ne zaman gideceğimi Ne zaman işten çıkacağımı kaç paraya çalışacağımı Onlar Öğretti Kuklayım ben kuklayım! Oyumu kime atacağımı Akşam kaçta yatacağımı Çişimi nereye yapacağımı Nezaman güleceğimi Nereye gömüleceğimi Onlar Öğretti Kuklayım ben kuklayım! İpimi çekersiniz, oynamaya başlarım Düğmeme basarsınız, ağlatmayı becerirsiniz Yalnız birşeyi unttu bunlar Yalnız birşeyi unttu bunlar İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? İpler kimin elinde? |
Yaşar Kurt - Martı
Buluta benzet kendini git Şehire benzet kendini seyret Ağaca benzet kendini kal Ama sakın martıya benzetme... Geceye benzet kendini ağla Yağmura benzet kendini sus Gölgeye benzet kendini dans et Ama sakın martıya benzetme... Martıya benzetme kendini sakın Kendini sakın... |
Yaşar Kurt - Fırt Emin
Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken Unuttum galiba özledim ooooo Sarıl bana ruhum ne olur Sar beni Çıglıklar geçti üstünden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni öldü sandım ruhum Biliyor musun Sensiz yaşamaya alıştırdılar Galiba özledim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:29 . |